Nieuwsflits #02- 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Compensatie voor huurders tennishal

Compensatie voor huurders tennishal

De vaste huurders van de tennishal ontvangen de helft van de contracthuurprijs terug. De besturen van de Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud en de Tennisvereniging Keltenwoud vinden dat het huidige wintertennisseizoen in de hal door de coronamaatregelen helaas afgelopen is. Vijftig procent van de betaalde huursom van het seizoen 2020-2021 wordt teruggegeven.

Sinds half december kan er geen gebruik meer gemaakt worden van de tennishal. De beide besturen vragen zich af wanneer de beperkingen door het coronavirus ophouden. Vandaar dat zij nu tot deze drastische maategel besloten hebben die wel duidelijkheid geeft aan de huurders. De vouchers die als compensatie na de eerste lockdown uitgereikt waren, kunnen (door niet-leden) nog steeds ingewisseld worden om op de buitenbanen te spelen. En wanneer de hal in het nu lopende winterseizoen alsnog open mag, zijn de binnenbanen tegen verzilvering van een voucher of tegen betaling van de gebruikelijke baanhuur weer online te reserveren.

Avondklok op tennis- en padelbanen

Avondklok op tennis- en padelbanen

Verlichting eerder uit door avondklok

De instelling van een landelijke avondklok om 21.00 uur als nieuwe maatregel tegen het coronavirus heeft ook gevolgen voor ons tennis- en padelpark. Afhangen van een baan kan maar tot 20.30 uur als einde speeltijd en de baanverlichting gaat om 20.35 uur uit. Om 20.45 uur dient iedereen het park verlaten te hebben en gaat het hek op slot. Deze maatregel duurt zeker nog tot en met 9 februari.

De coronamaatregelen die al van kracht waren, blijven bestaan, zoals het tennissen en padellen na een vooraf reservering alleen als enkelspel. Net als de 1,5 meter afstand-regel en het handen ontsmetten. Ook de tennishal, kleedkamers, toiletten en het clubhuis blijven voorlopig nog dicht.

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
HAL: gesloten tot 9 februari
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.