Nieuwsflits #30 - 2020

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering
“Voor het eerst in het bestaan van Keltenwoud hebben we een ALV moeten uitstellen, en wel door de coronamaatregelen.”, memoreerde Chris Kluijtmans , voorzitter van de tennis- en padelvereniging Keltenwoud. De uitgestelde vergadering vond op 25 november plaats. Het vereist quorum was niet nodig om de genomen besluiten rechtsgeldig te laten zijn.
Een paar opvallende zaken:
  • De Vereniging sluit het boekjaar april 2019 – maart 2020 met een klein plusje af. De gevolgen van de coronacrisis zijn hierin dus nog niet merkbaar. Door het relatief oud ledenbestand is er een lichte afname van tennisleden. Na 1 april zijn er wel 40 nieuwe (jongere) padelleden verwelkomd (nu in totaal circa 80). De club betaalt voor aansluiting bij de KNLTB zo’n €19.000 plus €55/maand voor de club-app.
  • De Stichting (SBNK) laat over diezelfde periode een verlies zien van ruim €23.000. De kosten zijn hoger door structureel hogere afschrijvingen en incidentele kosten voor schoonmaak, snoeiwerk, glasvezel e.d. Maar ook de opbrengsten bleven achter door minder losse huur van de binnenbanen (vanwege zachte winter), kwijtschelding huur horeca, wegvallen rolstoeltennis en achterstallige betalingen van sponsors. Een pluspunt is dat er 45% op energieverbruik bespaard wordt door de investeringen in led-verlichting van de buitenbanen. Bovendien is er genoeg geld in kas om nieuwe investeringen te betalen.
  • Hans GrootKormelink is als secretaris van de Stichting herbenoemd. Proficiat!
  • Onderzoek naar een eventuele extra padelbaan/banen: het vooronderzoek door Wiljan en Huub is inmiddels afgerond. Dat heeft geleid tot extra maatregelen: ‘s avonds moeten minimaal drie mensen afhangen, er vindt geen verhuur plaats en er mag maar op één baan les worden gegeven. Desalniettemin is het erg druk op de spitsuren. Het bestuur zal een (nieuwe?) onderzoekscommissie instellen, die een businesscase gaat uitwerken, waarin allerlei opties bekeken worden (één of meerdere padelbanen, overdekt of niet, ligging, kosten ten opzichte van opbrengsten (in euro’s, aantal leden en reuring), etc.). Over de termijn waarin een en ander duidelijk is, kan men nog geen toezegging doen. We blijven het in de gaten houden!
toelichting jaarrekening Vereniging 2019-2020

info financieel resultaat 2019-2020 SBNK

Bericht van onze horeca-ondernemers

Bericht van onze horeca-ondernemers
“Lieve leden van Keltenwoud,
Zoals velen van jullie weten hebben (ik) Rosalie & Teun de horeca overgenomen op Keltenwoud. Helaas zit het clubhuis op dit moment nog dicht, maar we zitten met volle enthousiasme te wachten om weer open te mogen!

We hebben een FaceBook-pagina aangemaakt, zodat iedereen up-to-date kan blijven over alle evenementen, veranderingen en gezelligheid in het clubhuis. Zodra corona over is, willen we veel leuke evenementen gaan organiseren, dus hou deze pagina goed in de gaten 😄🎉

Nodig alvast iedereen uit die je kent van Keltenwoud (of buitenaf), zo kunnen we iedereen op de hoogte blijven houden!

