Nieuwsflits #14 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Inschrijven voor het eerste Open P100 Padeltoernooi kan nog steeds

Inschrijven voor het eerste Open P100 Padeltoernooi kan nog steeds

Inmiddels hebben zich 60 deelnemers ingeschreven voor het eerste Open padeltoernooi op Keltenwoud. Er is dus nog volop plek, zeker als straks de 2 nieuwe padelbanen klaar zijn. Dus dames en heren, schrijf je in voor dit zomerse toernooi en zorg dat ook padellers buiten Keltenwoud ervan weten. Inschrijven kan tot 26 juni.

Het eerste open P100 padeltoernooi vindt plaats van maandag 4 juli tot en met zondag 10 juli. Er zijn vier categorieën van beginner (speelsterkte 8 en 9) tot zeer ervaren (A speelsterkte 1,2,3). Ieder lid van de KNLTB kan zich inschrijven via https://www.toernooi.nl/tournament/0C83E5F6-CCB0-47C0-BD55-E1D25DA1E03D. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per speler.

Groundsman gezocht!

Groundsman gezocht!

Zoals je in de vorige flits hebt kunnen lezen, gaat Wim Wennekes ons als groundsman verlaten. Daarom zoekt Keltenwoud per 1 juli een nieuwe groundsman.

Lees hier de vacature. Het zou super zijn als iedereen de link van de advertentie wil delen via Facebook en andere social media kanalen.

Padelinloop Oekraïense vluchtelingen

Padelinloop Oekraïense vluchtelingen

Elke vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in de maand juni organiseert Arina Schrier een padelinloop voor Oekraïense vluchtelingen. De padelinloop wordt begeleid door een steeds wisselende groep vrijwilligers.

Inmiddels zijn er twee inloopmiddagen geweest. De vluchtelingen wonen bij gastgezinnen in en rondom Bennekom en met deze inloop willen wij hen een moment van ontspanning aanbieden. Mocht je Oekraïense vluchtelingen kennen of zelf in huis hebben, geef dan bekendheid aan deze Padelinloop.

Voor vragen of nadere informatie kun je terecht bij de Padelcommissie: Padelcommissie@gmail.com

Het 50+ Toernooi komt er aan!

50+ Toernooi!

Het leukste toernooi van het jaar komt er weer aan – het 50plus toernooi! Iedereen die dit jaar zijn 50e verjaardag viert en iedereen die zijn 50+ verjaardag viert, kan van 1 tot en met 5 augustus mee doen met het toepasselijk genoemde 50plus toernooi. Vanaf 18 juni tot en met 22 juli is de inschrijving op https://www.toernooi.nl/ geopend.

Je kunt inschrijven voor tennis of padel en voor de fanatiekelingen is het zelfs mogelijkheid om voor beide sporten in te schrijven. De kosten voor deelname ( dus ongeacht welke sport) is € 16 euro per persoon. Er wordt alleen dubbelspel gespeeld en je kunt met elkaar of individueel inschrijven. Er wordt in poules gespeeld en de commissie doet zijn best om iedereen op juiste sterkte in te delen.

Naast het gezellig sporten heeft het 50+ toernooi een goed doel. De opbrengst van de loterij gaat dit jaar naar Kinderdorp Bennekom. Wij zien jullie allemaal graag komen en mochten er nog vragen zijn dan kun je een email sturen naar: 50plus@keltenwoud.nl

Sportieve groet van de 50+commissie; Piet, Ludwien, Peter, Trudi, Gerard en Caro.

Jeugdteam Keltenoud kampioen in de klasse Groen

Jeugdteam Keltenoud kampioen in de klasse Groen

Het jeugdteam van TV Keltenwoud is kampioen geworden in de klasse Groen. Een hele knappe prestatie van Jesse, Quinn, Annelin, Keyon en Dylan.

Uit handen van de trainsters Ina van Lavieren en Sonja Datema van BTO kregen de kinderen een attentie voor deze mooie prestatie!

De officiële huldiging namens de Jeugdcommissie gaat nog plaatsvinden!

Zaterdag 2 juli Klus- en Clean-up dag op Keltenwoud

Zaterdag 2 juli Klus- en Clean-up dag op Keltenwoud

De nieuwe padelbanen gaan als een speer. Deze week is de bouw klaar met uitzondering van het kunstgras. Dat wordt volgende week gelegd. Eind juni hopen we dat de twee nieuwe padelbanen bespeelbaar zijn en dus een mooie gelegenheid om alle restafval op te ruimen en de tennis- en padelbanen te checken op onvolkomenheden.

Kom je ook helpen? Op 2 juli vanaf 09.30 uur hopen we dat we met zo’n 25 vrijwilligers – een aantal heeft zich al bij voorzitter Chris Kluijtmans aangemeld – verschillende klussen kunnen oppakken. We beginnen met koffie en het indelen in groepen. Iedere groep vragen we een bepaalde klus te gaan klaren. De klussen zijn goed te doen door zowel dames als heren. Voor materiaal wordt gezorgd.

Wat valt er zoal te klussen?
  • Parkeerplaatsen ontdoen van bouwafval en onkruid,
  • Alle tennisbanen nalopen op hekwerk, netten, poorten, indien aanwezig winddoeken ophangen en verhangen, enkelspelpaaltjes, nethoogten, etc. etc.
  • Padelbanen nalopen op roest, met hamerrite bijwerken, rondom de padelbanen afval verwijderen,
  • Tribunes herstellen o.a. nieuwe zitplanken monteren,‘oude’ banken herschikken,
  • Terras bij de nieuwe padelbanen tijdelijk inrichten met een of twee bestaande tribunes, wat tafels, stoelen en losse parasols,
  • De Commissiekamer uitmesten en uitsoppen,
  • Ruimte voor Sportruimte 2 in de hal achter de gang opruimen en wat weg kan in de afvalcontainer, de centrale hal opruimen,
  • Scharnieren en sloten smeren, deurbeslag checken / vastzetten, Tennisbanen binnen nalopen, afval (achter de gordijnen) opruimen.
Genoeg te doen dus. Sportcafé Proost zorgt voor de koffie en na het werken de inwendige mens met een broodjeslunch. Je kunt je aanmelden bij Wim van der Wilden; w.wilden@wxs.nl

Onderhoudsbeurt oude padelbanen

Aan Padelbouw is opdracht gegeven om de netpalen, netten en kabels van de bestaande padelbanen te vervangen voor nieuwe. Het spanmechaniek van de bestaande palen is versleten en de kabelvoering geeft verhoogde kans op kabelbreuk. Vanaf volgende week zijn er daarom steeds 2 padelbanen afwisselend beschikbaar.

Keltenwoud tuin ligt er weer mooi bij

Keltenwoud tuin ligt er weer mooi bij

Zaterdag 18 juni zagen we opvallend veel mensen in de struiken van Keltenwoud. Het was namelijk Groendag en een hele club mensen hielp om het park weer mooi te maken.

Een bloedhete dag was het! Maar met een goede dosis humor, goede catering en voldoende afkoelmomenten was het gezellig en prima te doen. Het ziet er weer prachtig uit, dank aan alle vrijwilligers!!!

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

Inloopavond padel:

Keltenwoud open jeugdtoernooi tennis en padel: 20-26 juni

Sangriatoernooi: 16 juli

50 Plus toernooi: 1-5 augustus

Padel clubkampioenschappen.

5-11 september
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet