Nieuwsflits #03 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Leden stemmen online in met padelplan

Leden stemmen online in met padelplan
Voor het eerst in de bijna 47-jarige clubhistorie was er een online ledenvergadering. Het bestuur van Keltenwoud zat op zaterdagmiddag 22 januari in het jeugdhonk (foto) en 31 leden deden digitaal mee. Het voorstel om twee nieuwe padelbanen aan te leggen is met grote meerderheid aangenomen.

Vanwege de coronamaatregelen werd de Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV) dus online gehouden. Leden konden digitaal hun mening geven danwel van te voren bij clubsecretaris Daan van der Sleen hun stem uitbrengen. In totaal zijn 194 stemmen uitgebracht waarvan 188 voor, 5 tegen en 1 blanco. Het voorstel was door de besturen van zowel vereniging als stichting unaniem aan de leden voorgelegd. Clubvoorzitter Chris Kluijtmans was blij met de grote steun bij de leden en concludeerde aan het einde van de bijeenkomst dat nu voortvarend verder gewerkt wordt aan het plan voor de bouw van 2 padelbanen op de plek waar nu nog een kidscourt en oefenkooi zijn. Gerekend wordt op circa 120.000 Euro exclusief btw en dat bedrag kan binnen de begroting opgevangen worden. Daarbij zullen de contributies van tennis- en padelleden stapsgewijs gelijk worden. Het is de bedoeling in de voorjaars-ALV op 9 maart een concreet bouwplan met kostenplaatje aan de leden voor te leggen.

Verschillende leden spraken naast het uitbrengen van hun stem hun waardering uit voor de uitgebreide en zorgvuldige wijze waarop het bestuur het padelplan heeft voorbereid. Tevens werden diverse suggesties gedaan, zoals het overkappen van enkele padelbanen, het maken van een kidscourt op een andere locatie op het park, het besparen van kosten als leden bepaalde werkzaamheden uitvoeren en het verzoek om op termijn ook indoor padel te kunnen spelen.

Corona-update: versoepelingen en het clubhuis gaat weer open

Corona-update: versoepelingen en het clubhuis gaat weer open
De persconferentie van dinsdag 25 januari bracht weer wat versoepelingen voor iedereen met zich mee. Wat betekenen dit voor Keltenwoud? Hieronder de coronamaatregelen en hoe het werkt bij Keltenwoud op een rijtje.

Openingstijden van het park

Op alle dagen is het park geopend van 09.00 tot 23.00 uur.

Spelen op de buitenbanen
 • Er is geen Corona Toegangs Bewijs nodig
 • Publiek is toegestaan met in inachtneming van de 1,5 meter afstand
 • Alle cluboverstijgende sportactiviteiten (trainingen, wedstrijden) zijn toegestaan
 • Tijdens het sporten is Tijdens sporten is de 1,5m regel niet verplicht, voor en na het sporten wel op het hele terrein en in het gebouw
Buitenterras

Dat is toegankelijk en er is geen beperking qua groepsgrootte. Iedereen moet wel 1,5m

Afstand aanhouden. Iedereen die zich op het buitenterras wil bevinden, doet dit op persoonlijke titel. Leef de landelijke coronamaatregelen na. Mocht er bij een controle door Handhaving geconstateerd worden dat personen in overtreding zijn dan is noch TV Keltenwoud, noch SBNK aanspreekbaar.

Tennishal en clubhuis
 • Het gebouw, toiletten, douches en kleedkamers zijn toegankelijk via de horeca-ingang en niet via de hoofdentree of de ingang aan de achterkant van het gebouw.
 • Voor personen vanaf 18 jaar en ouder is een Corona ToegangsBewijs verplicht.
 • De QR controle zal op verzoek van het Bestuur TVK/SBNK door medewerkers van PROOST worden uitgevoerd bij de bar van de horeca.
 • Voor personen vanaf 13 jaar is het verplicht om bij verplaatsing in het gebouw een mondkapje te dragen behalve tijdens het sporten of als een vaste zitplaats is ingenomen.
 • Het gebouw en binnenbanen zijn gesloten op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.30 tot 16.00 uur
Horeca PROOST
 • Open van maandag t/m vrijdag geopend tot 22.00 uur. Zaterdag en zondag tot 18.00 uur.
 • Op dinsdag, donderdag en vrijdag is de horeca gesloten van 12.30 uur tot 16.00 uur.
 • Bij de bar is een afhaalpunt en ook het QR controlepunt voor toegang tot het gebouw.
 • In de horeca is een vaste zitplaats verplicht met 1,5m afstandsregel.
 • Een mondkapje is verplicht tot de zitplaats is bereikt.
De 1,5m afstand regel geldt op het hele terrein
 • Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5m afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar
 • Kinderen tot en met 12 maar hoeven tot elkaar en volwassen geen 1,5m afstand te houden
 • Jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5m afstand te houden tot elkaar.
Natuurlijk vragen we u ook om de basisregels te blijven volgen; blijf thuis bij klachten of als je ondanks je vaccinatie toch positief getest bent, desinfecteer de handen, hoest en nies in de elleboog.

Aanmelden voor Tapastoernooi op 12 feb.

Aanmelden voor Tapastoernooi op 12 februari
Wie wil dat nu niet, heerlijke tapas en gezellig een balletje slaan. Doe mee aan het Tapastoernooi. De recreatiecommissie wil dit interne wintertoernooitje op zaterdag 12 februari om 14.00 uur starten.

Aan de hand van de inschrijvingen maakt de commissie een wedstrijdschema met dubbel-partijen. Ze proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter ze een leuke indeling kunnen maken! Schrijf je in voor woensdag 9 februari. Deelname kost € 6,-.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
4 februari
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:

12 feb tapastoernooi
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet