Nieuwsflits #20 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

94 Padellers willen clubkampioen worden

94 Padellers willen clubkampioen worden

Maandag 6 september barst de strijd los om de fel begeerde Keltenwoud-titel clubkampioen padel 2021. Er zijn 9 categorieën, 94 deelnemers en 90 wedstrijden; een geweldig mooi aantal. Eén ding is al zeker: het wordt spannend. Op vrijdagavond 10 september is elke padel-liefhebber welkom.


In het gemengd dubbel A van de SaveTech padelclubkampioenschappen zal Tessa Nikkelen samen met Jermo van Oort de titel verdedigen. In de andere categorieën ligt het veld open en wordt het spannend wiens naam dit jaar op de beker zal prijken. In de hoogste klasse doen o.a. Fred van Ruissen, Arjan van de Mast en onze trainers Jack Engelaar en Ina van Lavieren mee. Dit belooft veel spectaculaire rally’s elke avond vanaf 18.00 uur tot 23.00 uur en in het weekeinde vanaf 9.00 uur. Het grote aantal wedstrijden betekent dat er op die tijdstippen nauwelijks of niet recreatief gespeeld kan worden. De padeltrainingen gaan wel gewoon door.

Op vrijdag nodigt de padelcommissie (Jeroen, Natalie, Wiljan en Tycho) iedere padelliefhebber uit, of je meedoet aan het toernooi of niet, om op de club te komen. Het wordt een sensationele avond met topwedstrijden. Tennisstore.nl is met een stand vol nieuwe padelspullen aanwezig en horecapachter Rosalie verzorgt speciaal voor deze avond een smakelijke Black Angus burger van de grill met friet. Deze hamburger kun je als speler van tevoren bij Sportcafé Proost bestellen bij aanmelding voor je eerste wedstrijd voor 7,50 euro. Niet-deelnemers kunnen de hamburger op vrijdagavond ook krijgen voor 10,00 euro.

Kortom het wordt een mooie padelweek en een heel gezellige vrijdagavond. Op zondag 12 september zijn de laatste CK-wedstrijden en worden de padelkampioenen 2021 gehuldigd. Dus kom langs om spannende wedstrijden te bekijken en lekker mee te eten. Voor vragen of meer informatie, stuur een mailtje naar de padelcommissie: padelcommissie@gmail.com.

Tweehonderd reacties op onderzoek padelplannen

Tweehonderd reacties op onderzoek padelplannen

Er zijn liefst 201 reacties binnen gekomen op het onderzoek ‘uitbreiding padelcapaciteit Keltenwoud’ dat in de algemene ledenvergadering 16 juni gepresenteerd is. Tot eind augustus kon men reageren. De reacties variëren van een korte opmerking tot een uitgebreide brief met waardevolle invalshoeken. De ‘brievenbus’ is inmiddels gesloten.


Uit het grote aantal reacties blijkt dat binnen de vereniging serieus naar het onderzoeksrapport gekeken is en er over nagedacht is. In de Nieuwsflits#14 op 9 juli is het onderzoeksrapport en de reactiemogelijkheid beschreven. Clubvoorzitter Chris Kluijtmans heeft de leden met een courant e-mailadres omstreeks 11 augustus een brief gestuurd met een oproep om te reageren. Dit is op 12 augustus gemeld in Nieuwsflits#18. Dat zorgde voor een opleving in het aantal reacties.

Het bestuur bedankt alle respondenten voor hun reactie en de bijdrage in het onderzoekproces. De onderzoekscommissie gaat de opmerkingen en/of suggesties bekijken en neemt die waar mogelijk mee in hun advies aan het bestuur. Vervolgens zal aan de ledenvergadering een voorstel worden gepresenteerd.

