Maandag 6 september barst de strijd los om de fel begeerde Keltenwoud-titel clubkampioen padel 2021. Er zijn 9 categorieën, 94 deelnemers en 90 wedstrijden; een geweldig mooi aantal. Eén ding is al zeker: het wordt spannend. Op vrijdagavond 10 september is elke padel-liefhebber welkom.

In het gemengd dubbel A van de SaveTech padelclubkampioenschappen zal Tessa Nikkelen samen met Jermo van Oort de titel verdedigen. In de andere categorieën ligt het veld open en wordt het spannend wiens naam dit jaar op de beker zal prijken. In de hoogste klasse doen o.a. Fred van Ruissen, Arjan van de Mast en onze trainers Jack Engelaar en Ina van Lavieren mee. Dit belooft veel spectaculaire rally’s elke avond vanaf 18.00 uur tot 23.00 uur en in het weekeinde vanaf 9.00 uur. Het grote aantal wedstrijden betekent dat er op die tijdstippen nauwelijks of niet recreatief gespeeld kan worden. De padeltrainingen gaan wel gewoon door.

Op vrijdag nodigt de padelcommissie (Jeroen, Natalie, Wiljan en Tycho) iedere padelliefhebber uit, of je meedoet aan het toernooi of niet, om op de club te komen. Het wordt een sensationele avond met topwedstrijden. Tennisstore.nl is met een stand vol nieuwe padelspullen aanwezig en horecapachter Rosalie verzorgt speciaal voor deze avond een smakelijke Black Angus burger van de grill met friet. Deze hamburger kun je als speler van tevoren bij Sportcafé Proost bestellen bij aanmelding voor je eerste wedstrijd voor 7,50 euro. Niet-deelnemers kunnen de hamburger op vrijdagavond ook krijgen voor 10,00 euro.

Kortom het wordt een mooie padelweek en een heel gezellige vrijdagavond. Op zondag 12 september zijn de laatste CK-wedstrijden en worden de padelkampioenen 2021 gehuldigd. Dus kom langs om spannende wedstrijden te bekijken en lekker mee te eten. Voor vragen of meer informatie, stuur een mailtje naar de padelcommissie: .

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!