Nieuwsflits #24 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

QR-code nodig in Sportcafé Proost

QR-code nodig in Sportcafé Proost
Sinds 25 september gelden ook voor het clubhuis van Keltenwoud de landelijke coronamaatregelen. Iedereen die binnen in het Sportcafé Proost wil verblijven moet in het bezit zijn van een QR-code en een ID die de horecamedewerkers controleren. De terrasdeur aan de voorkant van de tennishal fungeert als ingang van de horeca. Pijlen op de vloer geven de looprichting aan.

Degenen die alleen een bestelling bij de bar ophalen en weer naar buiten gaan, hoeven geen QR-code te tonen. De deur in de hal naar de horeca is dicht om een beter overzicht te houden op de bewegingen in het Sportcafé. Door deze maatregelen lijkt alles minder gebruiksvriendelijk en duurt het bestellen misschien wat langer, maar de besturen en clubhoreca verwachten hiermee wel aan de coronavoorwaarden te voldoen. Aan de leden en bezoekers wordt dan ook vriendelijk verzocht alle medewerking te verlenen. Dit geldt ook op dagen met competitiewedstrijden wanneer het extra druk is.

De andere delen van het Keltenwoud-gebouw zijn zonder controle toegankelijk voor iedereen, zoals tennishal, kleedkamers, douches, toiletten, bestuurskamer en vergaderzaal. Zo kan men ook zonder QR-code in het jeugdhonk terecht.

Doe mee om subsidies Rabobank en PLUS te winnen !

Doe mee om subsidies Rabobank en PLUS te winnen !
Keltenwoud is op verschillende fronten actief om extra subsidiegeld binnen te krijgen. Zo doen we mee met de Clubsupportactie van de Rabobank Vallei en Rijn en met de Sponsorpuntenactie van de Plus supermarkt in Bennekom. Bij Rabo ClubSupport 2021 is iedere stem op onze vereniging geld waard.

Ons clubbestuur wil met de opbrengst tennis en padel aantrekkelijker maken voor de jeugd. Bijvoorbeeld door voorzieningen op ons park te verbeteren zoals het opknappen van het kidscourt, door het gratis aanbieden van (proef)lessen voor leerlingen in het basisonderwijs en door lessen en tenniskleding aan kinderen van sociale minima te schenken.

Als je lid bent van de Rabobank kun je tot 25 oktober stemmen via de Rabo App of online via Rabo internetbankieren: https://www.rabo-clubsupport.nl/vallei-en-rijn/deelnemers. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer drie favorieten en stemmen maar! Het bestuur hoopt dat wij als Keltenwoud veel stemmen krijgen, want dat kan een leuk bedrag uit het Coöperatiefonds van de Rabobank opleveren. Daarmee wil de bank investeren in de lokale samenleving.

Sinds begin september al doet Keltenwoud mee aan de sponsorpuntenactie van de supermarkt PLUS Edwin en Astrid Holtrop. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een sponsorpunt. Door de code daarvan in te voeren op de actiewebsite www.plus.nl/sponsorpunten steun je onze club. Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas. Dinsdagavond waren er al 576 sponsorpunten aan Keltenwoud gegund, wat op dat moment goed was voor 888 Euro. In totaal is evenwel € 20.000,- beschikbaar voor de 21 deelnemende clubs. VV Bennekom en DVO stonden met ruim 3000 euro bovenaan in de tussenstand. Het bestuur spoort onze leden aan om sponsorpunten te doneren zodat we vanaf de 10e plaats naar boven klimmen. Na het einde van de actie op 14 november maakt de supermarkt het definitieve subsidiebedrag bekend. Het bestuur wil daarmee onze 100 vrijwilligers na twee jaar weer eens extra in het zonnetje zetten. Voor meer informatie ze onze publicatieborden en de flyers in de hal.

Wintertoernooitjes op komst

Wintertoernooitjes op komst
De recreatiecommissie heeft niet stil gezeten en heeft een aantal tennistoernooitjes in de komende wintermaanden gepland. Dat zijn het Pizzatoernooi op zaterdag 6 november, het Glühweintoernooi op 11 december, het Grote Frietentoernooi op 15 januari, het Tapastoernooi op 12 februari en het High Tea toernooi op 12 maart. Data om alvast te noteren en te reserveren.

'Pizza' op 6 november van 11.00 – 14.30 uur opent dus de serie wintertoernooitjes. Samen tennissen en na afloop genieten van een heerlijke pizza, vandaar de benaming. We hopen op kraakhelder winterweer, kijken uit naar jouw komst en gaan samen zorgen voor de gezelligheid. Deelname kost € 6,- en schrijf je in voor woensdag 3 november. Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met dubbelpartijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Tot dan.

Terugblik op het Bitterbaltoernooi:

Elma Aerts doet verslag: “Het laatste zomer gezelligheidstoernooitje op 18 september kende schitterend weer en een gezellig vol tennispark. Zelfs zo vol dat er een maximum aantal deelnemers van 20 mogelijk was. Je moest je dus snel opgeven. Via de app tennisfun krijg je een reminder om te op te geven, heel gemakkelijk!

Hanneke en Nelleke (de organisatie) zorgden voor een prima indeling zodat iedereen (voor zover ik kon nagaan) heel leuke wedstrijdjes had. Drie wedstrijdjes van 45 minuten met steeds anderen, heel leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen en met anderen te tennissen. Ikzelf werd erdoor geïnspireerd om weer les te gaan nemen, samen met Mariëtte, die ik op deze zomertoernooitjes heb leren kennen. Enkele reacties die ik hoorde: toegankelijk toernooi voor iedereen, gezellige sfeer, leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, heel lekkere grote bitterballen. Aanrader dus deze toernooitjes, zeker voor diegenen die door de week geen mogelijkheid hebben om te tossen.”

Publicatie “Kom bij de club”

Publicatie “Kom bij de club”
Onder de titel “Bijna duizend leden bij Keltenwoud” schrijft Ede Stad/Bennekoms Nieuwsblad op 6 oktober over onze vereniging waarvan het ledental in de afgelopen jaren toegenomen is. De verwachting is dat ergens in de komende maanden het duizendste lid van Keltenwoud verwelkomd kan worden.

Voorzitter Chris Kluijtmans benadrukt in het paginagrote verhaal dat tennis het grootste sportaandeel bij onze vereniging inneemt. Zo doen honderden leden mee aan tenniscompetities en -toernooien en bestaat tweederde deel van de lessen van BTOtennis uit tennisles. Daarnaast staat de padelsport die sterk groeiende is. Hierbij laat de redacteur de twee jeugdinternationals Tessa en Floris aan het woord. De publicatie vermeldt ook dat wij kunnen bogen op een professionele tennis- en padelopleiding en een ondernemende horecapachter in Sportcafé Proost. Hiermee kunnen toernooitjes georganiseerd worden evenals clinics en bedrijfsarrangementen. Het overkoepelende motto “Kom bij de Club” van de publicatie in de lokale weekbladen is dus op verschillende manieren in te vullen.

TOSSEN:

ma: 13:30
do: 10:00

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

6 nov Pizzatoernooi
11 dec Glühweintoernooi
15 jan grote frietentoernooi
12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.