Nieuwsflits #17 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Terugblik op geslaagd 50PLUS toernooi

Terugblik op geslaagd 50PLUS toernooi

De toernooicommissie kan terugkijken op een geslaagd 50+toernooi waaraan 118 tennissers en padellers hebben deelgenomen. Het was een sportieve en gezellige week waarin de weergoden ons goed gezind waren. In de avonden werd er nog lang nagepraat op het terras en genoot men van een drankje en een hapje.

Stramme spieren en blessures werden behandeld door de fysiotherapeuten van Lijf en Leven, Roos-Anna en Philip. Ook de maaltijden van Sportcafé Proost vielen goed in de smaak. Onder de deelnemers werden mooie prijzen verloot die de sponsors beschikbaar hadden gesteld.

Tijdens de gezellige slotavond op vrijdag 6 augustus werden de poulewinnaars gehuldigd met de overhandiging van een leuke prijs, in dit geval van hoofdsponsor PLUS supermarkt. Er werden door de week heen veel loten verkocht, waarvan de opbrengst voor Fietsmaatjes Gelderse Vallei is. We hebben deze stichting een cheque van € 1450,- overhandigd; een fantastische opbrengst voor dit mooie doel! Op de foto heeft Ad Plaizier de cheque overhandigd aan Martin Rijnbende, penningmeester van Fietsmaatjes.

De hoofdprijzen van de loterij, beschikbaar gesteld door VPVA notarissen, werden onder het toeziend oog van de notaris getrokken. Een cadeaubon voor een weekendje weg ter waarde van €250,-, was voor Jan van Andel. De 2e en 3e prijs (weekendje weg t.w.v. € 125,-) gingen naar de gelukkige winnaars Nico de Gouw en Jan Klok.

Namens de Keltenwoud-vereniging bedankte bestuurslid Hanneke Pompe de commissie en iedereen die had meegeholpen om dit toernooi te organiseren. Thea Douma en Ad Plaizier werden extra geroemd voor de drie jaren dat zij zich als commissielid hebben ingezet. Zij stoppen daar nu mee. De andere 50PLUS-commissieleden Piet Boonekamp, Peter Cuppen, Dorret Klunder en Ludwien Marijnissen gaan verder. Zij hopen volgend jaar in de eerste week van augustus weer veel 50plussers te zien spelen op het gezelligste toernooi van Keltenwoud!

De winnaars van het 50plus toernooi 2021 zijn:

Padel: klasse 1 Gert Bogers / Henry Snetselaar;

klasse 2 Huub Albreghs / Daan van der Sleen;

klasse 3 poule 1 Hans Nep / Ad Rossen, poule 2 Rianne Bogers / Martie Wagenaar, poule 3 Maarten de Groot / Gosse Schraa.

Tennis: HD 5 t/m 7 poule 1 Erik Soeteman / Wim Wennekes, poule 2 Wim van der Wilden / Jan Wolters;

HD 8-9 poule 1 Sybren Bakker / J.B. ten Hallers, poule 2 Ronald da Costa Senior / Peter Cuppen;

DD 5-7 poule 1 Marianne Mooij / Nicole Oosterveld, poule 2 Marieke Bremer / Dorret Klunder;

DD 8-9 poule 1 Elma Aerts / Gonneke Hamers, poule 2 Jetty van Dijk / Gerda Kruijne;

GD 5-7 poule 1 Rien Beukhof / Annemieke Kwant, poule 2 Nicole Oosterveld / Erik Soeteman;

GD 8-9 poule 1 Hans Groot Kormelink / Liesbeth Teunissen, poule 2 May-Anne Plaizier-Soels / Jan Klok. De volledige eindstanden en uitslagen van de wedstrijden staan op toernooi.nl.

Foto’s van het 50+ toernooi op onze website kun je bekijken via deze link.

WDDD donderdagavond damesdubbel vanaf 7 oktober

WDDD donderdagavond damesdubbel vanaf 7 oktober

We gaan het dit jaar weer proberen als de Corona-ontwikkelingen het toelaten. Op 7 oktober starten we met de interne Winter Donderdagavond Dames Dubbel (WDDD) competitie. De opzet blijft waarschijnlijk gelijk aan vorige seizoenen: vaste koppels spelen telkens op donderdagavond twee tennispartijen van 45 minuten direct achter elkaar.

De koppels worden zo veel mogelijk naar sterkte ingedeeld. De ene keer start “poule A” om 19:15 uur met haar eerste partij en om 20:00 uur met haar tweede; “poule B” start dan om 20:45 uur respectievelijk 21.30 uur met hun partijen. De volgende keer start “poule B” om 19:15 uur en “poule A” om 20:45 uur. Na afloop van de tweede partij serveert Rosalie een borrelhapje.

Op de tafel in de entree van de hal wordt een formulier gelegd met de planning van de partijen. De deelneemsters noteren daarop zelf de uitslagen van de partijen.

We spelen met eigen ballen. Om de kosten van de borrelhapjes en de prijsjes aan het eind van het toernooi te dekken, bedraagt de bijdrage voor deelname aan deze competitie € 15 per persoon, te betalen op de eerste speelavond.

Voor deze competitie kunnen we maximaal vijf buitenbanen gebruiken, dus er kunnen maximaal 20 speelsters per poule meedoen. Als je je snel aanmeldt, heb je de meeste kans om mee te kunnen doen. Je kunt je aanmelden via toernooi.nl. Als je nog geen partner hebt, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier. Dan proberen we om je aan een andere speelster te koppelen. Ook reserves zijn welkom, zij kunnen in het vak ‘Opmerkingen’ aangeven wanneer ze beschikbaar zijn. Als je een keer verhinderd bent, dien je zelf een vervanger te regelen

Je kunt er ook voor kiezen om een team met drie speelsters te formeren. Alle drie de speelsters dienen zich dan aan te melden: twee speelsters als partners, de derde als reserve. Vermeld dan wel in het vak Opmerkingen dat jullie een drietal vormen, zodat de derde speelster niet op de reservelijst komt te staan en door anderen gebeld wordt.

Aanmelden kan tot en met 20 september. De organisatoren Ludwien Marijnissen en Aline Baakman hebben er weer zin in en hopen op veel inschrijvingen. Als er vragen zijn, mail hen dan op: wdddkw@gmail.com.

Herinnering voor interne HD-wintercompetitie

Herinnering voor interne HD-wintercompetitie

In Nieuwsflits #14 hebben we de interne herendubbel wintercompetitie aangekondigd. Er zijn al behoorlijk wat inschrijvingen, maar organisator Geert Jansen geeft mannen die nog belangstelling hebben de gelegenheid zich als reserve aan te melden.

Deze HD-competitie begint op donderdagavond 30 september. Vanaf 19.00 uur spelen de deelnemers in twee groepen 2 wedstrijden van 50 minuten. Met uitzondering van de vakantieweken wordt in principe om de veertien dagen op donderdag gespeeld. Je dient jaarlid of winterlid te zijn, en dit geldt ook voor de invallers en reserves. De inschrijving (tot 10 september) is individueel, de koppels worden gevormd door het speelschema. Het inschrijfgeld bedraagt € 16,00 per deelnemer, bestemd voor het betalen van ballen, hapjes en prijsjes. Deelname geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst van de inschrijving bij g.jansen7347@upcmail.nl.

Nog snel aanmelden voor Dame Blanche toernooi

Nog snel aanmelden voor Dame Blanche toernooi

Wie zich uiterlijk woensdag 11 augustus aanmeldt, kan op zaterdag 14 augustus nog meedoen aan het Dame Blanchetoernooi. Dit is één van de vier interne gezelligheidstoernooien die de recreatiecommissie deze zomer organiseert.

Dat wordt gezellig een tennisballetje slaan en tussendoor elkaar ontmoeten, een ijsje eten en wat drinken. Deelname is gratis. Wie wil dat niet? We starten om 13.30 uur. Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met drie dubbel-partijen van 45 minuten. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Inschrijven kan via de website https://keltenwoud.nl/gezelligheidstoernooitjes-zomer/.

K O M E N D E - E V E N E M E N T E N :

TOSSEN:

ma: 13:30
do: 10:00

DAGKAMP:
23, 24 en 25 aug

KELTENWOUD OPEN:
30 aug - 5 sept

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

14 aug: Dame Blanchetoernooi
18 sept: Bitterballentoernooi

INLOOPAVOND PADEL:

Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.