Nieuwsflits #30 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Coronamaatregelen verlengd tot 14 jan.

Coronamaatregelen verlengd tot 14 januari
De Covid-19-maatregelen van de rijksoverheid, zoals die sinds 28 november gelden, worden verlengd tot en met in ieder geval 14 januari 2022. Het coronatoegangsbewijs blijft dus verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar in een binnensportlocatie zoals onze tennishal is. Plus 1,5 meter afstand houden, verplichte zitplaatsen en mondkapje op bij rondlopen in Sportcafé Proost, het clubhuis, de binnenruimtes en de gangen. En alles gaat om 17.00 uur dicht!

Als je op de buitenbanen tennist of padelt is geen coronatoegangsbewijs (CTB) nodig, maar wel in de tennishal. Publiek is echter niet toegestaan, ook niet bij trainingen.

Indien de baanverlichting brandt, zal automatische uitschakeling om 16.55 uur plaatsvinden. Zo kun je tijdig voor de sluitingstijd van 17.00 uur vertrekken.

Als je het gebouw binnengaat draag je verplicht een mondkapje (vanaf 18 jaar) en laat je de medewerkers achter de bar je CTB / QR-scan en ID-controle uitvoeren. Als je deze niet kunt tonen, heb je geen toegang tot het gebouw.

Het buitenterras heeft nu geen horecafunctie en als je daar gaat zitten, doe je dat op persoonlijke titel en verantwoordelijkheid!

Het 1,5m afstand houden geldt voor volwassenen op het hele terrein behalve tijdens het sporten. Kinderen tot en met 12 jaar zijn dit niet verplicht.

Het bestuur van Keltenwoud vraagt iedereen nadrukkelijk zich aan de maatregelen te houden. Hopelijk kunnen we daarmee het risico op verspreiding van het coronavirus en besmetting voorkomen of beperken. Hiervoor kun je ook de basisregels blijven volgen: blijf thuis bij klachten of als je ondanks je vaccinatie toch positief getest bent, desinfecteer je handen, hoest en nies in je elleboog.

Vooruitkijken naar Grote Frietentoernooi

Vooruitkijken naar Grote Frietentoernooi
Er zijn nog steeds beperkingen vanwege het coronavirus, maar de recreatiecommissie kondigt toch al een lichtpuntje in het nieuwe jaar aan. Dat is het Grote Frietentoernooi op zaterdag 15 januari. Vanaf 11.00 uur kan er dan getennist worden.

Dus als je goede voornemens maakt in het nieuwe jaar, kun je die meteen in de praktijk brengen: lekker sporten op zaterdag! Maar ook als je gewoon zin hebt om gezellig een balletje te slaan onder de winterse zon, kun je meedoen aan het derde gezelligheidstoernooitje van deze winter. Schrijf je in voor woensdag 12 januari via het formulier op onze website. Deelname kost € 6,-. Aan de hand van de inschrijvingen maken de organisatoren een wedstrijdschema met dubbel-partijen. Ze proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau.

Dit gebeurde ook bij het Glühweintoernooitje op zaterdagmiddag 11 december. Met 20 sterke deelnemers was het volle bak. Door de mooie mix van heren en dames konden gelijkwaardige partijen ingedeeld worden. Veel wedstijdjes werden beslecht met slechts een game verschil. Er kwamen vier winnaars uit de bus: Mark, Remco, Wendy en Laura. Zij gingen tevreden met een mooie waardebon als prijs naar huis.

De sfeer was ook weer echt winters. Windstil, mist en af en toe een waterig zonnetje. Echt weer om na drie partijen af te sluiten met een warme Glühwein. Ook deze keer waren er weer veel bekende gezichten, maar ook een paar nieuwe leden deden mee. Zij konden direct kennismaken met onze club en hebben er hopelijk wat nieuwe contacten en toekomstige speelmaatjes aan overgehouden. Dus als je ook zin hebt om in deze winter lekker samen te tennissen, dan hopen we jou te zien bij het Grote Frietentoernooi op 15 januari.

Doe mee aan voorjaarscompetitie Padel

Doe mee aan voorjaarscompetitie Padel
Wil je lekker padellen in het voorjaar in de maanden april en mei? Doe dan mee aan de KNLTB Voorjaarscompetitie Padel en schrijf je voor 8 januari in via de website van Keltenwoud. Iedereen kan meedoen, beginnende- tot en met gevorderde spelers.

Je kunt je individueel aanmelden of als team. Een team bestaat uit minimaal vier spelers. Je kunt kiezen op welke dag het spelen jou het beste uitkomt (op vrijdagavond, op zaterdag of op zondag) en in welke klasse je wilt spelen (topklasse, hoofdklasse, eerste t/m vierde klasse en junioren t/m 17 jaar). De padelcommissie probeert iedereen in te delen op de gewenste dag, maar omdat het op de zondagen vaak druk is, wordt gevraagd op het formulier een ‘tweede keuze’ in te vullen. Op zondag spelen immers de jeugd en de teams in de top- en hoofdklassen. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan dat er plek is, wordt in overleg gekeken naar mogelijke oplossingen zoals het veranderen van speeldag. In het uiterste geval volgt een loting.

De speeldata zijn vrijdag 8, 15, 22 en 29 april en 13 mei. Inhaaldata: 20 en 27 mei. Op zaterdag zijn 9, 16, 23 en 30 april en 14 mei speeldagen (inhaaldata 21 en 28 mei). Op zondag: 10, 17 en 24 april, en 1 en 15 mei (inhaaldagen 22 en 29 mei). Meer informatie over de voorjaarscompetitie is te vinden op de website van de KNLTB.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 7 januari 2022. Het inschrijfgeld bedraagt €65,00 per team inclusief de ballen. Bij vragen, stuur een e-mail naar: padelcommissie@gmail.com.

De jeugdcommissie hanteert voor kinderen die mee willen doen aan de voorjaarscompetities woensdag 15 december als uiterste inschrijfdag.

Voorjaarscompetitie KNLTB tennisteams

Voorjaarscompetitie KNLTB voor tennisteams
Het is weer zover! Tennisleden kunnen inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2022. Ook nu zijn er verschillende inschrijfmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Gespeeld kan worden op de dinsdagochtend, vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Dus keuze genoeg. Alle inschrijfmogelijkheden kun je vinden op de website van de KNLTB. Houd er wel rekening mee dat met name de vrijdagavond zeer druk bezet is. Onze verenigingscompetitieleiders hopen dat het komend voorjaar weer een mooie en gezellige tenniscompetitie kan worden met goed weer en mooie partijen. Aanmelden kan via het e-mailadres: D.Vlasblom@kpnmail.nl.

Tennisevent voor de jeugd in nieuwe jaar

Tennisevent voor de jeugd in nieuwe jaar
Net als voorgaande jaren wil de jeugdcommissie het nieuwe jaar graag samen met de jeugdleden inluiden tijdens het altijd gezellige Nieuwjaars Tennis-event in de hal. Daar horen traditioneel ook kniepertjes en wafels en slagroom bij.

Maar de commissie weet nu nog niet of dat het event door kan gaan onder de coronaomstandigheden die nu gelden. Ze wil de ontwikkelingen even afwachten, maar mikt op de 2e of 3e zondag van januari. Zodra daar meer duidelijkheid over is, bericht de jeugdcommissie dat het 9 of 16 januari wordt of dat het geannuleerd wordt.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
7 januari
4 februari
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

15 jan grote frietentoernooi
12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.
Email Marketing Powered by MailPoet