Nieuwsflits #12 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Verrassing-van-Rosalie toernooi op 12 juni

Verrassing-van-Rosalie toernooi op 12 juni
Eindelijk is het zover! De recreatiecommissie en de leden van Keltenwoud hebben er lang op moeten wachten, maar nu komen er weer gezelligheidstoernooitjes in de zomer. De eerste is op zaterdag 12 juni vanaf 13.30 uur en heeft een bijzonder tintje. Samen tennissen en na afloop samen genieten van een heerlijke verrassing die Rosalie speciaal voor ons maakt.

We hopen op mooi weer, kijken uit naar jouw komst en zorgen samen voor de gezelligheid. Deelname is gratis. Schrijf je uiterlijk woensdagavond 9 juni in via onze website https://keltenwoud.nl/gezelligheidstoernooitjes-zomer/ .

Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met drie dubbel-partijen van 45 minuten. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Tot dan.

Je kunt ook al de voorlopige data van de volgende zomertoernooitjes noteren: Tropical Cocktailtoernooi op zaterdag 17 juli, Dame Blanchetoernooi op zaterdag 14 augustus en Bitterballentoernooi op zaterdag 18 september, telkens vanaf 13:30 uur.

Tenniskamp rolstoelers op 2, 3 en 4 juli

Tenniskamp rolstoelers op 2, 3 en 4 juli
Rolstoeltennis ontwikkelt zich op ons tennispark als een bekende activiteit. Dit komt vooral door de samenwerking van de Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud (SRK) met de Esther Vergeer Foundation. Op 19 mei hebben we een inlooples mogen hosten voor jonge rolstoeltennissers en afgelopen zaterdag 5 juni vond een speciale clinic plaats voor mensen met cerebrale parese (CP). Van 2 t/m 4 juli zijn wij als Keltenwoud trotse gastheer van het Esther Vergeer Foundation Tenniskamp.

Aan de rolstoelclinic op 19 mei deden 5 jongeren mee. Zij vertoonden hun tennisvaardigheid aan onder meer Esther Vergeer zelf, die ook naar Bennekom was gekomen, en Sonja Ooijendijk. Ook de redactie van het Bennekoms Nieuwsblad was erbij en deed verslag over het programma en de gezellige sfeer (zie foto). Ook op de site van Esther Vergeer Foundation (EVF) is een verslag van de clinic te vinden.

In het jaarlijkse tenniskamp dat EVF dit jaar samen met SRK organiseert, maken de deelnemers in het weekeinde van 2-3-4 juli gebruik van bijna ons gehele park. Dit betreft alle binnenbanen, 8 buitenbanen (1 t/m 8) en 1 padelbaan. Vanwege beperking van het coronarisico zitten alle betrokkenen bij het kamp die dagen in een bubbel, en worden gescheiden van niet-deelnemers. Daardoor hebben alleen spelende Keltenwoud-leden met een reservering toegang tot de beschikbare banen en tot een speciaal gereserveerd deel van het terras. Met uitzondering van het toilet zijn ook de binnen faciliteiten dan niet toegankelijk.

Komende evenementen:

TOSSEN:
ma: 13:30
do: 10:00

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:
12 juni: Verrassing van Rosalie toernooi
17 juli: Tropical cocktailtoernooi
14 aug: Dame Blanchetoernooi
18 sept: Bitterballentoernooi
TERRAS: 09:00 - 22:00 open
HAL: weer geheel geopend
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.