Nieuwsflits #08 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Ook op Koningsdag 27 april kun je spelen

Ook op Koningsdag 27 april kun je spelen
Het bestuur van Keltenwoud heeft besloten dat onze tennis- en padelbanen gewoon open zijn op Koningsdag, dinsdag 27 april. Normaal is het park dan gesloten, net als op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Komende dinsdag is het park open van 9.00 uur tot 21.30 uur. De poort gaat dicht om 21.45 uur.

De coronavoorzorgsmaatregelen gelden nog steeds, dus je mag het park alleen op na een vooraf online gemaakte baanreservering, kom niet te vroeg, met maximaal 4 personen, ontsmet je handen en houdt onderling afstand. Bij coronagerelateerde klachten blijf je thuis en laat je jezelf testen.

Vanaf woensdag 28 april vervalt de avondklok. Dan kunnen we op werkdagen weer ‘gewoon’ open zijn tot 23.00 uur. Wel is het park op dinsdagavond 4 mei vanaf 18.00 uur gesloten. Maar op woensdag 5 mei kun je de hele dag tot 23.00 uur op het park terecht. Bij het ontbreken van veel activiteiten op Bevrijdingsdag 5 mei dit jaar willen veel leden misschien eens lekker gaan spelen.

Terras gaat woensdag weer open

Terras gaat woensdag weer open
Door de gewijzigde coronamaatregelen kan het terras van de commerciële horeca op ons tennispark met ingang van woensdag 28 april weer open. Zij het beperkt van 12:00 tot 18:00 uur en onder strikte voorwaarden: alleen voor mensen met een vooraf gemaakte baanreservering, desinfecteren, maximaal 2 personen per tafel, 1,5 meter afstand, gezondheidscheck, etc.

Dit betekent dat horecapachter Rosalie Spaans en haar team vanaf 28 april in beperkte mate spelers en speelsters kunnen voorzien van een drankje en eventueel hapje. Wel dien je de aanwijzingen van de horecamedewerksters op te volgen, zoals het plaatsnemen aan een bepaalde tafel. Als alle tafels gereserveerd en vol zijn, kun je niet op het terras vertoeven. En pas vanaf een volledige openstelling van de horeca komt er een uitgebreidere kaart en kan Rosalie meer dan in de komende weken serveren.

De horeca-afdeling gaat ook de bespandienst van tennisrackets verzorgen. Dus onze leden kunnen hun rackets weer afgeven en ophalen tussen 12:00 en 18:00 uur.

Profvoetballers van Vitesse op de padelbanen

Profvoetballers van Vitesse op de padelbanen
De volledige selectie van voetbalclub Vitesse uit Arnhem heeft zich naar hartenlust kunnen uitleven op onze padelbanen. Afgelopen woensdag speelden zo’n 24 profvoetballers en hun trainersstaf tientallen wedstrijdjes. Het ging er soms behoorlijk fanatiek aan toe.

Het was de tweede keer dat Vitesse ons padelpark bezocht. Eerder gebeurde dat eind 2016. Nu wilden trainer Thomas Letsch en teammanager Mirjam Clifford de spelers op een andere manier aan het werk zien dan op het voetbalveld. Dit padelspel kan helpen om de ‘dip’ van Vitesse te overwinnen na de nederlaag in de finale van de KNVB-beker op 18 april. De drie padelbanen waren met linten afgehangen en er mocht geen publiek bij zijn om het risico op coronabesmetting zo klein mogelijk te houden.

Een van de jonge spelers, de 19-jarige Million Manhoef, zag op tennisbaan 2 Marlise Peeters spelen in haar tennisrolstoel. Hij wilde dat ook wel eens uitproberen en sloeg zowaar enkele rake ballen over het net.

Toevallig langslopende tennisspelers konden wel een glimp opvangen van de inzet en het plezier van de padellende voetbalprofs. Sommigen zoals Nicole en Janny maakten snel een filmpje van keeper Remko Pasveer en al die anderen om daarmee hun ‘thuisfront jaloers te maken’….

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
HAL: gesloten tot nader bericht
TOILET: toegankelijk m.u.v. weekend
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.