Nieuwsflits #04 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Corona-update:

Corona-update:
De persconferentie van dinsdag 15 februari brengt veel versoepelingen voor iedereen met zich mee. Wat betekenen deze voor Keltenwoud? Hieronder de coronamaatregelen en hoe het werkt bij Keltenwoud op een rijtje.

CORONAMAATREGELEN ingaande op vrijdag 18 februari

OPENINGSTIJDEN;

Buitenbanen en binnenbanen alle dagen van 09.00 tot 23.00uur

BINNENBANEN, KLEEDKAMERS en TOILETTEN

Het gebouw en genoemde faciliteiten zijn toegankelijk via de horeca-ingang en niet via de hoofdentree of de ingang aan de achterkant van het gebouw.

Voor personen van 18 jaar en ouder is een corona toegangsbewijs verplicht.

De QR controle zal op verzoek van het Bestuur TVK/SBNK door medewerkers van PROOST worden uitgevoerd bij de bar van de horeca.

HORECA PROOST;

Corona toegangsbewijs is nog verplicht tot 25 februari

Na QR controle zijn mondkapje, 1,5m afstand en vaste zitplaats niet meer verplicht.

SLUITINGSTIJD 01.00 UUR

Op dinsdag, donderdag en vrijdag is de horeca gesloten van 12.30 uur tot 16.00 uur.

DE 1,5M AFSTAND REGEL IS VERVALLEN VOOR HET HELE TERREIN

Natuurlijk vragen we u ook om de basisregels te blijven volgen; blijf thuis bij klachten of als je ondanks je vaccinatie toch positief getest bent, desinfecteer de handen, hoest en nies in de elleboog.

Algemene ledenvergadering op 9 maart

Algemene ledenvergadering op 9 maart
Het bestuur van Tennisvereniging Keltenwoud (TVK) nodigt de leden uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) op 9 maart om 20.00 uur.

Naast de jaarlijks terugkerende agendapunten zoals onder andere mededelingen van het bestuur, het vaststellen van de notulen en de toelichting op de financiële posities van TVK en SBNK (Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud) staat een voorstel tot benoeming van Harry Post als bestuurslid op de agenda.

Na de bijzondere algemene ledenvergadering( BALV) van 22 januari over de uitbreiding van padelbanen geeft het bestuur hierover meer informatie over de voortgang en de financiën.

De agenda en de bijlagen worden per mail naar de leden gestuurd en liggen vanaf 23 februari ter inzage in het clubhuis.

Voorafgaand aan de vergadering, van 19.30 tot 20.00 uur, kunnen technische vragen worden gesteld aan de penningmeesters van TVK en SBNK.

Hollywood toernooi van Sportcafé Proost

Hollywood toernooi van Sportcafé Proost
Na twee gezellige toernooien van Sportcafé Proost in 2021, wordt in 2022 begonnen met een intern dubbeltoernooi, het Hollywood toernooi. Dit wordt georganiseerd op vrijdagavond 25 februari en zaterdag 26 februari. Zowel tennis- en padelleden kunnen meedoen.

Padellers worden ingedeeld in een 1e, 2e en 3e klasse. Bij tennis wordt gespeeld op niveau 5 t/m 8. Op de zaterdag is er natuurlijk ook weer eten bij. De kosten zijn € 15 inclusief het eten. Het clubhuis krijgt een chique uitstraling, met een leuke pubquiz na de prijsuitreiking. Kom jij als je favoriete artiest? De medewerkers van Sportcafé Proost hopen jullie te zien! Inschrijven kan via de link https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=06931C05-4DF4-4566-9EBB-5F60699235CB

High Tea tennistoernooi op 12 maart

High Tea tennistoernooi op 12 maart
Wie wil dat nu niet, een heerlijke High Tea en gezellig een balletje slaan. Doe mee aan het High Tea toernooi. De recreatiecommissie wil dit laatste interne wintertoernooitje in stijl op zaterdag 12 maart afsluiten. Om 11.00 uur wordt gestart.

Aan de hand van de inschrijvingen wordt een wedstrijdschema met dubbelpartijen gemaakt. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met samenstelling, afwisseling en niveau van de tennissers. Hoe meer aanmeldingen, des te beter een leuke indeling gemaakt kan worden! Schrijf je in voor woensdag 9 maart via het aanmeldformulier op de website. Deelname kost € 6,-.

