Nieuwsflits #22 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Nieuwe padelkampioenen gehuldigd

Nieuwe padelkampioenen gehuldigd
Op onze padelbanen is vorige week prachtige strijd voor de game- en setwinst geleverd. Soms is pas in de laatste slagen in de finales uitgemaakt wie zich een jaar lang padelclubkampioen van Keltenwoud mogen noemen. In de A-categorie zijn dat Bart Wildenburg en Jack Engelaar (herendubbel), Ina van Lavieren en Tessa Nikkelen (DD) en Jermo van Oort en Tessa Nikkelen (GD). Raoul Jacobs en Eline Nikkelen zijn jeugdkampioen geworden. Gefeliciteerd allemaal!

Door de bijna honderd leden zijn dus veel spannende wedstrijden gespeeld met vaak lange rally’s. In de HD-A-klasse won het duo Engelaar/Wildenburg in 2 sets (6-3, 6-4) van Fred van Ruissen / Roald Hulshof. Ook in GD-A-finale werd het 6-3, 6-4; Jermo en Tessa versloegen Jeroen Oude Egbrink / Natalie van der Horst-Plageman en behielden daarmee de wisselbeker. Tessa werd samen met Ina van Lavieren ook clubkampioen in DD-A ten koste van Herma Florissen / Natalie van der Horst (6-1, 6-3). In de jeugdpoule wonnen Raoul en Eline een wedstrijd meer dan Nicholas en Finn Hoksbergen.

De kampioenstitels in de B-categorie gingen naar Gert Bogers / Chris Kluijtmans (HD) en Guido Cramwinckel / Karin Schoonneveldt (GD). De winnaars in de C-klasse zijn Maik Nikkelen / Herman Sprik (HD), Hilde Bussink / Janneke Veerbeek (DD) en Birgit Dekkers / Jaap Dijkshoorn (GD). De wedstrijdleiding bestaande uit Natalie van der Horst, Jeroen Oude Egbrink. Tycho Vergeer en Wiljan Janssen kan terugkijken op geslaagde Save Tech clubkampioenschappen. Zij reikten 3 wisselbekers en 18 persoonlijke prijzen uit.

De eindstanden zijn:

Heren dubbel A (1e klas competitie): 1 Jack Engelaar/Bart Wildenburg 2 Roald Hulshof/Fred van Ruissen 3/4 Mark Bogers/Jeroen Oude Egbrink 3/4 Patrick Bernardus/Julian Vink.

Heren Dubbel B (2e klasse): 1 Gert Bogers/Chris Kluijtmans 2 Matthijs Janssen/Alexander Müller 3 Ritchey Oberink/Tycho Vergeer 4 Guido Cramwinckel/Wessel Cramwinckel

Heren Dubbel C (3e kl): 1 Maik Nikkelen/Herman Sprik 2 Jan Kees Bos/Michael Hendriks 3/4 Lars van de Klift/Elbert Schrier 3/4 Aart Blankert/Nico de Gouw.

Dames dubbel A (1ste klasse en hoger): 1 Ina van Lavieren/Tessa Nikkelen 2 Herma Florissen/Natalie van der Horst – Plageman 3/4 Marjo Gruisen/Karin van Schoonneveldt 3/4 Saskia van Huizen/Miranda de Weijer.

Dames dubbel C (3de klasse): 1 Hilde Bussink/Janneke Veerbeek 2 Alike van Leersum/Arina Schrier 3 Dorine Koopmans/Caro Meijboom 4 Rianne Bogers/Frances Verheij.

Gemengd dubbel A (1ste klasse): 1 Jermo van Oort/Tessa Nikkelen 2 Jeroen Oude Egbrink/Natalie van der Horst – Plageman 3/4 Patrick Bernardus/Marjo Gruisen 3/4 Mathijs Schuurman/Ina van Lavieren.

Gemengd dubbel B (2e kl.): 1 Guido Cramwinckel/Karin van Schoonneveldt 2 Gert Bogers/Rianne Bogers 3 Henk Dekker/Lenette van Blooijs.

Gemengd dubbel C (3e kl.): 1 Jaap Dijkshoorn/Birgit Dekkers 2 Peter Cuppen/Janneke Veerbeek 3/4 Lars van de Klift/Alike van Leersum 3/4 Robert Swaans/Dorine Koopmans.

Jeugd t/m 15 jaar: 1 Raoul Jacobs/Eline Nikkelen 2 Finn Hoksbergen/Nicholas Hoksbergen 3 Jaynaika Bernardus/Luuk Van Wijk 4 Jasper Brouwer/Arnoud van der Schans.

De resultaten van alle deelnemers en uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl: Toernooi.nl - SaveTech Padelkampioenschappen 2021 - Wedstrijden

Op de foto (collage van Arina Schrier met bijdragen van Natalie van der Horst en Nico de Gouw):

Bovenste rij: Maik Nikkelen en Herman Sprik, Ina van Lavieren en Tessa Nikkelen, Bart Wildenburg en Jack Engelaar. Middelste rij: Jermo van Oort en Tessa Nikkelen, Raoul Jacobs en Eline Nikkelen. Onderste rij: Birgit Dekkers en Jaap Dijkshoorn, Hilde Bussink en Janneke Veerbeek, Gert Bogers en Chris Kluijtmans.

