Nieuwsflits #15 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Zitplaatsen in clubhuis en op terras

Zitplaatsen in clubhuis en op terras
Sinds zaterdag 10 juli zijn de coronamaatregelen weer iets aangescherpt. In de horeca geldt een registratieplicht en een checkgesprek, houd daar dus rekening mee. En ook de algemene basisregels zijn ‘gewoon’ van kracht gebleven: houd 1,5 meter afstand tot elkaar, was of desinfecteer handen, nies of hoest in de elleboog, blijf thuis bij coronagerelateerde klachten en laat je direct testen.

De openingstijd van horecaruimten is nu toegestaan tot middernacht; op ons park geldt dat van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag sluiten horeca en park om 18.00 uur. Zoals gezegd zijn in de horeca registratie en checkgesprek nodig, zowel voor sporters als publiek. Volwassenen moeten een vaste zitplaats hebben op 1,5 meter uit elkaar tenzij je tot hetzelfde huishouden behoort. Entertainment is niet meer in alle gevallen mogelijk zoals bijvoorbeeld gezamenlijk naar sportwedstrijden op tv kijken, live optredens en harde muziek draaien (dance evenement). In het 50plus toernooi vervalt op vrijdagavond 6 augustus dus de beoogde livemuziek.

In horecaruimten mogen maximaal 100 personen verblijven mits de ruimte groot genoeg is om de 1,5 meter aan te houden. Kleedruimtes en toiletten waren al opengesteld.

Het park is voor iedereen toegankelijk en publiek bij trainingen of wedstrijden zijn welkom. Competities en toernooien, zowel intern als cluboverstijgend, zijn toegestaan met een bovengrens van 50 personen. Voor onze toernooien zal vooraf met het bestuur overlegd worden hoe we meer dan 50 personen over het gebouw en terras kunnen toelaten binnen de 1,5m regel. Tijdens het sporten is die regel niet van toepassing.

De voorwaarden zijn aangescherpt om een welbekende reden namelijk besmettingsproblemen.

Ook al ben je van mening dat je bijvoorbeeld volledig gevaccineerd bent en het allemaal wel meevalt dan nog vraagt Keltenwoud je om verantwoord met elkaar om te gaan en het risico zo klein mogelijk te houden. Gezondheid en gezelligheid gaan hand in hand op ons park.

Doe je mee aan het Tropical cocktail toernooi?

Doe je mee aan het Tropical cocktail toernooi?
Komende zaterdagmiddag 17 juli vanaf 13.30 uur is het Tropical cocktail toernooi gepland. Inschrijven voor dit gratis zomertoernooitje kun je tot woensdag 14 juli via de website https://keltenwoud.nl/gezelligheidstoernooitjes-zomer/.

De recreatiecommissie heeft al verschillende aanmeldingen binnen, maar er kunnen nog meer tennissers meedoen. De deelnemers spelen drie dubbel-partijen van 45 minuten, maar er is ook tijd voor versnaperingen zoals een lekkere cocktail (of frisdrank) en gezelligheid. Aan de hand van de inschrijvingen komt er een wedstrijdschema waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met samenstelling, afwisseling en niveau. Zoals tijdens het eerste gezelligheidstoernooitjes op 12 juni (foto) gebleken is, is dit een laagdrempelige manier om nieuwe leden te ontmoeten en ontspannen op elk niveau een balletje te slaan. Na 17 juli volgen het Dame Blanchetoernooi op 14 augustus en het Bitterballentoernooi op 18 september.

Eind augustus Keltenwoud Open

Eind augustus Keltenwoud Open
Er is dit jaar op ons park weer een open tennistoernooi mogelijk. De start van dit Keltenwoud Open is gepland op maandag 30 augustus. De finales en prijsuitreiking zijn op zondag 5 september. Inschrijven via toernooi.nl kan tot 22 augustus in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD 3, 4 t/m 6 (15+), cat. 7 en 8 (17+), en cat. 5,6,7 en 8 (in de leeftijd 35+).

Het is de bedoeling volgens het wedstrijd- en toernooireglement van de KNLTB zoveel mogelijk in poules te spelen. In de partij gaat het om 2 gewonnen sets met eventueel een beslissende 3e set. Het inschrijfgeld bedraagt € 11,-. Link om in te schrijven: Keltenwoud Open 2021 | MijnKNLTB (toernooi.nl). Wedstrijdleider en contactpersoon is Marjolein van der Toolen, email: keltenwoudopen@gmail.com.

Komende evenementen:

TOSSEN:
ma: 13:30
do: 10:00

50+ TOERNOOI 2021:
2 aug - 6 aug

DAGKAMP:
23, 24 en 25 aug


KELTENWOUD OPEN:
30 aug - 5 sept


GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:
17 juli: Tropical cocktailtoernooi
14 aug: Dame Blanchetoernooi
18 sept: Bitterballentoernooi

INLOOPAVOND PADEL:
9 juli: 20:00 - 22:00
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.