Afgelopen zaterdag deed Karen Oonk mee aan het voorlaatste wintertoernooitje. Hier haar verslag.

Onder het genot van een heerlijk zonnetje begon zaterdagmiddag 12 februari het tapas-gezelligheidstoernooi. Menig fanatiek tennisser had na de coronabeperkingen wel weer zin in een toernooitje en wat gezelligheid op de club. De 20 deelnemers waren de eerste partijen ingedeeld in 5 gemengd-dubbel-partijen (als de verslaggeefster dit goed heeft waargenomen). De tweede partijen waren dames dubbels en heren dubbels zodat aan ieders voorkeuren werd voldaan. De laatste partijen waren weer een mengelmoesje van alles. Het publiek mocht de hele middag genieten van sportief uitgevochten partijen.

De organisatoren van deze middag, Marianne en Ton, hadden alles weer goed voorbereid. Iedereen kon drie wedstrijden spelen en niemand hoefde stil te staan of toe te kijken. Het leuke van deze toernooien: je leert altijd nieuwe mensen kennen. Ondanks dat iedereen lid is van Keltenwoud, zie je toch altijd nieuwe gezichten. Soms worden zelfs nieuwe tegenstanders gevonden voor toekomstige oefenpotjes.

De middag werd afgesloten met heerlijke tapashapjes, uitstekend verzorgd door Sportcafé Proost. De prijzen werden uitgereikt, de winnares bij de dames was Karen Oonk en bij de heren Mark van Barneveld. Met een lekker kleurtje van de zon stapten de meesten rond de klok van zes op de fiets naar huis.

Star-of-the-court padeltoernooi op 26 mrt

Star-of-the-court padeltoernooi op 26 maart
Op zaterdag 26 maart tussen 15 en 18 uur is er een gezellige afsluiting van de interne winterpadelcompetitie. De padelcommissie nodigt hiervoor alle deelnemers uit. Ook splinternieuwe (padel)leden, die niet aan deze interne competitie hebben meegedaan, zijn van harte welkom voor een kennismaking en een potje padel.

Sportcafé Proost zorgt daarnaast voor lekkere hapjes en leuke muziek. Twee banen zullen beschikbaar zijn om doorlopend korte potjes te spelen. Wie wordt de Star-of-the Court? En wil jij kans maken op een leuk sportshirt, hoody of ander item? We verloten een aantal leuke prijzen. Deze dag wordt ook uitleg gegeven over verschillende soorten padelrackets en wat voor jou het beste werkt. Kies je voor een diamantvormig of een druppelvormig racket, welk gewicht past het beste bij jou etcetera. Je kunt de rackets meteen even uitproberen, zodat je voelt wat de verschillen zijn. Er is ook ruimte voor allerlei vragen, zoals over de (KNLTB) competitie, de nieuwe padelbanen en vrijwilligerswerk bij Keltenwoud.

Binnenkort ontvangen de deelnemers en de nieuwe leden een uitnodiging in de mailbox. Door op die mail te reageren kun je je aanmelden.

Padel zomercompetitie op komst

Padel zomercompetitie op komst
De voorjaarscompetitie is nog niet eens van start, maar de aanmeldingen voor de zomercompetitie komen er al weer aan. In de voorjaarscompetitie doen 19 Keltenwoud teams mee, fantastisch! De captains worden geïnformeerd over de verdere gang van zaken, maar we wachten nog op bericht van de KNLTB.

Beginners, gevorderden, iedereen kan meedoen aan de KNLTB zomercompetitie padel die in juni en juli wordt gespeeld. Je kunt je opgeven als team of als individu. We zullen binnenkort laten weten waar dat precies kan. In de zomercompetitie padel kun je meedoen op de vrijdagavond, zaterdag of zondag, in elke klasse. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. Via deze link vind je alle informatie https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/

De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook hier geldt het teamgemiddelde.

Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor ontstaat een piramidale opbouw van klassen, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna. Bijvoorbeeld: een team wordt kampioen in de zomercompetitie 2022 en promoveert naar een hogere klasse in de zomercompetitie 2023.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

INLOOPAVONDEN PADEL:
4 maart

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN:
12 maart high tea toernooiSchild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet