Nieuwsflits #08 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Interne WinterDamesdubbelcompetitie afgesloten

Interne WinterDamesdubbelcompetitie afgesloten

Donderdag 17 maart werden de laatste wedstrijden gespeeld in de Winter DDD competetie. We kijken terug op een gezellige, sportieve en geslaagde competitie.

26 dames deden dit jaar mee tijdens de winter. Helaas lukte het door Corona niet om alle wedstrijden te spelen. Daarom zijn alle deelnemers dit jaar tot winnaars uitgeroepen en ontving iedereen een klein prijsje. Op de laatste avond kon iedereen genieten van een heerlijk tapas-buffet verzorgd door Sportcafé Proost. In oktober start het volgende seizoen. Via de nieuwsflits laten we tegen die tijd weten wanneer je je weer kunt inschrijven. Op naar volgend jaar!

Meedoen met Teamtennis? Schrijf je in voor 1 mei!

Meedoen met Teamtennis? Schrijf je in voor 1 mei!

In mei barst elk jaar het teamtennisspektakel los. Een competitie voor recreanten die elkaar in vaste teams op sportieve wijze vijf speelavonden bestrijden in het dubbelspel. Deze recreatieve competitie wordt gespeeld op 5 donderdagavonden. De speeldata zijn 12 en 19 mei, 2, 9 en 16 juni, telkens van19:00 tot 22.15 uur.

Het populaire Teamtennis is voor nieuwe leden een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de Keltenwoudsfeer, vele andere leden van de vereniging en het wedstrijdtennis. Misschien vind je hier je nieuwe tennismaatje(s)! Natuurlijk kunnen ook leden die al langer lid zijn (ook de competitiespelers), meedoen met teamtennis.

Teamtennis gaat naast tennis ook om ontspanning, veel plezier, enthousiasme en gezelligheid. Elke avond serveert de organisatie lekkere hapjes bij de borrel. De hapjes op de laatste avond zijn altijd extra speciaal: die maken de deelnemers zelf!

Uit de individuele inschrijvingen stelt de organisatie teams samen. De samenstelling van de teams hangt af van de inschrijvingen, maar is minimaal twee dames en twee heren. Elk team speelt tenminste één damesdubbel, één herendubbel en twee mixed dubbels. Zo kan elk teamlid elke avond twee keer spelen. Elke wedstrijd duurt 45 minuten. De teamcaptain bepaalt in overleg met de tegenpartij de volgorde en samenstelling van de partijen.

Aanmelden voor teamtennis

Bij opgave voor deze competitie wordt verwacht dat je minimaal drie van de vijf avonden beschikbaar bent, zodat je team op je kan rekenen. Dit betekent zeker niet dat je niet mee kunt doen als je meer verhinderingen hebt. Geef je dan op als reservespeler! De ervaring leert dat alle reservespelers ook volop kunnen tennissen. De inschrijving kost € 17,50 per persoon, te voldoen bij jouw team-captain op de eerste speelavond. De captains ontvangen tijdig de team-indeling en het wedstrijdreglement. Dit overzicht wordt door de captains verspreid over de teamleden. Je kunt inschrijven via een schrift in de hal in het clubhuis of via het aanmeldformulier teamtennis op de website. De inschrijving sluit op 1 mei.

Keltenwoud scoort weer bij NK padel

Keltenwoud scoort weer bij NK padel

Van 6 tot en met 13 maart vonden in de IJsselhallen in Zwolle de Nederlands kampioenschappen padel plaats. De Nederlandse padeltop streed om het Nationaal Kampioenschap Padel 2021.

Vanuit Keltenwoud deden er vier padellers mee:
  • In de categorie HDu14: Floris Janssen met zijn partner Thomas Panken van MLTV’90
  • In de categorie DDu18: Tessa Nikkelen met haar partner Tess de Vocht van E.T.V. Volley
  • In de categorie HD 55+: Jack Engelaar en Fred van Ruissen.
Bij de jeugd werd gespeeld in een poulesysteem met een finale. Bij de heren met een afvalschema.
Fred en Jack zijn voor de vierde keer op rij Nationaal Kampioen geworden. Tessa werd voor de tweede keer Nationaal Kampioen en Floris voor de eerste keer. Op de foto Floris Jansen met zijn padelpartner. Gefeliciteerd allemaal!

Consumptieprijzen in clubhuis verhoogd

Consumptieprijzen in clubhuis verhoogd

De prijzen in sportcafé Proost worden wat hoger.
Hieronder een overzicht van de nieuwe prijzen.

Frisdrank:

Huidige verkoopprijs: €2,20-2,50
Nieuwe verkoopprijs: €2,50

Bier:

Huidige verkoopprijs: €2,40
Nieuwe verkoopprijs: €2,60

Koffie/Thee:

Thee
Huidige verkoopprijs: €1,60
Nieuwe verkoopprijs: €1,80

Koffie
Huidige verkoopprijs: €2,00
Nieuwe verkoopprijs: €2,20

Cappuccino
Huidige verkoopprijs: €2,20
Nieuwe verkoopprijs: €2,40

Sportcafe Proost heeft een nieuwe menukaart.
Op Koningsdag (woensdag 27 april) en op Bevrijdingsdag is Proost vanaf 13.00 uur gesloten.

