Nieuwsflits #06 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Klussen en Groendag op 24 april

Voor leden met helpende handen: op zaterdag 24 april willen we op Keltenwoud weer een Klus- en Groendag houden. Organisator Henk Kuijpers wil om 10.00 uur beginnen. Tussen de middag is er een pauze en daarna komen de laatste loodjes tot uiterlijk 15.00 uur. Er wordt gewerkt volgens de RIVM-coronavoorschriften met voldoende onderlinge afstand.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden waaraan je mee kunt helpen: de borders bijwerken en snoeien; de wal van bramenstruiken ontdoen; de container vullen met groot afval van afgeleefd meubilair, plantenbakken en andere niet meer gebruikte spullen; het herstel van de terrasvlonder aan de zwembadkant. En er zijn nog genoeg andere zaken waarmee een heleboel vrijwilligers bezig te houden zijn. Wees dus niet bang dat er geen werk te doen is en meld je aan!

SBNK-bestuurslid Henk zal er voor zorgen dat de inwendige mens niet vergeten wordt zodat iedereen goed gevoed kan doorwerken. Graag doorgeven dat je komt, mail daarvoor naar: verheijkuipers@solcon.nl. Spontaan komen mag natuurlijk ook en het hoeft niet voor de hele dag te zijn.

Sponsorcommissie verwelkomt nieuwe sponsors

Sponsor worden van Keltenwoud. Kom ook op de sponsorzuil te staan met uw bedrijfsnaam
De sponsorcommissie van Keltenwoud veranderde begin 2020 in samenstelling. De commissie blikt graag even terug op dit veelbewogen, maar voor op sponsorgebied ook wel succesvolle jaar.

W“e hebben een flink aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en de eerste zichtbare stappen op zowel de website als het tennispark gezet. Vanwege de coronapandemie moesten we de jaarlijkse sponsorbijeenkomst helaas annuleren. Later dit jaar zal een mooi alternatief opgezet worden”, aldus commissievoorzitter Pieter Neels.

Nieuwe sponsoren 2020: - De Nooij & Partners; - SaveTech; - Skilton Houtskeletbouw; - Schoonmaakbedrijf De Veluwe; - Geels Woonwarenhuis; - Tekstenwereld; - Tennis Store Oosterbeek; - Padberg Kosmetiek; - Schoonmaakbedrijf Slijkhuis; - Restobar Catcher.

Op het park zijn al enkele doorgevoerde veranderingen zichtbaar. Zo is er netsponsoring bij padel, hangen er nieuwe borden bij de padelbanen en wordt gewerkt aan een nieuwe lay-out voor de sponsorborden op de overige buitenbanen en in de tennishal.

Kijk voor het overzicht van alle sponsoren op de website: onze sponsors. Ideeën of suggesties voor de sponsorcommissie? Stuur deze via email naar de sponsorcommissie: pieter.neels@conquis.nl

Vriendjestennis op woensdagmiddag in april

Vriendjestennis op woensdagmiddag in april
April is Vriendjesmaand bij Keltenwoud! Dit betekent dat ieder jeugdlid naast het gezelligheidstoernooitje op 11 april ook nog een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen naar een tennis/introductieles. Supergezellig toch? Deze speciale les is in de middag op 7, 14, 21 of 28 april op een nader te bepalen tijdstip na aanmelding.

Wie neem jij mee? Geef wel duidelijk aan wie jij meeneemt met vermelding van naam en leeftijd vermeld. Deze aanmelding dien je uiterlijk op de woensdag ervoor te doen, maximaal voor 2 vriendje(s)/vriendinnetje(s) per maand en in de leeftijd t/m 10 jaar.

Voorjaarstoernooitjes voor de kids op zondag 11 april.

De jeugdcommissie gaat nog meer voor de jeugd doen. Op zondag 11 april zijn dat interne toernooitjes sport & spel, tennis en padel en tegelijk is het vriendjesdag. Voor de kids rood en oranje gebeurt dit van 10.00 tot 11.30 uur en voor de oudere jeugd van groen/geel is het ’s middags van 12.00 tot 15.00 uur. Ook hierbij konden de jeugdleden zich (tot 5 april) aanmelden en ook daarbij een vriendje of vriendinnetje introduceren.

Rolstoeltennis-clinic Keltenwoud bij de 5 uur show

Rolstoeltennis-clinic Keltenwoud bij de 5 uur show
Onlangs vertelde rolstoeltennisster Esther Vergeer in de 5 uur show op SBS6 over haar missie met de Esther Vergeer Foundation: "Sporten is gezond voor iedereen, maar voor kinderen met een handicap is het zéker belangrijk. Het biedt fysieke uitdaging en laat hun zelfvertrouwen groeien."

In dat televisieprogramma werden ook beelden van rolstoeltennis getoond. Dat waren opnamen die tijdens de clinic rolstoeltennis die vorig jaar op het Keltenwoud-park gemaakt zijn. Bekijk het fragment met deze beelden van de clinic bij Keltenwoud via

: https://www.5uurshow.nl/.../de-missie-van-esther-vergeer

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
HAL: gesloten tot nader bericht
TOILET: toegankelijk m.u.v. weekend
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.