Tip! Bekijk soms ook even ons verhaal, want ons clubhuis gaat een nieuw jasje krijgen 🤫

Veel liefs Roos & Teun 🤗

Sponsor van de maand

Sponsor van de maand
SaveTech: landelijke installateur voor utiliteit en industrie
SaveTech is een landelijke installateur voor utiliteit en industrie en richt zich op sanitaire installaties, klimaatinstallaties, cv-installaties, overig leidingwerk en brand- en legionellapreventie. Naast installateurswerkzaamheden geven de medewerkers van SaveTech ook advies op het gebied van legionella- en brandpreventie. SaveTech vindt het bovendien belangrijk om op een duurzame en verantwoordelijke manier te werken. Dit blijkt uit product-advies, de keuze voor materialen en de omgang met personeel. SaveTech is gevestigd in Geldermalsen, maar biedt landelijke dekking en voert ook werkzaamheden uit in België en Duitsland. Meer info: https://savetech.nl

Voorjaarscompetitie Tennis 2021

Voorjaarscompetitie Tennis 2021
Als de coronacrisis geen roet in het eten gooit, gaat de voorjaarscompetitie 2021 gewoon door, zowel voor jeugd als volwassenen. Dus denk alvast na óf, met wie en wanneer je wilt spelen. In december/januari zal ergens een uiterlijke inschrijfdatum zijn (nu nog niet bekend).
De Voorjaarscompetitie kent een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Begin november wordt het competitieaanbod van Gelderland gepubliceerd op de KNLTB-site. Op basis hiervan bepaalt onze tennisvereniging het eigen competitieaanbod. De Verenigingscompetitieleider meldt in januari alle tennisteams van de vereniging bij de KNLTB aan voor de Voorjaarscompetitie. Vervolgens maakt de KNLTB een indeling, die begin maart gepubliceerd wordt op MijnKNLTB.

Lees verder

Groenonderhoud

Groenonderhoud
Op zaterdag 21 november kwamen 14 Keltenwouders bijéén voor de Tuindag. Er werd gewied, geschoffeld, gesnoeid en pitriet uitgegraven.
Er lag dan ook een hoop groenafval toen er voor een gezonde lunch werd gestopt. Na de lunch werd alles bijéén geveegd, opgeschept en afgevoerd. Daarnaast hebben twee leden de kleppen op de netpalen van de padelbanen opnieuw in de verf gezet, wat na krabben en schuren gelukt is. Het weer zat ons die dag ongelooflijk mee: er was in Bennekom wel wat regen maar niet op Keltenwoud dus we konden gestaag doorwerken. Dat was nog eens een leuke afwisseling vergeleken met tegen een klein balletje slaan. In het voorjaar organiseren we weer een Tuindag, laat dit dus niet aan je voorbij gaan en geef je dan ook op! Hou daarvoor de nieuwsflits in de gaten. Tot in het voorjaar 2021!

Vouchers 50+ toernooi

Vouchers 50+ toernooi
Bij de verloting van de 50+ commissie hebben we 10 vouchers verloot voor binnenbaanhuur. Een aantal vouchers zijn ingevuld retour gekomen. Maar er ontbreken ook nog een aantal, waarvan we niet weten welke leden deze vouchers gewonnen hebben.
Het zou jammer zijn als er een paar vouchers ongebruikt blijven. De vouchers kunnen worden ingeleverd bij de leden van de 50+ commissie of via e-mail worden gestuurd naar keltenwoud50plus@gmail.com.

Padellen na 18:00 op hele uren!

Keltenwoud-Nieuwsflits-#20-2--padelcompetitie-fotoMarjo
Padellen wordt vanaf heden alleen op hele uren toegestaan.


Om onze padelbanen efficiënter te kunnen gebruiken gaan wij de reserveringen op hele uren zetten. Dit doen we in de piekuren tussen 18:00 - 22:30. In de praktijk vallen er vaak gaten tussen reserveringen waarmee we de capaciteit van de padelbanen niet optimaal benutten.

Er kan dus ook bijvoorbeeld een baan van 19:00 - 20:00 gereserveerd worden en de volgende van 21:00 - 22:00. Het uur er tussen is een leeg. Dit volle uur kan nog steeds worden gereserveerd. Wij hopen dat er op die manier minder 'gaten' ontstaan die normaliter bespeelbaar zijn.

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
KANTINE voorlopig gesloten.
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.