Nieuwe huurtarieven baanhuur

Nieuwe huurtarieven baanhuur

In de SBNK Bestuursvergadering van donderdag 31 maart jongstleden zijn de tarieven voor het tennisjaar 01 april 2022 – 31 maart 2023 vastgesteld.

We blijven benadrukken dat we de kostenontwikkeling heel kort volgen en daar waar we kunnen besparen dat ook zullen doen, maar dat we er niet aan ontkomen om een milde prijsstijging door te voeren van afgerond 5% en dan gemakkelijk deelbaar door vier omdat in 95% van het aantal reserveringen er met vier spelers wordt gespeeld.

Contractperiode 5 september 2022 – 16 april 2023

Dagtarief 09.00 – 19.00 uur: € 475,=/baan/uur

Avondtarief 19.00 – 23.00: € 640,=/baan/uur

Losse verhuur binnenbaan

dagtarief 09.00 – 19.00: €22,=/ uur

Piektarief 19.00 – 23.00: €32,=/ uur

Zaterdag en Zondag 09.00 – 18.00: €22,=/ uur

Losse verhuur Padelbanen

Dagtarief 09.00 – 19.00 uur: €28,= / uur

Zaterdag en Zondag 09.00 – 18.00 uur: €28,= /uur

Losse verhuur Tennisbanen

Dagtarief 09.00 – 19.00 uur: €16,= /uur

Zaterdag en Zondag 09.00 – 18.00 uur: €16,= /uur

Tarief introducé binnenbanen en tennisbanen

Per reservering: €5,=

Voor zakelijke verhuur, alle genoemde tarieven zijn inclusief 9% btw

Vanaf 19.00 uur worden er buiten geen tennisbanen en padelbanen verhuurd

Vanaf maandag 18 april weer vrij spelen in de hal

Vanaf maandag 18 april tot en met zondag 4 september kunnen tennisleden weer vrij spelen in de tennishal. Op 17 april is het de laatste dag van de nog lopende contractperiode vaste huurders en op maandag 5 september start het nieuwe winterseizoen weer voor de contractspelers.

Bestuur en Stichting vragen wel om de nodige terughoudendheid om af te hangen in de hal. Tennis is van oorsprong een buitensport. Dat wij een tennishal hebben waarin ’s-zomers vrij gespeeld kan worden is, met de huidige energietarieven, een prijzige luxe geworden. Dus graag jullie aandacht hiervoor.

SBNK: april 2022/DBdB

Status bouw nieuwe padelbanen

Status bouw nieuwe padelbanen

Allereerst willen we namens beide Besturen – TVK en SBNK – alle vrijwilligers die onder leiding van Wim van der Wilden veel werk hebben verzet de afgelopen weekeinden, van harte bedanken! Het hekwerk van het kidscourt is zeer vakkundig gedemonteerd en opgeslagen voor hergebruik. Alle tegels rondom het kidscourt en in de oefenkooi zijn verwijderd en opgeslagen voor hergebruik. Achter de hal op het terras grenzend aan de Vrije Slag is het afdak verwijderd en ook deels opgeslagen voor herplaatsing. Kortom alles is klaar om met de bouw van de nieuwe padelbanen te starten.

Inmiddels is de Omgevingsvergunning verleend. We zitten nu in de periode van zes weken waarin door omwonenden bezwaar kan worden aangetekend. Op woensdag 30 maart zijn alle omwonenden onder het genot van een kopje koffie geïnformeerd over de plannen en zijn hun vragen beantwoord.

Als er gestart mag worden zal er eerst een noodweg achter de hal naar de bouwplaats worden gemaakt. Door het bouwverkeer achterom te laten rijden kan er vrijwel ongestoord door worden getennist op de banen 1 tot en met 8.

Na de bouw van de banen zullen we weer een beroep doen op onze vrijwilligers om bijvoorbeeld tribunes in elkaar te zetten, winddoeken op te hangen, bankjes voor de tennisbanen in elkaar te zetten en de bestaande padelkooien een opknapbeurt te geven.

Omdat de gemiddelde levensduur van een mat bij padel ligt tussen de vijf en zes jaar is in de laatste SBNK vergadering besloten om prijsopgave te vragen voor het vervangen van de matten in de huidige drie padelkooien. We willen met behulp van vrijwilligers begin juni de kooien een opknapbeurt geven in eigen beheer; roest wegwerken, waar nodig bijwerken, inspuiten en delen zoals mechanieken vervangen. Met een nieuwe mat kunnen de kooien weer vijf jaar mee en is er een gelijke spelbeleving met de nieuwe banen. Hierover later meer.

Via de nieuwsflits laten we weten als de bouw echt van start kan en mag.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

Inloopavond padel:

Pannenkoektoernooi:

13 april 15.00-17.00 uur

Keltenwoud open jeugdtoernooi tennis en padel.

20-26 juni


50 Plus toernooi.

1-5 augustus


Padel clubkampioenschappen.

5-11 september
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet