Nieuwsflits #27 - 2021

nieuwsflits-banner-(002)
rabo

Coronamaatregelen en hoe het werkt bij Keltenwoud

Coronamaatregelen en hoe het werkt bij Keltenwoud
Vanaf zaterdag 6 november gelden de aangescherpte coronamaatregelen. Om rekening mee te houden. Hieronder staan ze op een rijtje.

Spelen op de buitenbanen: geen beperkingen; dus iedereen kan spelen.

Spelen op de binnenbanen: coronatoegangsbewijs verplicht.

Horeca binnen: coronatoegangsbewijs verplicht, behalve voor afhalen bij het op de bar aangegeven deel.

Toegang overige ruimtes in het gebouw, zoals garderobe, kleedkamers, toiletten, vergaderzaal, etc.: coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.

Buitenterras: geen coronatoegangsbewijs nodig. De horeca gaat hier niet uitserveren. Advies is om de basisregel van 1,5 meter afstand te volgen.

Voor de jeugd tot 18 jaar is geen coronatoegangsbewijs vereist.

Deze nieuwe maatregelen vragen om medewerking van iedereen. Keltenwoud heeft geen keus in deze. Controle van het coronatoegangsbewijs CTB en bijbehorend ID is noodzakelijk.

Het bestuur heeft besloten om alle toegangen tot het gebouw te sluiten met uitzondering van de huidige ingang bij de horeca aan de voorzijde van het gebouw. Deze ingang maakt het mogelijk om uw QR-code te laten scannen + ID te tonen aan de medewerker(s) achter de bar. Als u dat gedaan hebt en u heeft een groen scan-resultaat dan kunt u binnen het gebouw aanwezig zijn. Is het resultaat van de scan rood, dan kunt u het gebouw niet betreden.

Ook als u uw QR of ID niet kunt tonen, kan de toegang tot het gebouw niet worden verleend. Het bestuur wil benadrukken dat de mensen achter de bar deze taak uitvoeren onder de verantwoordelijkheid en de bevoegdheid van het bestuur van TV Keltenwoud. Ga met respect om met de medewerker die u om uw QR en ID vraagt!

De horeca is op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag gesloten van 12.30 uur tot 16.00 uur. Dit betekent dat dan ook het gebouw en de binnenbanen dicht zijn. Houd daar rekening mee als u op de buitenbanen gaat spelen want toiletbezoek is dan niet mogelijk. Ook op de zaterdagavond en zondagavond na 18.00 uur is dit van toepassing.

Natuurlijk vragen we u ook om de basisregels te blijven volgen: 1,5 meter als veilige afstand, blijf thuis bij klachten of als je ondanks je vaccinatie toch positief getest bent, desinfecteer de handen, hoest en nies in de elleboog.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
5 november
3 december
7 januari
4 februari
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

6 nov Pizzatoernooi
19 - 20 november Novemberfest
11 dec Glühweintoernooi
15 jan grote frietentoernooi
12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.