Nieuwsflits #31 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo
Gelukstoernooi-poster-Gerrit-Jacobs
In plaats van het eindejaarstoernooi kun je dit jaar als Keltenwoud-lid meedoen aan een Gelukstoernooi. Dit nieuwe toernooi in onze tennishal begint op dinsdag 28 december en duurt tot en met donderdag 30 december. Gespeeld wordt tussen 9.00 en 16.00 uur. De inschrijving via www.toernooi.nl sluit op 23 december.

Je kunt inschrijven voor herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel (maximaal 1 onderdeel) in de categorieën 5 tot en met 8. De wedstrijden op de binnenbanen worden op tijd (één uur) gespeeld, waarbij de games worden doorgeteld. Getracht wordt alle deelnemers in poules in te delen zodat je meer wedstrijden kunt spelen. Bij veel inschrijvingen kan ook maandag 27 december als speeldag worden ingepland. Het inschrijfgeld van € 10,- wordt voor aanvang van het toernooi van je rekening afgeschreven.

Het Keltenwoud Gelukstoernooi is een initiatief van de commissie die traditiegetrouw het Keltenwoud eindejaarstoernooi organiseert. Dat was gepland van 19-31 december. Maar in verband met de huidige coronamaatregelen is dat toernooi geannuleerd. Om toch tegen het einde van het jaar in de Kerstvakantieperiode te kunnen tennissen, is “Het Keltenwoud Gelukstoernooi 2021” op touw gezet. Het is alleen bestemd voor Keltenwoud-leden, die dan hun geluk kunnen beproeven en misschien een prijsje kunnen bemachtigen als ze poulewinnaar worden. Begin deze week hadden zich al tientallen tennisliefhebbers ingeschreven, dus het kan een sportieve meerdaagse worden.

Dit Gelukstoernooi 2021 staat inmiddels ook vermeld op de nieuwe Keltenwoud Activiteitenkalender, die zoals gebruikelijk in het folderrek in de hal ligt.

Voor vragen: keltenwoudeindejaarstoernooi@gmail.com

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
7 januari
4 februari
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

15 jan grote frietentoernooi
12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooi

KELTENWOUD GELUKS TOERNOOI:
28 - 30 DECEMBER
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.
Email Marketing Powered by MailPoet