Nieuwsflits #25 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

In Memoriam Tom Kettler

In Memoriam Tom Kettler
Op 14 oktober 2021 is ons erelid Tom Kettler op 85-jarige leeftijd overleden. Hij was voorzitter van onze tennisvereniging in de periode 2001-2010 en heeft zich toen met hart en ziel ingezet voor de verhuizing van ons verouderde tennispark aan de Selterskampweg naar de nieuwe, huidige locatie aan de Langschoterweg.

De Algemene Ledenvergadering van 8 juli 2010 beloonde hem voor zijn enorme inzet voor Keltenwoud door hem tot erelid te benoemen. In een condoleancebrief aan echtgenote Loes Kettler-Holtslag en de familie zegt het bestuur van Keltenwoud met verdriet kennis genomen te hebben van het overlijden van Tom. Het spreekt waardering uit voor de niet aflatende energie en vasthoudendheid die de toenmalige voorzitter met succes in de nieuwbouwplannen stopte. Toen het park eindelijk werd opgeleverd, heeft het echtpaar Kettler persoonlijk voor een sfeervolle inrichting van het clubhuis gezorgd. De gezondheid van Tom stond het niet meer toe om in de jaren daarna nog lang als actief tennisser van het park te genieten. Zijn naam zal evenwel voor altijd aan het Keltenwoud-park verbonden blijven. Op de foto heeft Tom Kettler (met microfoon) in de ledenvergadering van april 2010 de voorzittershamer overgegeven aan René van Dijk. Zittend de bestuursleden Hans Grootkormelink (links) en Jack Laanen.

Proef avondopenstelling in weekeinde

Proef met avondopenstelling in weekeinde
Het bestuur van Keltenwoud stelt met ingang van 6 november ook op zaterdag en zondag een avondopenstelling van ons tennis- en padelpark in. Vooralsnog tot 18/19 december. Dit is een proefperiode om te zien of het de druk op de padelbanen wat kan verlichten.

Deze avondopenstelling duurt net als op de doordeweekse dagen tot 23.00 uur. Dus ook de verlichting van de tennis- en padelbanen is daaraan gekoppeld met een uitlooptijd van 5 minuten. De afhangmogelijkheden zullen daartoe worden aangepast.

De gehele tennishal, dus ook het clubhuis en de horeca zijn in de proefperiode op die avonden gesloten. Voor Sportcafé Proost is openstelling dan vooralsnog niet rendabel en voor het gebouw heeft dat een verzekeringstechnische reden.

Verder heeft het bestuur een werkgroep ingesteld die de overgang naar de KNLTB-clubapp voorbereidt. Mede daarvoor is Harry Post "in operationele zin" toegevoegd aan het bestuur als vicevoorzitter. Hij loopt alvast mee om dossierkennis op te bouwen en zal in de algemene ledenvergadering in het voorjaar worden voorgesteld als nieuw bestuurslid. Hij is nu dus nog geen bestuurslid maar acteert als commissielid van die app-werkgroep.

Interne padelcompetitie vanaf eind november

Interne padelcompetitie vanaf eind november
Voor alle padel-enthousiastelingen van Keltenwoud houdt de padelcommissie vanaf 27 november tot eind maart een padelcompetitie. Deze interne competitie op zaterdag- en zondagmiddagen eindigt met een leuk slot-event in het weekeinde van 26/27 maart.

Alle leden vanaf 15 jaar kunnen meedoen. Het is een leuke manier om andere (nieuwe) spelers te leren kennen. Ook mensen die net zijn begonnen of van plan zijn te gaan padellen zijn van harte welkom! Er wordt op zaterdag en zondag tussen 14.30 en 17.30 uur gespeeld in drie niveaus: 1e, 2e en 3e klasse competitieniveau. Er is geen vaste speeldag per klasse. Je speelt zoveel mogelijk met verschillende partners en tegenstanders. Als je een keer niet mee kunt doen, mag een invaller voor jou spelen. Je kunt tot en met 13 november individueel inschrijven via www.toernooi.nl en daar zijn ook de speeldagen te vinden. Het inschrijfgeld is vijf euro. Met vragen kun je terecht bij: padelcommissie@gmail.com.

Novemberfest met tennis en padel

Novemberfest met tennis en padel  
Na het succesvolle eerste Sportcafé Proost toernooi in juni met 130 deelnemers is het volgende sportcafé proost toernooi in zicht. Onze clubhuishoreca organiseert op vrijdagavond 19 en zaterdag 20 een intern dubbeltoernooi met als thema Novemberfest. Zowel tennis- als padelleden kunnen meedoen.

Padellers worden ingedeeld in een 1e, 2e en 3e klasse. Bij tennis wordt gespeeld op niveau 9 tot en met 5. Het clubhuis wordt omgetoverd in een Apres Ski bar, met op vrijdag een gratis broodje braadworst en op zaterdag een DJ, beerpullschuiven, een gratis Schnitzel menu en de prijsuitreiking. De ‘dresscode’ is Apres ski/Tirol. Inschrijven kan via toernooi.nl.

Let op uiterste inschrijfdata Pizzatoernooi

Let op uiterste inschrijfdata
Op zaterdag 6 november van 11.00–14.30 uur is het Pizzatoernooi als eerste van de serie interne wintertoernooitjes die de recreatiecommissie voor de tennissende leden organiseert. Samen tennissen en na afloop genieten van een heerlijke pizza, vandaar de benaming van dit toernooitje. Inschrijven kan tot woensdag 3 november via het formulier op de Keltenwoud-website.

Tot en met 30 oktober kunnen vrijwilligers zich nog aanmelden voor de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst die op 6 november vanaf 15.00 uur plaatsvindt. De e-mail-uitnodiging daarvoor kan bij een aantal betrokkenen misschien in de spambox terecht zijn gekomen. Vandaar deze herinnering. Ook dit aanmeldformulier staat op onze website.

Verder herinneren we aan de sponsorpuntenactie bij PLUS-supermarkten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een voucher met een sponsorpunt. De code daarvan kun je tot 13 november invoeren op de actiewebsite www.plus.nl/sponsorpunten en dan Tennis en Padel Keltenwoud kiezen. Bij PLUS Edwin en Astrid Holtrop in Bennekom hebben we inmiddels meer dan 1100 punten gescoord, maar om een gift van duizend Euro te krijgen, zijn nog meer sponsorpunten nodig!

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
5 november
3 december
7 januari
4 februari
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

6 nov Pizzatoernooi
19 - 20 november Novemberfest
11 dec Glühweintoernooi
15 jan grote frietentoernooi
12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.