Nieuwsflits #33 - 2020

nieuwsflits-banner-(002)

In dit nummer:

- Ook deur en toilet tennishal gesloten
- Maak kennis met Tennis Store Express
- Padellen na 18:00 op hele uren!
rabo

Ook voordeur tennishal en toilet gesloten

Ook voordeur tennishal en toilet gesloten

De tennishal van Keltenwoud gaat vanaf zaterdag 19 december helemaal op slot. De zijdeur was al gesloten, maar nu is ook de hoofdingang aan de voorzijde van het gebouw dicht. Daar naar het mindervalidentoilet gaan en drinkwater halen kan dus niet meer.

De tennishal en de sportschool Joshua van Driel zijn vanwege de coronamaatregelen al sinds 15 december verplicht gesloten evenals de kleedkamers, douches en toiletten. Er was een mindervalidentoilet toegankelijk gehouden. Maar nu zoals gebruikelijk in de kerstvakantieperiode de BTO- en POE-trainers de reguliere tennis- en padellessen twee weken onderbreken, heeft het bestuur deze verdergaande maatregel genomen, mede om ongewenst bezoek te voorkomen. De sluiting van het gebouw duurt tot het einde van de lockdown-periode. Misschien is na 12 januari te melden wanneer dat het geval zal zijn.

Iedereen die wil tennissen of padellen, dient vooraf online als een enkelspel te reserveren en zich aan de bekende coronamaatregelen te houden. Daar horen ook bij het kort voor de speeltijd arriveren en daarna snel vertrekken. Dan kun je zonodig vooraf thuis naar het toilet gaan, drinkwater meenemen en hoeft dat niet op het park te gebeuren.

Zoals eerder bericht is ons tennis- en padelpark gesloten op Eerste kerstdag vrijdag 25 december en op Nieuwjaarsdag 1 januari. Op Tweede Kerstdag 26 december en op de donderdagen 24 en 31 december gaan de hekken van het park om 18.00 uur dicht.

Maak kennis met Tennis Store Express

Maak kennis met Tennis Store Express

Tennis Store is een van de nieuwe sponsoren van Keltenwoud Tennis & Padel. Deze speciaalzaak in Oosterbeek en Veenendaal heeft tennis- en padelproducten direct uit voorraad leverbaar. Naast tennis en padel biedt Tennis Store ook een ruim assortiment voor hockey & fitness.

Tijdens deze lockdownperiode bedient de winkel klanten met de Tennis Store Express.

Denk hierbij aan services als rackets bespannen en rackets, kleding en/of schoenen bezorgen. Op korte termijn wordt ook het afhalen van producten op afspraak mogelijk.

Leden van Keltenwoud Tennis & Padel ontvangen bovendien 10% korting.

Kijk voor meer info, updates en online shoppen op: https://www.tennisstorenl.nl

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
KANTINE voorlopig gesloten.
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.