Nieuwsflits #29 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

De coronamaatregelen op ons park

De coronamaatregelen op ons park
De Covid-19-maatregelen van de rijksoverheid zorgen sinds zondag 28 november ook op ons tennis- en padelpark voor een aanscherping van wat wel en niet mag. Vooralsnog in ieder geval tot 19 december. Het bestuur vraagt nadrukkelijk aan iedereen om zich daar aan te houden. Hopelijk kunnen we daarmee het risico op verspreiding van het coronavirus en besmetting voorkomen.

De maatregelen op een rij:

Spelen op de buitenbanen: geen coronatoegangsbewijs (CTB) nodig; publiek is niet toegestaan bij wedstrijden en trainingen.

De sluitingstijd is 17.00 uur, zodat het noodzakelijk is dat je tijdig vertrekt. Indien de baanverlichting brandt, zal automatische uitschakeling om 16.55 uur plaatsvinden. Op dit tijdstip gaan de speelveldlampen dus uit. Zowel binnen- als buitensportaccommodaties en sportscholen moeten immers dicht zijn vanaf 17.00 uur.

Bij binnengaan van het gebouw: mondkapje verplicht voor personen van 18 jaar en ouder; CTB en QR-scan verplicht! Meld je aan bij de mensen achter de bar en loop niet door. Dit geldt voor iedereen. Pas als je de binnenbanen of een vaste zitplaats hebt bereikt, mag het mondkapje af.

De binnenbanen zijn beschikbaar van 09.00 uur tot 16.55 uur. Om te zorgen dat het gebouw om 17.00 uur afgesloten kan worden, zal de baanverlichting om 16.55 uur worden uitgeschakeld.

Horeca binnen: de openingstijden zijn alle dagen van de week van 9.00 tot 17.00 uur. Het coronatoegangsbewijs is verplicht, evenals een vaste zitplaats en 1,5 meter afstand. Bij verplaatsing, bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan, moet je een mondkapje dragen. Op de sluitingstijd om 17.00 uur dienen alle bezoekers het gebouw en het park te hebben verlaten.

Buitenterras: dit heeft nu geen horecafunctie. Als je daar gaat zitten, doe je dit op persoonlijke titel. Leef de landelijke coronamaatregelen na. Mocht bij een controle door handhaving geconstateerd worden dat je in overtreding bent, dan is niet TV Keltenwoud, SBNK of Sportcafé Proost aanspreekbaar maar alleen jijzelf. Neem je verantwoordelijkheid!

De 1,5m afstand regel geldt op het hele terrein behalve tijdens het sporten. Als je 18 jaar of ouder bent, houd je die afstand aan tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot elkaar en volwassenen geen 1,5m afstand te houden. Jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5m afstand te houden tot elkaar.

Deze nieuwe maatregelen vragen om medewerking van iedereen. Keltenwoud heeft geen keus in deze en controle van het coronatoegangsbewijs en bijbehorend ID is noodzakelijk. Als je geen QR en ID kunt tonen, heb je geen toegang tot het gebouw. Het bestuur wil benadrukken dat de mensen achter de bar deze taak uitvoeren onder de verantwoordelijkheid en de bevoegdheid van het bestuur van TV Keltenwoud. Ga met respect om met de medewerker die om jouw QR en ID vraagt!

Natuurlijk vragen we je ook om de basisregels te blijven volgen: blijf thuis bij klachten of als je ondanks je vaccinatie toch positief getest bent, desinfecteer je handen, hoest en nies in je elleboog.

Aanpassing bij verschillende activiteiten

Aanpassing bij verschillende activiteiten  
De aanpassing van de openingstijd van ons park van 9.00 tot 17.00 uur heeft gevolgen voor allerlei activiteiten. Zo vervallen de interne avondcompetities zoals Herendubbel en Damesdubbel op de donderdagavond en de Mixed-competitie op de tennisbanen in de komende drie weken. In de interne padelcompetitie op zaterdag- en zondagmiddagen zijn de aanvangstijden van de wedstrijden een half uur vervroegd zodat om 16.55 uur gestopt kan worden.

De Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud heeft in een brief alle contractspelers in de tennishal aangeboden dat de vaste huurders in de avonduren kunnen switchen naar overdag, als dat voor hen mogelijk is. Dit aanbod geldt tot 19 december.

Ook voor Sportcafé Proost is de verplichte avondsluiting weer een grote tegenvaller. Toch proberen Rosalie, Janine en hun collega’s er het beste van te maken. Proost laat weten dat zij de leden en halspelers, ondanks de beperkende maatregelen, toch graag van dienst zijn met hun heerlijke koffie, lunch- of borrelmogelijkheden.

Glühweintoernooi op 11 december

Glühweintoernooi op 11 december
Kom alvast in de kerstsfeer. Op zaterdag 11 december organiseert de recreatiecommissie het Glühweintoernooi, zodat je ook midden in de winter lekker kunt tennissen. Het is het tweede gezelligheidstoernooitje van deze winter.

Schrijf je in voor woensdag 8 december via het formulier op de Keltenwoud-website. Deelname kost € 6,-. Op de poster staat 14.00 uur als aanvangstijd en 17.30 uur als eindtijd. Maar omdat het park op 11 december om 5 uur ’s middags sluit, duurt het toernooitje inclusief het drinken van glühwein een half uur korter.

Aan de hand van de inschrijvingen komt er een wedstrijdschema met dubbelpartijen. De organisatoren proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en speelniveau van de deelnemers. Hoe meer aanmeldingen, des te beter zij een leuke indeling kunnen maken!

1566 Euro in acties PLUS en Rabobank

1566 Euro in acties PLUS en Rabobank
De sponsorpuntenactie bij de Bennekomse PLUS-supermarkt Edwin en Astrid Holtrop heeft 899 Euro voor Keltenwoud opgeleverd. Chris Kluijtmans en Nico de Gouw ontvingen de cheque zaterdag uit handen van Astrid Holtrop (foto).

In de afgelopen maanden konden klanten van de supermarkt bij elke 10 euro aan boodschappen een voucher met een sponsorpunt aan een vereniging doneren. TPV Keltenwoud eindigde met een score van 2520 punten op de 9e plaats achter andere clubs als DVO, scouting, vv Bennekom en OBK.

Vanuit de Rabo Clubsupport-actie ontvangt Keltenwoud een bedrag van 667 Euro. In deze actie konden leden van de Rabobank een stem uitbrengen op een vereniging of organisatie om die daarmee financieel te steunen. Keltenwoud kreeg 40 stemmen.

Padelteam jeugd najaarskampioen

Padelteam jeugd najaarskampioen
De najaarscompetities 2021 zitten er op, zowel op de tennis- als de padelbaan. Bij de jeugd werd het Padelteam Keltenwoud 1 kampioen. Op de foto van links naar rechts Joas, Myron, Ties, Luuk, Floris, Emma, Raphaël en Raoul.

De groep had wel een heel bijzondere samenstelling. Het team bestond uit twee vaste spelers met daaromheen ‘parttime’ spelers en tennissers die in het eigen team waren uitgeroosterd. Dit allemaal om dit team toch mee te kunnen laten spelen in de competitie. De jeugdcommissie is dan ook zeer dankbaar dat dit mogelijk is gemaakt door de inzet van de kids zelf! Het geweldige resultaat van het kampioenschap is een mooie beloning!

Jeugdteam tenniskampioen in Oranje

Jeugdteam tenniskampioen in Oranje
Deze vier Keltenwoud-toppers hebben de Oranjecompetitie najaar 2021 gewonnen: Dylan, Jasmijn, Annelin en Maurits.

Ze speelden in Wageningen, Arnhem en Veenendaal, en zelfs Beneden-Leeuwen kwam aan bod. Voor de een was het een makkie, voor de ander een hele strijd. Maar het ‘level goud’ hebben deze vier jeugdleden toch maar mooi behaald; gefeliciteerd! De jeugdcommissie heeft de kampioensteams vorige week op passende wijze gehuldigd.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
3 december
7 januari
4 februari
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

11 dec Glühweintoernooi
15 jan grote frietentoernooi
12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.