Nieuwsflits #31 - 2020

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Spelen in de tennishal met vouchers voor baanhuur

Spelen in de tennishal met vouchers voor baanhuur
Voor het Open Eindejaarstoernooi was de tennishal gereserveerd van 19 tot en met 31 december. Nu dit jaarlijkse Keltenwoudevenement vanwege coronabeperkingen helaas afgelast is, is de hal in die periode beschikbaar voor leden en contractspelers. Dit kan door online een of meer banen te huren of door het inwisselen van een voucher.

De (corona)voucher, die eerder dit jaar aan contracthuurders is verstrekt, heeft een waarde van het daluur tarief, oftewel € 18,- per uur. Dit geldt ook voor vouchers die bijvoorbeeld als prijs bij activiteiten of aan vrijwilligers verstrekt zijn. Daarmee kun je dus in de daluren reserveren voor een enkel- of dubbelspel. Deze daluren zijn op werkdagen van 9:00 tot 19:00 uur en in het weekeinde (zaterdag en zondag) van 9:00 tot 18:00 uur.

Wil je ’s avonds in de piekuren spelen dan betaal je € 28,- voor de baanhuur. Dit betekent dat je bij het reserveren van een baan in de avonduren naast het inwisselen van een voucher per uur €10,- extra moet betalen. Dit kan met IDEAL gebeuren. Dat bedrag wordt automatisch verrekend met het saldo op de boekingsrekening (van degene op wiens naam het baanhuurcontract in deze winterperiode staat). De toegewezen vouchers zijn verwerkt in het saldo op die rekening. Ben je een van de spelers in zo’n groepscontract en wil je in de komende tijd een baan huren, overleg dat dan met de persoon die het baanhuurcontract regelt voor jullie groep. Reserveren is mogelijk vanaf maximaal 7 dagen van te voren.

Op Eerste Kerstdag 25 december en Nieuwjaarsdag 1 januari is het park gesloten, evenals op 24 en 31 december vanaf 18.00 uur.

Coronaspelregels op ons tennis- en padelpark

Coronaspelregels op ons tennis- en padelpark
De maatregelen zoals die al wekenlang op ons tennis- en padelpark gelden, zijn op 8 december niet gewijzigd in de persconferentie van het kabinet. Ook bij het spelen in de tennishal gelden uiteraard de ‘spelregels’ zoals we die vanwege coronabeperkingen al kennen.

Die maatregelen omvatten onder meer:

-Online afhangen of op naam reserveren (waarvoor dus ook (‘corona’)vouchers kunnen worden gebruikt.

-Vanwege de registratieverplichting bij het reserveren van een baan alle personen noemen die spelen.

-Hanteer altijd de 1,5 meter afstand.

-Maak gebruik van de desinfectiemiddelen bij het betreden en verlaten van het park; ook in het gebouw staan desinfectiemiddelen.

-Het dragen van een mondkapje in het gebouw (=een openbare binnenruimte) is verplicht behalve tijdens het spelen.

-Kleedkamers en toiletten zijn gesloten; voor dringende nood is het invalidentoilet toegankelijk.

-De horeca is gesloten.

-Verlaat na het spelen het park zo spoedig mogelijk.

-Bij gezondheidsklachten/verkoudheid het park niet betreden.

Voor vragen kunnen leden zich wenden tot Jack Laanen, coördinator Coronamaatregelen bij Keltenwoud.

Baanverlichting na 22.00 uur

Baanverlichting na 22.00 uur
De volgende informatie is vooral interessant voor degenen die ’s avonds nog na 10 uur op de buitenbanen spelen en daarvoor aansluitend speeltijd willen reserveren tussen 22.00 en 23.00 uur.

De baanverlichting is gekoppeld aan het reserveringsysteem van Keltenwoud. Diverse leden hebben de afgelopen periode gemerkt, dat na een reservering tussen 21.00 uur en 22.00 uur “aansluitend” reserveren niet mogelijk is. Er wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt om dit probleem op de lossen. Nu blijft de situatie zo, dat na 20 minuten de baanverlichting uitgaat. Dit probleem speelt alleen bij aansluitend reserveren en niet bij een normale reservering tussen 22.00 en 23.00 uur. Uiteraard onze excuses voor dit ongemak bij het “aansluitend” reserveren. Zodra dit probleem is verholpen, wordt dit vermeld op onze website, bij het QR-bord op het terrein en in een volgende Nieuwsflits.

Commissie maakt plan voor vierde padelbaan

Commissie maakt plan voor vierde padelbaan
Deze week komt een speciale commissie bij elkaar, die ingesteld is om de aanleg van een vierde padelbaan op ons park te onderzoeken. Wat de besturen van zowel vereniging als Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud betreft, moet die extra padelbaan er komen. Tijdens de algemene ledenvergadering is de noodzaak daarvan met onder meer bezettingscijfers aangetoond.

Na het eerdere onderzoek naar het gebruik, de huur, het ledental en de drukte op de drie padelbanen, gaat de nieuwe commissie een zogeheten businesscase uitwerken. Ook in Nieuwsflits #30 is hierover gepubliceerd. Het streven is om bij de volgende algemene ledenvergadering een concreet plan voor te leggen inclusief financiële onderbouwing.

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
KANTINE voorlopig gesloten.
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.