We gaan beginnen! Nou ja, bijna. De 50+ commissie gaat zorgen voor de organisatie van een zomers 50+ tennistoernooi. Met niet alleen tennis. Ook dit jaar zijn we weer van plan om padelspelers onder de 50-plussers de mogelijkheid te bieden hun kunsten te vertonen. Reserveer deze week van 30 juli tot en met 4 augustus alvast in je agenda.

Sportiviteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Het wordt een mix van tennis, padel, avondactiviteiten, culinaire hoogstandjes en een gezellig terras. Op zaterdagavond sluiten we af met een buffet, gelardeerd met muziek. Wanneer je in 2018 50 jaar wordt, kun je meedoen. We hopen op nieuwe, “jonge” aanwas. Net zoals vorig jaar zullen we proberen om de wedstrijden zoveel mogelijk naar speelsterkte in te delen.

De samenstelling van de commissie is veranderd. Voorzitter is Henk Krikke. Dirk Meijer en Trudie Schellekens blijven het secretariaat bemensen. Harmien Alkema richt zich o.a weer op sponsoring. Gelukkig hebben we twee nieuwe leden kunnen vinden: Jan van Andel is onze penningmeester en Annette Rijsemus ondersteunt Harmien met de sponsoring.

Ook dit jaar wil de commissie weer een bijdrage realiseren voor een goed doel. Omdat de boekenmarkt vorig jaar goed beviel, willen we met uw hulp weer zo’n “markt” organiseren, uitgebreid met cd’s, dvd’s, lp’s en misschien nog andere voorwerpen. U kunt dus nu alvast gaan “sparen”. De datum en de plaats voor het inleveren van de boeken en dergelijke maken we via een nieuwsflits en een poster bekend. Het goede doel is dit jaar nog dichterbij dan vorig jaar (Manege zonder Drempels). Nu willen we de rolstoeltennissers en G-tennissers (tennissers met een verstandelijke beperking) op Keltenwoud ondersteunen bij hun sportactiviteit.

De inschrijving en betaling op toernooi.nl is mogelijk vanaf vrijdag 1 juni 12.00 uur en sluit op maandag 9 juli 24.00 uur. We hebben er zin in en hopen velen van jullie in de week van 30 juli te mogen begroeten.

De 50plus commissie