Nieuwsflits #32 - 2020

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Tennishal weer dicht; alleen enkelspel buiten

Tennishal weer dicht; alleen enkelspel buiten

Nederland is in een zogenaamde lockdown gegaan om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen die de regering heeft afgekondigd, hebben ook gevolgen voor het Keltenwoud tennis- en padelpark. Met ingang van dinsdag 15 december is de tennishal dicht en op de tennis- en padelbanen buiten mogen senioren alleen nog maar singelen.

De landelijke maatregelen die de sport en de samenleving hard raken, gelden tenminste tot en met 19 januari 2021. Maar net als de KNLTB vinden wij het nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. Op 12 januari wordt bekend gemaakt wat er na 19 januari mogelijk is.

Momenteel geldt voor tennis en padel dus het volgende:
 • Tennis en padel in een binnen accommodatie is niet toegestaan.
  Bij Keltenwoud betekent dit dus geen tennis in de hal.
 • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis en padel spelen met 2 personen
  (=dus enkelspel). Alleen buiten.
 • Trainingen vanaf 18 jaar in groepsverband vervallen.
 • Jeugd t/m 17 jaar mag, alleen buiten, spelen en trainen in groepsverband.
 • Jeugd t/m 17 jaar speelt geen wedstrijden tegen sporters van andere verenigingen.
 • Publiek bij sport is niet toegestaan.
 • Sportkantine, kleedkamers en douches zijn dicht. Voor noodgevallen is één toilet beschikbaar. Ook de sportschool Joshua van Driel in de hal is dus dicht.
De nieuwe maatregelen hebben ertoe geleid dat de voor 15 december gemaakte reserveringen in de tennishal zijn vervallen en uit het reserveringsysteem zijn verwijderd. Ditzelfde geldt voor de reserveringen voor de tennis en padelbanen voor alle dubbelspelen. Het reserveringsysteem is nu zodanig ingesteld, dat alleen voor enkelspel gereserveerd kan worden.

Voor alle duidelijkheid: alle overige coronamaatregelen blijven van kracht zoals: digitaal reserveren, kom niet naar het park bij gezondheidsklachten en verkoudheid, verplaats je met niet meer dan twee personen tegelijk, houd 1,5 meter afstand, handen desinfecteren bij aankomst op het terrein, vlak voor aanvang speeltijd arriveren, met maximaal twee personen en direct na afloop vertrekken.

Inschrijving voor Triple Double Padelcompetitie 2021

Inschrijving voor Triple Double Padelcompetitie 2021

Als de coronamaatregelen in het komende voorjaar sportcompetities mogelijk maken, organiseert de KNLTB een officiële Triple Double Padelcompetitie. Ook Keltenwoud wil daaraan meedoen. Meld je individueel aan of als team. Inschrijven kan tot vrijdag 8 januari 2021 bij onze padelcommissie: padelcommissie@gmail.com

De triple double padelcompetitie wordt gespeeld op vijf zondagen in april en mei. De eerste speeldag is op 11 april; de slotdatum is 16 mei. Een padelteam bestaat uit 3 spelers en ieder speelt 2 wedstrijden. Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd. Er zijn drie klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte.

Het inschrijfgeld bedraagt €60,00 per team inclusief de ballen.

Voucher inwisselen kan ook voor buitenbanen

Voucher inwisselen kan ook voor buitenbanen

Verschillende leden en contracthuurders beschikken over een of meer vouchers, die de waarde in euro’s hebben van een uur baanhuur in de daluren. Maar nu de tennishal tijdelijk gesloten is, kun je daar niet terecht. Als je toch wilt tennissen of padellen, kun je zo’n voucher als niet-lid van Keltenwoud ook verzilveren voor het huren van een buitenbaan.

Reserveren is mogelijk vanaf maximaal 7 dagen van te voren via onze website en tot en met 19 januari voor alleen enkelspel. De voucherwaarde is € 18,- per uur, dus zou voor jouw baanhuur een ander tarief gelden, dan blijft het prijsverschil als een tegoed op het account staan. Zou het tegoed niet voldoende zijn om daarmee de baanhuur af te rekenen, dan kun je via IDEAL bijbetalen.

Op Eerste Kerstdag 25 december en Nieuwjaarsdag 1 januari is het park gesloten, evenals op 24 en 31 december vanaf 18.00 uur.

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
KANTINE voorlopig gesloten.
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.