Nieuwsflits #21 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Zeer geslaagd Keltenwoud AH Open

Zeer geslaagd Keltenwoud AH Open
foto: HE5 winnaar 1e plaats Thomas Rip (ETC), 2e plaats Alexander Muller (Keltenwoud)

Het Keltenwoud AH Open 2021 kan terugkijken op een mooie, sportieve tennisweek met stralend weer. In totaal deden er 198 deelnemers mee en zijn er 216 wedstrijden gespeeld in 25 onderdelen. Keltenwoud was zelf met 71 deelnemers goed vertegenwoordigd.

Albert Heijn Bennekom was dit jaar voor het eerst hoofdsponsor van het open toernooi. Dat zorgde voor lekkere hapjes en een mooie hoofdprijs voor de verloting: een goed gevulde boodschappenkar. Stefan Visser van Walhalla ging er zondag met deze prijs vandoor.

Winnaar van de hoofdprijs verloting Stefan Visser

Er werden sportieve wedstrijden gespeeld met veel publiek om de spelers aan te moedigen. En ook dit jaar waren er veel drie setters. De winnaar in de hoogste categorie HE 5 17+ werd na een lange wedstrijd Thomas Rip van ETC. Hij won in de finale in 3 sets van Alexander Muller (Keltenwoud)

De toernooicommissie bedankt iedereen voor zijn deelname en hoopt iedereen volgend jaar weer te zien.

De competities beginnen weer!

De competities beginnen weer!
Na lang wachten is het nu toch zo ver. We gaan weer competitie spelen en hoe! Met maar liefst 25 Keltenwoud-teams doen we mee aan de tenniscompetitie.

16 Padelteams doen mee aan de padelcompetitie. Naast deze 200 volwassen spelers komen er 2 teams tenniskids Rood en Oranje in de competitie uit. Zij starten op zondag 12 september. Een mooie vertegenwoordiging van Keltenwoud dus in dit nieuwe competitieseizoen. Iedereen heel veel succes!

Schrijf je in voor het Bitterballentoernooi op 18 september

Schrijf je in voor het Bitterballentoernooi op 18 september     
Wil je ook in de nazomer lekker tennissen. Doe dan mee aan het laatste gezelligheidstoernooitje van deze zomer: het Bitterballentoernooi.

Zaterdag 18 september starten we om 13.30 uur. Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met drie dubbel-partijen van 45 minuten. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Schrijf je in voor woensdag 15 september; deelname is gratis. Inschrijven via: Inschrijven kan via de website https://keltenwoud.nl/gezelligheidstoernooitjes-zomer/.

De nieuwe activiteitenkalender is er weer

De nieuwe activiteitenkalender is er weer
De activiteitenkalender van het vierde kwartaal 2021 is uit.

De kalender vermeldt de meeste wedstrijd- en toernooidata in de laatste maanden van dit jaar. Het overzicht is te bekijken op het publicatiebord in de gang en mee te nemen vanaf het folderrek in de entreehal van het clubhuis.

Als je aanvullingen op de kalender hebt of activiteiten kent die gewijzigd zijn, stuur een mailberichtje naar nieuwsflits@keltenwoud.nl.

Interview met Tessa Nikkelen en Jack Engelaar in Gelderlander

Interview met Tessa Nikkelen en Jack Engelaar in Gelderlander

Aan het woord Tessa Nikkelen en Jack Engelaar

In de amateursportbijlage van De Gelderlander van maandag 6 september stond een leuk artikel over padel: https://www.gelderlander.nl/sport/is-coronasport-padel-een-hype-of-blijvertje-dit-is-een-sport-met-olympische-potentie~ad77e160/

Er is ook een video gemaakt van het interview. Een mooie promotie voor Keltenwoud.
K O M E N D E - E V E N E M E N T E N

TOSSEN:

ma: 13:30
do: 10:00

PADEL CLUBKAMPIOENSCHAPPEN:

6 sept - 10 sept

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

18 sept: Bitterballentoernooi

Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.