Nieuwsflits #16 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Wie wordt clubkampioen padel 2021?

Wie wordt clubkampioen padel 2021?

Na een succesvolle eerste editie van de padelclubkampioenschappen in 2020 staat het toernooi dit jaar wederom op de agenda. In de week van maandag 6 tot en met zondag 12 september zijn op Keltenwoud de SaveTech Padelclubkampioenschappen voor senioren en junioren.

Bij de senioren wordt gespeeld in drie categorieën (HD, DD, GD) verdeeld over vier niveaus A, B, C, D. Bij de inschrijving vind je in het reglement informatie over de categorieën. Bij de junioren zijn twee categorieën: t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Je kunt voor één (1) onderdeel inschrijven. Voor senioren geldt de uitzondering dat ze zich, naast een heren- of damesdubbel, ook voor het gemengd dubbel mogen inschrijven. Uiteraard kun je ook alleen deelnemen in de GD-categorie.

Inschrijven kan via toernooi.nl (Toernooi.nl - SaveTech Padelkampioenschappen 2021 - Organisatie) en beide spelers dienen zich in te schrijven. Mocht het niet lukken om een partner te vinden, schrijf je dan toch in en vermeld dat je nog op zoek bent. Dan zoeken we met je mee. De inschrijving sluit op zondag 29 augustus. Wij hebben er zin in!

Voor vragen of meer informatie stuur een mailtje naar de padelcommissie: padelcommissie@gmail.com

Honderd 50plussers starten vanaf 2 augustus

Honderd 50plussers starten vanaf 2 augustus

Zo’n 100 spelers, waaronder 34 padellers, hebben zich al ingeschreven voor het Keltenwoud 50plus toernooi dat van maandag 2 tot en met vrijdag 6 augustus plaatsvindt. Zoals eerder bericht, kan er tot en met vrijdag 23 juli worden ingeschreven.

Word je dit jaar 50 jaar, dan ben je ook van harte welkom, zowel tennissers als padellers! Als je nog geen dubbelpartner gevonden hebt, geen probleem want je mag je ook alleen opgeven. De toernooicommissie doet vervolgens zijn best een geschikte match voor je te vinden. Inschrijven kan via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=215F06BC-55E2-47CA-8A42-4A5DF030BD8A . Ook reservespelers zijn van harte welkom, meld je aan via de mail: 50plus @keltenwoud.nl.

Wegens aanscherping van de corona-maatregelen, heeft de 50plus commissie het programma iets moeten aanpassen. De wellness-avond op woensdag 4 augustus vervalt. Het buffet, op de slotavond, wordt vervangen door een borrel met diverse hapjes. De toernooicommissie heeft ondanks de wijzigingen een gevarieerd avondprogramma kunnen samenstellen met o.a. een wijnavond en een dagelijkse verloting van leuke prijzen. Ook gaan we loten verkopen voor het goede doel, Fietsmaatjes Gelderse Vallei. De hoofdprijs van deze loterij is een bon voor een weekendje weg ter waarde van € 250,-; daarnaast zijn er 2 bonnen van € 125,- te winnen.

Sportcafé Proost heeft voor de toernooiweek een leuke menukaart met dagschotels gemaakt.

Als toernooicommissie verwachten wij weer een gezellige en sportieve tennis- en padelweek.

Je kunt al inschrijven voor het Dame Blanche toernooi

Je kunt al inschrijven voor het Dame Blanche toernooi

Op zaterdag 17 juli vond het Tropical Cocktailtoernooi plaats. Dit is één van de vier interne gezelligheidstoernooien die in de zomer worden georganiseerd. Winnares Geertje Braat (foto) schreef over haar bevindingen en kijkt vooruit naar het volgende tennistoernooi op 14 augustus.

“Het weer was perfect voor een cocktailtoernooi, de zon scheen en de zonnebrillen en zonnekleppen kwamen goed van pas. Eerst werden er drie partijen van drie kwartier gespeeld. Het leuke aan deze toernooien is dat je je individueel opgeeft en dat je steeds met en tegen andere spelers speelt. Erg leuk was het dat er deze keer een aantal spelers voor de eerste keer meededen. Na afloop stonden de heerlijke cocktails koud en werd er met z’n allen nagekletst en nageborreld. Het was nog lang gezellig op Keltenwoud! De prijs die ik won was dat ik een verslag voor de Nieuwsflits mocht schrijven…”.

Het volgende zomertoernooi van de recreatiecommissie is het Dame Blanchetoernooi op zaterdag 14 augustus. Wie wil dat nu niet, heerlijk ijsje en gezellig een balletje slaan. Doe mee aan het Dame Blanche tennistoernooi. We starten weer om 13.30 uur. Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met drie dubbel-partijen van 45 minuten. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Schrijf je vanaf eind juli in via de website https://keltenwoud.nl/gezelligheidstoernooitjes-zomer/. Dit kan tot en met woensdag 11 augustus en meedoen is gratis.

K O M E N D E - E V E N E M E N T E N :

TOSSEN:

ma: 13:30
do: 10:00

50+ TOERNOOI 2021:
2 aug - 6 aug

DAGKAMP:
23, 24 en 25 aug

KELTENWOUD OPEN:
30 aug - 5 sept

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

14 aug: Dame Blanchetoernooi
18 sept: BitterballentoernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.