Nieuwsflits #17 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Keltenwoud AH Open Tennis Toernooi

Keltenwoud AH Open Tennis Toernooi

Van maandag 29 augustus t/m zondag 4 september wordt het Keltenwoud AH Open Tennis Toernooi gespeeld. Evenals voorgaande jaren worden de wedstrijden in poules ingedeeld, zodat de spelers meerdere partijen kunnen spelen.

Spelers kunnen in 45 categorieën inschrijven van HE3 t/m GD7 35+. Voor iedere sterkte is een categorie beschikbaar, het Keltenwoud AH Open Toernooi is een mooie gelegenheid uw krachten te meten met veel spelers van verschillende verenigingen. Het inschrijfgeld is € 10 per persoon, de inschrijving sluit op zondag 21 augustus om 23.59u. Spelers kunnen zich inschrijven via https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/4dfdd27b-adb6-4da4-bb97-1bbdb5b77536. Op deze site is ook het reglement uitgebreid beschreven.

DameBlancheToernooi

DameBlancheToernooi

Ook in de zomer kan je weer volop tennissen en padellen. Op zaterdag 13 augustus organiseren we weer een gezelligheidstoernooitje. Deze keer zowel voor tennissers als padellers! Na drie partijen van 45 minuten sluiten we deze zaterdag gezamenlijk af met een heerlijke Dame Blanche. We starten om 13.30 uur. Inschrijven kan tot woensdag 10 augustus.

Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met dubbel-partijen. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken! Schrijf je hier in.

Heren Dubbel wintertoernooi

Heren Dubbel wintertoernooi

Evenals voorgaande jaren, organiseren wij het komende winterseizoen weer een herendubbel competitie. Om voor deze competitie in te schrijven dien je jaarlid of winterlid te zijn, dit geld uiteraard ook voor eventuele invallers.

Het aantal deelnemers dient een veelvoud van vier te zijn meerdere inschrijvingen worden in overleg op de reservelijst geplaatst. De inschrijving geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst.

De inschrijving is individueel, de koppels worden gevormd door het speelschema.

De eerste speelavond is 29 september; verder wordt er in principe om de veertien dagen

gespeeld (je speelt twee wedstrijden per avond). We spelen op donderdagavond en starten met de eerste partij om Opslaan 19.00 uur, de tweede om 19.50 uur, de derde om 20.40 uur en de vierde en laatste van de avond om 21.30 uur, er wordt per partij 50 minuten gespeeld (incl. inspeeltijd).

Het inschrijfgeld bedraagt € 17,00 per deelnemer te voldoen op de eerste speelavond.

Iedereen die vorig corona jaar het inschrijfgeld betaald hebben hoeven dit jaar niet te betalen.

Ook als je alleen invaller/ reservespeler wilt zijn ben je erg welkom.

Het inschrijfgeld is bedoeld voor het betalen van ballen, hapjes en voor prijsjes.

Speelsterkte: ………………………………………………………………………..

Aangeven als je alleen invaller wil zijn: …………………………………………...

Aanmeldingen vóór 10 september 2022 per E mail : g.jansen7347@upcmail.nl

Voor inlichtingen: Geert Jansen, tel. : 06 – 48234947 en Teunis Jan Van Eldik, tel. : 06 - 53417291

Dames Dubbel wintertoernooi

Dames Dubbel wintertoernooi

Ook komende winter wordt weer een damesdubbel competitie georganiseerd.

Donderdag 6 oktober is de eerste avond van deze gezellige damescompetitie.

Iedere 14 dagen (schoolvakanties uitgezonderd) wordt op de donderdagavond gespeeld en daarna zal Sportcafe Proost weer wat lekkers voor ons hebben klaarstaan.

De kosten voor dit toernooi zijn € 17,50.

Bij aanvang van het toernooi ontvang je voor het inschrijfgeld een betaalverzoek.

Ben je een ervaren of een beginnende tennisster, schrijf je in, we delen de poules op sterkte in. Je mag je ook alleen inschrijven wij proberen dan een tennismaatje te vinden, ook reservespelers zijn welkom, zij kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar wdddkw@gmail.com

Je kunt er ook voor kiezen om een team met drie speelsters te formeren. Alle drie de speelsters dienen zich dan aan te melden: twee speelsters als partners, de derde als reserve. Vermeld dan wel in het vak Opmerkingen dat jullie een drietal vormen.

We gaan er van uit dat je de partijen op donderdag speelt en dat je zelf een vervanger regelt als je verhinderd bent.

Inschrijven kan via,

https://www.toernooi.nl/tournament/84E3B1C4-F0C5-4A6D-87D5-4E2809DCE54B

Terugblik 50+ toernooi

Terugblik 50+ toernooi

€ 1.830 Euro van 50Plus toernooi voor Kinderdorp Bennekom.

De 50+ toernooicommissie heeft op vrijdagavond 5 augustus een cheque van € 1.800 overhandigd aan penningmeester Jan Langendijk en bestuurslid inkoop Ferry Jansen van het Kinderdorp Bennekom. Deze opbrengst werd nog met € 30 verhoogd door de verkoop van twee weekkaarten voor het Kinderdorp.

Met de overhandiging van de cheque kwam ook een formeel einde aan een uitermate geslaagd 50plus tennis- en padeltoernooi. Zo’n 110 tennis- en padelspelers maakten er een sportieve, mooie en gezellige vijfdaagse van. In de avonden werd er nog lang nagepraat op het terras en genoot men van een drankje en een hapje. Ook het buffet van Sportcafé Proost en de vrolijke dansmuziek van Free Line XL vrijdagavond vielen goed in de smaak.

De cheque voor het Kinderdorp, die commissievoorzitter Piet Boonekamp overhandigde (foto), was de opbrengst van de grote loterij, deels aangevuld met een donatie van de vereniging. De Stichting Kinderdorp Bennekom gaat met het geld een tent aanschaffen zodat ook bij slecht weer activiteiten door kunnen gaan. Tevens waren er opbrengsten van nevenactiviteiten zoals een welnessavond. De hoofdprijzen van de loterij werden onder het toeziend oog van de notaris Ed Boerkamp van notarissen Van Putten en Van Apeldoorn getrokken. Een cadeaubon voor een weekendje weg ter waarde van € 250,- was voor padeller Iwan van Bilsen. Tennisster Jolanda Kisters won als 2e prijs een weekendje weg t.w.v. € 125,-.

Daarnaast werden elke avond onder de deelnemers andere mooie prijzen verloot die de sponsors beschikbaar hadden gesteld. Er waren liefst 25 sponsors die het toernooi op verschillende manieren ondersteunden. Veel prijzen, zoals die voor de toernooiwinnaars, werden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor supermarkt Plus Bennekom. Op dinsdagavond was het beltennis (vanaf de servicelijn met een tennisbal een grote koebel boven het net raken) een verrassende, vermakelijke en succesvolle activiteit.

Namens de Keltenwoud bedankte penningmeester Jack Laanen de 50plus-commissie en iedereen die had meegeholpen om dit toernooi te organiseren. Ludwien Marijnissen en Peter Cuppen werden extra geroemd voor de drie jaren dat zij zich als commissielid hebben ingezet. Zij stoppen daar nu mee. De andere 50PLUS-commissieleden Piet Boonekamp, Caro Meijboom, Trudi Windau en Gerard Peters gaan verder. Zij hopen volgend jaar in de eerste week van augustus weer veel 50plussers te zien spelen op het gezelligste toernooi van Keltenwoud!

De poulewinnaars van het 50+ toernooi zijn:

Tennis:

HD 5 – 7 poule A : Antoon van der Kolk en Willem van der Wilden; poule B : Erik Soeteman en Wim Wennekes;

DD 5 – 7 poule A : Rianne Bogers en Barbera van Dam; poule B : Alison Hoksbergen en Margreeth Singerling;

GD 5 – 7 poule A : Marianne Oldenbeuving en Jan Wolters; poule B : Nicole Oosterveld en Eric Soeteman;

HD 8 – 9 poule A : Piet Keus en Hans Nep; poule B : Gerrit van Straten en Bram Zeggelaar;

DD 8 – 9 poule A : Sonja Beuker en Ingrid Kemper; poule B : Anja Boot en Lidy van Kemenade;

GD 8 – 9 poule A : Sissy Vreven en Han Vreven; poule B : Ida Graven en Han ten Hallers.

Padel:

2e klasse poule A : Guido Cramwinckel en Hand van de Ruit; poule B : Marieke Bosman en Saskia Oude Egbrink;

3e klasse poule A : Iwan van Bilsen en Arjan van Dijk; poule B : Cees Bastiaansen en Michel Pieters.

De volledige eindstanden en uitslagen van de wedstrijden staan op toernooi.nl. Foto’s van het toernooi 2022 zijn te vinden op de Keltenwoud-website.

https://keltenwoud.nl/wp-content/uploads/Keltenwoud-Nieuwflits-17-50plus-2022-Poster-sponsors-3.jpg

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

DameBlanchetoernooi: 13-08

Keltenwoud AH Open: 29-08 t/m 04-09


Heren Dubbel Wintertoernooi:
start 29-09

Dames Dubbel Wintertoernooi:
Start 06-10

Padel clubkampioenschappen.

5-11 september
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet