Nieuwsflits #15 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Hoe een knollenveld veranderde in een prachtig padel court

Hoe een knollenveld veranderde in een prachtig padel court

Je mag zeggen dat na een grondige voorbereiding waarin de tennissers en de padellers hun standpunten heftig hebben verdedigd het er toch van is gekomen en liggen er nu twee perfecte padelbanen met een mooi terras op het voormalige kidscourt annex oefenkooi.

In april is er door de groep vrijwilligers onder de bezielende leiding van Wim van der Wilden begonnen met het demonteren voor hergebruik van het hekwerk rondom het kidscourt en de oefenkooi en het opslaan van de tegels uit de oefenkooi. Deze klus heeft ons de nodige kostenbesparing opgeleverd. Door dit in eigen beheer te klaren werd de weg vrijgemaakt voor Hooijer uit Renkum om direct met het grondwerk te kunnen beginnen.

Met ABC hekwerken was vooraf besproken en overeengekomen om een groot deel van het bestaande hekwerk zoals stalen palen en poorten her te gebruiken.

Lees verder

Team E winnaars teamtennis

Team E winnaars teamtennis

Donderdag 16 juni zijn de laatste wedstrijden van het teamtennis gespeeld. Team E bestaande uit Titus, Anouk, Geertje, Sanne en Bianca hebben de eerste prijs in ontvangst mogen nemen, een diner of lunch in sportcafé Proost.

Helaas raakte Bianca voor de start van het teamtennis geblesseerd, maar Marleen en Elisabeth waren succesvolle vervangers. Al snel klom team E naar een eerste plaats, waar ze onverslaanbaar bleven. Teamtennis kenmerkt zich door sportiviteit en gezelligheid, na afloop van de partijen wordt met alle deelnemers gezamenlijk geborreld en lekkere hapjes gegeten. Namens de deelnemers van het teamtennis bedankte Bianca de organisatie en Rosalie (voor de lekkere hapjes). Met nog een uitdrukkelijk verzoek aan de heren van Keltenwoud om zich volgend jaar vooral op te geven voor het gezellige teamtennis.

Poule E winnaars Winter Mix Competitie

Poule E winnaars Winter Mix Competitie

Vrijdag 17 juni zijn de laatste Winter Mix Competitie wedstrijden uit poule E gespeeld. Geertje Braat en Remco Rebergen zijn overtuigend kampioen geworden.

Je kunt je weer inschrijven voor de Winter Mix Competitie 2022-2023. Deze interne tenniscompetitie wordt vanaf oktober tot eind maart op dinsdag- en vrijdagavond gespeeld. Deelname staat open voor alle jaar- en winterleden van Keltenwoud. Iedereen, ongeacht welke speelsterkte, kan zich inschrijven, bij voorkeur met partner, maar individueel kan ook. Inschrijven kan via www.toernooi.nl (https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=5BE28386-25A4-4911-9578-A59A928622C1. Het inschrijfgeld bedraagt € 5, hiervoor ontvang je een betaalverzoek. Voor vragen kun je terecht bij Karen Oonk en/of Rianne Bogers via mixwintercompetitie@keltenwoud.nl.

Padel jeugdteam kampioen in de voorjaarscompetitie

Padel jeugdteam kampioen in de voorjaarscompetitie

Het padel jeugdteam van Keltenwoud is kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Het team bestond uit Kian, Finn, Pieter, Arnoud, Eline, Finn, Raoul en Glenn. Uit handen van de trainer Jack Engelaar ontvingen de kinderen een leuke attentie.

De officiële huldiging door de jeugdcommissie gaat nog plaatsvinden. Het jeugdteam speelde in een algemene klasse, in deze klasse bestaat nog geen promotie. Het jeugdteam heeft onder andere tegen Shot uit Zeist en tegen Dukenburg uit Nijmegen gespeeld.

Ladies Mexicooo! Toernooi

Ladies Mexicooo! Toernooi

Voor álle ladies van Keltenwoud organiseert de padelcommissie samen met PROOST een toernooi in Mexicaanse sfeer. Maak je eigen Mocktail en vergeet niet je Sombrero mee te nemen. We maken er behalve een fanatiek (of relaxed) potje padel een mooie zomeravond van met salsamuziek en Mexicaanse tapas.

Dus Save The Date: zaterdag 27 augustus van 16.00u-22.00u. Blijven hangen mag natuurlijk! De kosten zijn € 15 per persoon, dit betaal je op de avond zelf. Je kunt je opgeven via de website van Keltenwoud.

Tennis- en padel dagkamp

Tennis- en padel dagkamp

Van maandag 15 augustus tot en met woensdag 17 augustus organiseert BTO (Bennekomse Tennis opleiding ) en POE (Padel Opleiding Engelaar) voor de elfde keer een tennis en padel kamp op Keltenwoud. Het kamp is voor de leeftijd van 7 jaar tot en met 18 jaar. De kosten bedragen € 185 per kind voor drie dagen, bij één of twee dagen zijn de kosten € 85 per dag.

Het programma start om 9.30u en eindigt om 16.30u. Iedere dag wordt de lunch verzorgd en worden prijzen beschikbaar gesteld. Deelnemers hoeven niet speciaal lid van Keltenwoud te zijn. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jack Engelaar, telefoonnummer 06 20953491 of via jack@btotennis.nl of info@poengeleaar.nl . Inschrijven kan voor 15 juli via www.btotennis.nl of www.poengelaar.nl. Het formulier kan ook ingeleverd worden bij de trainer. Het kamp gaat door vanaf 20 kinderen.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

Sangriatoernooi: 16 juli

50 Plus toernooi: 1-5 augustus

Padel clubkampioenschappen.

5-11 september
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet