Nieuwsflits #05 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Park langer open tot 21.45 uur

Park langer open tot 21.45 uur
Sinds de versoepeling van de avondklok op 31 maart naar 22:00 uur is ons tennis- en padelpark langer open. De leden kunnen tot 21:30 uur reserveren en spelen. Daarna wordt het park direct gesloten zodat iedereen om 22:00 uur thuis kan zijn.
Er wordt gewerkt aan een tijdelijke aanpassing van het afhangsysteem zodat het eventuele halve uur na 9 uur ’s avonds ook nog te reserveren is. Er mag al enige tijd weer gedubbeld worden, maar de afstand- en hygiënevoorschriften vanwege het coronarisico blijven onverkort van kracht. Dus als je coronagerelateerde klachten hebt, kom je niet naar ons park. Onze tennishal en clubhuis zijn nog steeds dicht.

De besturen van vereniging en beheerstichting beslissen medio april in hun gezamenlijke vergadering hoe en wanneer de "voorjaars"-ALV van Keltenwoud doorgang kan vinden.

Toilet beperkt open voor dringende behoefte

Toilet beperkt open voor dringende behoefte
Het mindervalidentoilet in de tennishal is weer toegankelijk. Het bestuur heeft op veler verzoek besloten om deze voorziening open te stellen voor dringend noodzakelijk toiletgebruik. Het toilet is op werkdagen bereikbaar via de ingang aan de zuidzijde van de hal. Op zaterdag en zondag blijft de hal gesloten.
Dat dit gebruik alleen op werkdagen mogelijk is, houdt verband met de sluiting van onze horeca wegens coronabeperkingen. En omdat onze parkbeheerder niet op zaterdag en zondag werkt, is er dan geen controle mogelijk om insluiping en ongewenst bezoek te voorkomen.

Het verzoek aan de leden blijft natuurlijk om voor vertrek naar het tennispark het toilet thuis te gebruiken. Dit om te voorkomen dat de hygiëne in de toiletruimte van de tennishal onhoudbaar wordt.

De gangen worden afgekruist, dus het verzoek is ook om alleen de kortste route naar het toilet te gebruiken. Ook de AED is nu weer bereikbaar via de ingang zuid.

Ledenkorting bij tennis- en padelspullen

Ledenkorting bij tennis- en padelspullen
Intersport Winners in Wageningen heeft nieuwe padelrackets in de winkel liggen. Volgens Ed Dolfijn en Jeroen van der Grijn van deze sponsor verkopen zij de merken Head, Dunlop, Babelat en Adidas. Leden van Keltenwoud ontvangen 10% korting en sparen daarnaast 5% met een klantenkaart.
Deze korting geldt ook bij aankoop van een tennisracket evenals voor kleding, schoenen en ballen in deze sporten. Volgens de Winners-ondernemers is padel booming in ons land. Zeker nu dubbelspel weer toegestaan is, merken zij dat aan de toenemende belangstelling voor padelmateriaal.

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
HAL: gesloten tot nader bericht
TOILET: toegankelijk m.u.v. weekend
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.