Algemene ledenvergadering op 6 oktober

Algemene ledenvergadering op 6 oktober
Op woensdagavond 6 oktober wordt in het clubhuis de najaarsledenvergadering gehouden. Het bestuur nodigt de leden hiervoor van harte uit. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

De agenda luidt:
  1. Opening en welkom.
  2. Mededelingen van het bestuur en ingekomen stukken:
-voortgang uitvoering Coronamaatregelen;

-stand van zaken Stichting Rolstoeltennis.
  1. Vaststellen notulen van de ALV van 16 juni 2021.
  2. Stand van zaken onderzoek uitbreiding Padelcapaciteit.
  3. Voorstel ingediend door tenminste vijf leden.
  4. Rondvraag.
  5. Sluiting.
De agenda, het vergaderverslag van 16 juni en de notitie over de padelcapaciteit liggen vanaf uiterlijk 22 september ter inzage in het clubhuis. Over dit agendapunt wordt nog geen besluit genomen in deze ALV.

Als je een baan in de tennishal wil huren

Als je een baan in de tennishal wil huren
Op 6 september is het nieuwe contractseizoen voor een of meer banen in de tennishal ingegaan. De huurperiode loopt tot en met zondag 17 april 2022. Met zo’n vaste baanhuur kunnen tientallen spelers en speelsters elke week op een vaste dag en tijd in de hal tennissen. Als je dat ook nog wil, kun je aanmelden bij Rina Weijman, telefoon (0318) 416783, e-mail rina.weijman@chello.nl.

De huurtarieven voor een periode van 30 weken zijn overdag en in het weekeinde 450 euro als dagtarief en 610 euro op de avonden (tussen 19.00 en 23.00 uur). Op zaterdag en zondag zijn de speeltijden tussen 9.00 en 18.00 uur. In de periode 18 december tot zaterdag 1 januari geldt het speelrecht voor contracthuurders niet omdat de tennishal dan gereserveerd is voor het Keltenwoud Open eindejaarstoernooi.

Voor de incidentele, losse huur van een baan in de tennishal kun je online terecht op onze website: Binnenbaan huren bij Keltenwoud - TV Keltenwoud. Je dient daarvoor een account te hebben of aan te maken. Het uurtarief voor de losse verhuur in de tennishal bedraagt op maandag t/m vrijdag van 9.00-19.00 uur: € 20 per baan en van 19.00-23.00 uur: € 30 per baan; op zaterdag en zondag: € 20 per baan.

Meer informatie in het clubhuis, telefoon (0318) 430610.

Jeugdspelers naar padeltraining in Spanje

Jeugdspelers naar padeltraining in Spanje
Twee jeugdleden van Keltenwoud, Tessa Nikkelen en Floris Janssen, behoren tot de selectie van Nederlandse padelteams die in internationale wedstrijden uitkomen. Maar door het coronavirus zijn de programma’s gewijzigd. Zo heeft KNLTB afgezien van deelname van de nationale jeugddelegaties aan het WK in Mexico. Bijzonder sneu voor Floris en Tessa.

In plaats daarvan gaan Tessa en Floris vanaf zaterdag 18 september met de nationale padelselecties een week naar een trainingskamp in Barcelona.

Ook voor de Keltenwoud-leden Jack Engelaar en Fred van Ruissen, spelers in het Nederlandse 55+ veteranenteam, loopt het seizoen anders dan in voorgaande jaren. Zo is het wereldkampioenschap in oktober in Los Angeles afgelast vanwege het Amerikaanse inreisverbod.

Tennisscheurkalender 2022 te koop

Tennisscheurkalender 2022 te koop
Na de première vorig jaar heeft Marjo Gruisen samen met haar zus Birgit de Tennisscheurkalender 2022 samengesteld. De tenniszussen overhandigden het eerste exemplaar onlangs aan tenniscommentator en oud-tennisprof Marcella Mesker. De kalender telt 365 bladzijdes vol verhalen, weetjes, belangrijke toernooien, anekdotes en tennistegelwijsheden. In ons clubhuis is ie te koop voor €15,95.

De Bennekomse Marjo Gruisen, meerdere jaren clubkampioen van Keltenwoud, heeft er weer veel tijd in gestoken. Net als haar zus hoopt zij dat er veel kalenders verkocht worden, want een deel van de opbrengst gaat naar tennisclubs, die door corona zwaar getroffen zijn. “We hopen hiermee ons steentje bij te dragen aan de nieuwe opmars van de tennissport”, aldus Marjo.

De Tennisscheurkalender 2022 is méér dan een scheurkalender over tennis. Het is namelijk een kloek boek(je), boordevol verhalen, leuke weetjes, broodnodige informatie, tennisverjaardagen, spraakmakende gebeurtenissen, belangrijke toernooien, tennistegelwijsheden én bizarre anekdotes over de wereld van het tennis. Een must-have voor iedere tennisliefhebber. De kalender ligt bij diverse tennisclubs en boekenhandels en is online te bestellen via www.tennisscheurkalender.nl.

TOSSEN:

ma: 13:30
do: 10:00

HD Competitie:
Start: 30 sept

MIX Competitie:
Start: 28 sept


GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

18 sept: Bitterballentoernooi

Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.