Op maandagmiddag 27 juli start voor de 32e keer het 50+toernooi. Dit jaar hebben 90 deelnemers zich aangemeld voor het gezelligste toernooi van Keltenwoud waarvan Plus Bennekom de hoofdsponsor is.

De deelnemers spelen van maandag 27 juli t/m vrijdag 31 juli van 15.30 tot 23.00 uur op zes tennisbanen en 1 padelbaan. De indeling staat vanaf woensdag 15 juli op toernooi.nl

De commissie verwacht weer een sportieve en gezellige week. Na de wedstrijden hebben de deelnemers alle tijd hebben voor een drankje. De 50+commissie zorgt voor lekkere hapjes (’s middags als ’s avonds) bij de drankjes. Ook kunt u bij Teun en Rosalie heerlijke maaltijden bestellen.

Dagelijks worden er mooie prijzen verloot onder de deelnemers van die dag, beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Ook worden er loten verkocht (voor € 5,-/stuk) waarvan de opbrengst naar het Mooi Leven Huis in Bennekom gaat: www.mooilevenhuisede.nl. De hoofdprijs van deze loterij is een cadeaukaart van Weekendjeweg.nl ter waarde van € 250,-. De tweede en derde prijs een cadeaukaart van € 125,-. Deze mooie prijzen zijn beschikbaar gesteld door Van Putten Van Apeldoorn notarissen. En mocht u last krijgen van stramme spieren, op alle avonden staat Marianne Nijsten klaar om u tegen een kleine vergoeding een sportmassage te geven. Vlak voor de start van het toernooi ontvangen alle deelnemers nog een persoonlijke mail met voor hen relevante gegevens en overige informatie.

Vragen kunt u mailen naar  .

De 50+commissie 2020: Jan van Andel, Peter Cuppen, Thea Douma , Ludwien

Marijnissen, Ad Plaizier, en Annette Rijsemus.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!