Nieuwsflits #02 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Alle dagen tennissen en padellen

Alle dagen tennissen en padellen
Met ingang van zaterdag 15 januari kun je weer alle dagen van 9.00 tot 23.00 uur volop tennissen en padellen op ons park. Met ingang van maandag 17 januari ook in de tennishal. Wel blijft het clubhuis binnen de huidige coronamaatregelen gesloten en gelden regels als controle op het coronatoegangsbewijs en mondkapjesplicht vanaf 13-jarigen in het gebouw, geen publiek en 1,5 meter afstand overal in het gebouw en op het terrein.

Lees hier hoe het werkt bij Keltenwoud:

Spelen op de buitenbanen: er is geen controletoegangsbewijs (CTB) nodig. Alle interne sportactiviteiten (trainingen, wedstrijden) zijn toegestaan. Tijdens het tennissen en padellen is de 1,5m regel niet verplicht, voor en na het sporten wel. Publiek is bij geen enkele activiteit toegestaan.

Buitenterras: is toegankelijk en geen beperking qua groepsgrootte maar wel 1,5 meter afstand aanhouden. Iedereen die zich op het buitenterras wil bevinden, doet dit op persoonlijke titel. Leef de landelijke coronamaatregelen na. Mocht er bij een controle door handhaving geconstateerd worden dat personen in overtreding zijn dan is noch TV Keltenwoud, noch Stichting SBNK noch Sportcafé Proost aanspreekbaar.

Binnenbanen, kleedkamers en toiletten: het gebouw en deze faciliteiten zijn toegankelijk via de hoofdentree. Voor personen van 18 jaar en ouder is een coronatoegangsbewijs verplicht. Medewerkers van Proost voeren de controle uit op verzoek van het bestuur TVK/SBNK. Voor personen vanaf 13 jaar is het verplicht om in het gebouw een mondkapje te dragen behalve tijdens het sporten.

Horeca Proost: gesloten; wel afhaalfunctie in de entree met mondkapjesplicht.

De 1,5m afstand regel: deze geldt op het hele terrein voor iedereen van 18 jaar en ouder onderling en voor jongeren vanaf 13 jaar tot volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot elkaar en tot volwassenen geen 1,5m afstand te houden. En ook jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5m afstand tot elkaar te houden.

Natuurlijk vragen we u ook om de basisregels te blijven volgen: blijf thuis bij klachten of als je ondanks je vaccinatie toch positief getest bent, desinfecteer de handen, hoest en nies in de elleboog. En werk eraan mee om het risico op coronabesmetting zo klein mogelijk te laten zijn, in het belang van uzelf en de medesporters!

Activiteiten: De contractspelers in de hal kunnen weer tennissen op de hen bekende uren. Ook de losse verhuur is weer mogelijk. De interne padelcompetitie wordt hervat in het weekeinde van 15-16 januari. De padelcommissie heeft de deelnemers daarover geïnformeerd. De recreatiecommissie had het Grote Frietentoernooi op 15 januari vanwege aanvankelijke onzekerheden over versoepelingen al afgelast, maar richt zich nu wel op het Tapastoernooi op zaterdagmiddag 12 februari. Naar verwachting informeren de organisatoren van de interne wintermixcompetitie, de winter-damesdubbelcompetitie en het herendubbeltennis de deelnemers over het vervolg van de eerder opgestelde roosters voor hun wedstrijdavonden.

Ledenvergadering op 22 januari online

Ledenvergadering op 22 januari online
De aangekondigde Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV) over de uitbreiding van de padelbanen vindt online plaats op zaterdagmiddag 22 januari, aanvang 16.00 uur. Het verenigingsbestuur heeft het voorstel inclusief toelichting voor deze uitbreiding per email naar de leden gestuurd. In de extra ALV is dit het enige agendapunt.

Om te kunnen deelnemen aan de digitale BALV is tijdige aanmelding per email bij de clubsecretaris nodig: secretaris.keltenwoud@gmail.com. Als lid heb je tot uiterlijk maandag 17 januari 12:00 uur de mogelijkheid om je aan te melden en eventueel vragen over het voorstel in te dienen. De antwoorden op deze vragen worden op de website van de vereniging gepubliceerd en/of per email gedeeld. Voor de digitale vergadering zul je na vooraanmelding een Teams uitnodiging ontvangen op het aangegeven e-mailadres. Je kunt je stem tijdens de vergadering uitbrengen op de dan aangegeven wijze. Je kunt je stem ook eerder kenbaar maken aan de secretaris door in je email onomwonden met “JA” of “Nee” aan te geven dat je akkoord gaat met het voorstel.

Zoals eerder gemeld hebben de besturen van vereniging en stichting SBNK na de rapportage van de commissie Uitbreiding Padelbanen gezamenlijk geconcludeerd dat er één optie voor de aanleg van meer padelbanen is die als de allerbeste overkomt. Dat is optie 2b in het voorstel wat inhoudt om zo snel mogelijk opdracht te geven tot het laten leggen van twee padelbanen op de plek van het kidscourt en de oefenkooi achteraan op ons park naast tennisbaan 8.

In dit voorstel worden de belangen van de zo goed mogelijk gediend, is de financiële haalbaarheid van maximaal 120.000 euro getoetst evenals vergunning technische aspecten. Optie 2B gaat niet ten koste van bestaande tennis capaciteit en doet recht aan de groei van het aantal leden van de vereniging (1032 per 5-1-2022). Bij het opstellen van de meerjarenbegroting is tevens rekening gehouden met een werkbare contributiestructuur met passende lidmaatschapsvormen én waarbij alle senior leden (die tennissen, padellen of beiden sporten zouden willen beoefenen) stapsgewijs naar dezelfde contributie zullen groeien. Ook zal een “studenten” (of “jong volwassene”) lidmaatschap worden ingevoerd.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
4 februari
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht.

Na slepen gewoon je handen ontsmetten.
Email Marketing Powered by MailPoet