Nieuwsflits #28 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Coronamaatregelen vanaf 6 november

Coronamaatregelen vanaf 6 november
Na de aankondiging vrijdagavond van aangescherpte landelijke coronamaatregelen, gelden deze sinds 6 november in de komende weken ook voor Keltenwoud. Wij zetten ze weer op een rijtje.

Tennis en padel op de buitenbanen: geen coronatoegangsbewijs nodig; publiek niet toegestaan bij wedstrijden.

Spelen op de tennisbanen binnen: coronatoegangsbewijs verplicht. Toegang tot het gebouw blijft ook na 20.00 uur via de horeca met controle op coronatoegangsbewijs.

Horeca binnen: coronatoegangsbewijs verplicht en vaste zitplaats. Sluitingstijd: 20.00 uur.

Afhalen bij het op de bar aangegeven deel met mondkapje, ook na 20.00 uur als to-go.

Buitenterras: geen coronatoegangsbewijs nodig. Advies is om basisregel van 1,5 meter afstand te volgen.

Toegang overige ruimtes in het gebouw: dit betreft kleedkamers, toiletten, etc.: coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.

Voor de jeugd tot 18 jaar is geen coronatoegangsbewijs vereist.

Deze nieuwe maatregelen vragen om medewerking van iedereen. Keltenwoud heeft geen keus in deze en controle van het coronatoegangsbewijs en bijbehorend ID is noodzakelijk. Het bestuur heeft besloten dat alle toegangen tot het gebouw gesloten blijven met uitzondering van de huidige ingang bij de horeca. Deze ingang maakt het mogelijk om uw QR te laten scannen + ID te tonen aan de medewerker(s) achter de bar. Als u dat gedaan hebt en u heeft een groen scan-resultaat dan kunt u binnen het gebouw aanwezig zijn. Is het resultaat van de scan rood, dan kunt u het gebouw niet betreden.

Ook als u uw QR of ID niet kunt tonen, kan de toegang tot het gebouw niet worden verleend. Het bestuur wil benadrukken dat de mensen achter de bar deze taak uitvoeren onder de verantwoordelijkheid en de bevoegdheid van het bestuur van TV Keltenwoud. Ga met respect om met de medewerker die u om uw QR en ID vraagt!

De horeca is op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag gesloten van 12.30 uur tot 16.00 uur. Dit betekent dat het gebouw en de binnenbanen ook gesloten zullen zijn. Houdt u daar rekening mee als u op de buitenbanen gaat spelen want toiletbezoek is dan niet mogelijk. Ook op de zaterdagavond en zondagavond na 18.00 uur is dit van toepassing.

Natuurlijk vragen we u ook om de basisregels te blijven volgen: 1,5 meter als veilige afstand, desinfecteer de handen, hoest en nies in de elleboog, blijf thuis bij klachten of als je ondanks je vaccinatie toch positief getest bent.

Toernooiprogramma Novemberfest aangepast

Toernooiprogramma Novemberfest aangepast
Het interne tennis en padel Proost-toernooi “Novemberfest” deze week gaat door, maar wel in aangepaste vorm. Er komt een toernooidag bij met inachtneming van de Covid-19-maatregelen die volgens het RIVM moeten gelden. Gespeeld wordt op vrijdagavond 19 november, zaterdag 20 november de hele dag en nu ook op zondagmiddag 21 november.

Het gaat nu zowel voor tennis als padel om het aantal games per wedstrijd van 60 minuten. Als je alsnog mee wilt doen, schrijf je dan snel in via toernooi.nl; dit kan nog tot woensdagmiddag.

Het clubhuis zal worden omgebouwd tot een skihut om het hele weekend een gezellige après-ski ochtend, middag en avond (tot 20:00 uur) te hebben voor iedereen. Dus wees ook welkom in het sportcafé als je niet meedoet aan het toernooi. (Maar let op: vrije toegang alleen met geldige en werkende QR code.)

Bij inschrijving ontvang je na betaling 2 consumptiemunten voor een broodje braadworst en een schnitzel met friet en saus naar keuze. Er staat het gehele toernooi een bierpul-schuifbaan op het terras om te laten zien of jij de winnaar wordt, als jij de bierpul net voor het eindpunt laat stoppen. Zaterdag om 18:00 uur start een uitdagende pubquiz: wie wordt de pubquiz master van het Novemberfest?
Wij maken alvast onze excuses omdat dat wij op vrijdagavond en zaterdag 3 padel banen bezet houden met dit toernooi, dit om iedereen te laten spelen in een kortere tijd ivm de nieuwe COVID maatregelen, wij vragen om uw begrip. ( zodra de mogelijkheid er is om banen vrij te geven , wordt dit direct gedaan) .

Vanaf 18 december Eindejaarstoernooi

Vanaf 18 december Eindejaarstoernooi
Het Keltenwoud Eindejaarstoernooi 2021 is gepubliceerd op toernooi.nl. We spelen dit jaar van zaterdag 18 tot en met vrijdag 31 december. Nadat het toernooi vorig jaar vanwege coronamaatregelen afgelast werd, staat nu de 12e editie gepland.

Blokkeer het Eindejaarstoernooi maar in de agenda: 13 dagen, te beginnen op 18 december met uitzondering van eerste Kerstdag tot en met de afsluiting op oudejaarsdag. De toernooicommissie volgt de op dat moment geldende Corona RIVM richtlijnen. Ook dit jaar hopen wij weer veel tennissport liefhebbers in de tennishal te kunnen begroeten.

Gespeeld wordt in de onderdelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de speelsterkten 3 tot en met 8. Inschrijven kun je tot en met zaterdag 11 december doen via www.toernooi.nl. Op deze site is tevens het wedstrijdreglement te lezen. Het toernooi is ook voor Keltenwoud-tennissers een mooie gelegenheid de krachten te meten met andere KNLTB-spelers. Meer informatie via het e-mailadres: keltenwoudeindejaarstoernooi@gmail.com.

Padelclinic sponsor Winners als bedrijfsuitje

Padelclinic sponsor Winners als bedrijfsuitje  
De directie en medewerkers van sponsor Intersport Winners hebben op zaterdag 13 november een padelclinic gehouden. Bijna het gehele winkelpersoneel verscheen op de baan en speelde volgens een rouleerschema met en tegen elkaar. Aansluitend maakten ze er in het sportcafé Proost een gezellig bedrijfsuitje van.

Intersport Winners in Wageningen is sponsor van Keltenwoud en biedt een uitgebreide collectie padelrackets aan van verschillende merken. Zoals Adidas, Head, Dunlop, Babolat, Dropshot en sinds kort ook het Spaanse Akkeron. Dit merk bestaat al ruim 20 jaar en heeft daardoor veel ervaring in de padelsport. De vorm van Akkeron is uniek omdat de brug gesloten is en dat vermindert de trilling naar de arm. Dit kan blessures voorkomen. Het handmade merk heeft verschillende typen rackets qua opbouw en sterkte in de schuimsoort.

Als lid van Keltenwoud krijg je bij Winners 10% korting op tennis- en padelartikelen. Daarnaast sparen leden 2,5% tegoed op een klantenkaart. Op de foto rechts de Winners-teamleiders Jeroen van der Grijn en Ed Dolfijn.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
3 december
7 januari
4 februari
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

19 - 20 november Novemberfest
11 dec Glühweintoernooi
15 jan grote frietentoernooi
12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.