“Spaar je club gezond” actie bij PLUS-supermarkt

“Spaar je club gezond” actie bij PLUS-supermarkt

PLUS Edwin en Astrid Holtrop in Bennekom start op 5 september een spaaractie die geld en prijzen kan opleveren voor zowel Keltenwoud als individuele leden. Bij elke 10 euro aan boodschappen verstrekt de supermarkt een sponsorpunt. Met de code daarvan kun je op de actiewebsite www.plus.nl/sponsorpunten de verzamelde sponsorpunten aan Keltenwoud schenken. Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas.


Het bestuur van Keltenwoud hoopt uiteraard dat veel leden aan de PLUS-actie meedoen en hun sponsorpunten aan Keltenwoud schenken. De actie duurt 10 weken (tot en met zaterdag 13 november), waarna het resultaat overhandigd zal worden. In totaal is € 20.000,- beschikbaar voor de deelnemende clubs. De deelnemende en sparende PLUS-klanten maken wekelijks kans op een cadeaukaart ter waarde van 75 euro.

Op het publicatiebord, in de entreehal en in het clubhuis bevinden zich posters en flyers met meer informatie over de actie “Spaar je club gezond”.

Voor tennis- en padeltraining nu inschrijven

Voor tennis- en padeltraining nu inschrijven

Vanaf 1 oktober 2021 starten de wintertrainingen bij de Bennekomse Tennisopleiding BTO. De verschillende mogelijkheden staan op de website www.btotennis.nl. Opgeven voor deze tennislessen kan tot 20 september.


Er wordt ook komende winter in de tennishal getraind maar tevens zijn er mogelijkheden om op een buitenbaan te trainen. Bij de senioren is er deze keuze. Met name voor de training in de hal wil BTO de inschrijfformulieren graag snel ontvangen, zodat zij binnenbanen kunnen huren en die zijn er maar beperkt.

Alle jeugdtrainingen die in groepsverband zijn gaan in principe naar binnen. Als er binnen wordt getraind, is het lidmaatschap van de vereniging niet nodig. Indien er buiten getraind wordt, is het lidmaatschap wel noodzakelijk.

Ook kunnen de leden weer inschrijven voor padellessen bij de Padelopleiding Engelaar. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland en er is veel belangstelling om dit spel te beoefenen. Inschrijven kan via de website www.poengelaar.nl. Een e-mail sturen naar info@poengelaar.nl voor vragen en opmerkingen over padel kan ook.

Bij vragen over de tennislessen kun je contact opnemen via de e-mail jack@btotennis.nl of telefonisch via 06-20953491 (Jack Engelaar).

Damesdubbel en HD-wintercompetitie

Damesdubbel en HD-wintercompetitie

Voor de WDDD -de winter damesdubbelcompetitie- kan nog ingeschreven worden. Deze interne gezelligheidscompetitie voor dames start op 7 oktober. Daarna wordt tot medio maart op 12 donderdagavonden getennist. De inschrijving via toernooi.nl sluit op 20 september.


Deelneemsters worden op sterkte ingedeeld. Inschrijven kan via

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=BF428D5E-5EC0-4020-B8EC-DDEB8686122A

Mocht je vragen hebben of als reservespeler mee willen doen, stuur dan een e-mail naar: wdddkw@gmail.com.

Op 30 september beginnen 44 Keltenwoud-mannen aan hun interne HD-wintertenniscompetitie: 24 in de A-poule en 20 in de B-poule. De andere speelavonden zijn op 14 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december, 20 januari en 3 februari. In de vakantieweken is er op de donderdagavond geen interne competitie. Als je nog belangstelling voor een rol als reserve/invaller, dan kun je e-mailen naar: g.jansen7347@upcmail.nl.
K O M E N D E - E V E N E M E N T E N :

TOSSEN:

ma: 13:30
do: 10:00

KELTENWOUD OPEN:
30 aug - 5 sept

PADEL CLUBKAMPIOENSCHAPPEN:

6 sept - 10 sept

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

18 sept: Bitterballentoernooi

Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.