Nieuwsflits #10 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Afscheid Hanneke Pompe bestuurslid TPVK

Afscheid Hanneke Pompe bestuurslid TPVK

Al vanaf maart 2016 is Hanneke bestuurslid van de recreatiecommissie van de Tennis- en Padelvereniging Keltenwoud (TPVK). De planning van Hanneke was om afscheid als bestuurslid te nemen tijdens de ALV van 5 oktober 2022.

Hanneke is gevraagd om een rol te gaan vervullen binnen het bestuur van ZeCK (de zonne-energiecentrale Keltenwoud). Omdat bestuursfuncties binnen TPVK en ZeCK niet samengaan, heeft Hanneke besloten om nu al terug te treden als bestuurslid van TPVK. Het bestuur is in gesprek met een aspirant bestuurslid recreatiecommissie. De periode als lid van het bestuur van TPVK heeft Hanneke als plezierig en leerzaam ervaren. Ze kan iedereen een bestuursfunctie of een andere vrijwilligersfunctie binnen TPVK van harte aanbevelen!

Hanneke neemt als voorzitter in ZeCK de rol over van Martijn Gesink.

Sportcafé Proost Beach BBQ toernooi en afsluiting competitie

Sportcafé Proost Beach BBQ toernooi en afsluiting competitie

Sportcafé Proost organiseert op vrijdagavond 27 mei en zaterdag 28 mei het Beach BBQ tennis- en padeltoernooi. De categorieën waarvoor je kunt inschrijven zijn bij tennis HD, DD en GD niveaus 8,7,6 en 5. Bij padel HD, DD en GD klasse 3,2 en 1.

Op zaterdag 28 mei wordt een BBQ en feest georganiseerd voor zowel de afsluiting van de competitie als voor het Beach BBQ toernooi.

Men kan zich ook los opgeven of met het competitieteam voor de BBQ.

Opgeven voor de BBQ kan t/m vrijdagavond 27 mei bij de bar of via het mailadres: sportcafeproost@hotmail.com

Zaterdagavond is live muziek en een leuke activiteit. Het inschrijfgeld voor het toernooi inclusief BBQ bedraagt € 20.

Inschrijven kan tot en met 24 mei via de link https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=089C9CCA-20E1-4AB2-8119-642DE900C434

https://keltenwoud.nl/wp-content/uploads/Keltenwoud-nieuwsflits-10-Sportcafe-proosttoernooi-groot.jpg

Het PinksterFamilietoernooi tennis of padel

Het PinksterFamilietoernooi tennis of padel

Het PinksterFamilietoernooi is voor TPVKeltenwoud een jaarlijks terugkerend evenement. Ons hek gaat open voor alle leden en niet-leden. Dit is dus je kans om je naasten duidelijk te maken waarom je toch zo veel uur doorbrengt op ons mooie park. Je kiest als partner: oom, tante, opa, oma, kleinzoon, kleindochter, broer, zus of die buurman of –vrouw waar je al heel lang eens mee wilde tennissen of padellen. Vriend of vriendin, zelfs echtparen kunnen zich inschrijven voor het familietoernooi op 1e pinksterdag, 5 juni 2022.

Het toernooi begint om 11.00u en eindigt, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, om 16.00u, 17.00u of 18.00u. Er wordt gespeeld in poules. Elk team speelt 3 partijen van 45 minuten verdeeld over de hele dag.

De bijdrage van € 7,50 per persoon voor deelname (exclusief lunch) dient vooraf te worden voldaan. Je kunt je ook inschrijven voor de barbecue (€ 17,50 per persoon), die bij voldoende interesse aansluitend wordt georganiseerd.

De recreatiecommissie zorgt voor een evenwichtige indeling.

Inschrijven kan via het aanmeldformulier op de website of via het inschrijfschrift in de hal.

SaveTech Green Power P100 Padeltoernooi

SaveTech Green Power P100 Padeltoernooi

Van maandag 4 juli tot en met zondag 10 juli organiseert TPVKeltenwoud haar eerste open P100 padeltoernooi. Voor iedereen is een speelmogelijkheid, want er zijn vier categorieën van beginner (speelsterkte 8 en 9) tot zeer ervaren (A speelsterkte 1,2,3). Ieder lid van de KNLTB kan zich inschrijven via https://www.toernooi.nl/tournament/0C83E5F6-CCB0-47C0-BD55-E1D25DA1E03D

Alle deelnemers krijgen op zaterdag een heerlijke barbecue voorgeschoteld. Ook toeschouwers zijn van harte uitgenodigd om te genieten van de spannende wedstrijden. Van maandag tot en met vrijdag start het toernooi om 17.30u en in het finaleweekend om 09.00u. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per speler.

TPVK heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en wil het open padeltoernooi met dit thema op de kaart zetten. Ze vindt hierin een fantastisch partner met sponsor SaveTech technisch installatiebedrijf. Zo is de hoofdprijs voor de dames en heren in de A-categorie 25% korting op een hybride warmtepomp inclusief installatie t.w.v. € 6.500 met daarbovenop nog eens vijf rookmelders. Voor alle winnaars in de overige categorieën ligt een driejarig onderhoudscontract klaar voor de cv-installatie (t.w.v. € 450). Maar er is niet alleen prijs voor de winnaar, iedereen die voor 30 september 2022 een hybride warmtepomp aanschaft via SaveTech, krijgt 10% korting op de aanschafprijs.

De inschrijving is inmiddels geopend en sluit zondag 26 juni. Let op: vol=vol.

https://keltenwoud.nl/wp-content/uploads/Keltenwoud-nieuwsflits-10-Padel-Toernooi-fgroot.jpg

Vacature groundsman - technisch beheerder

Vacature groundsman - technisch beheerder

Onze groundsman en beheerder Wim Wennekes gaat met ingang van 1 augustus met pensioen. Verenigingsbestuur en Stichting SBNK gaan op zoek naar een opvolger voor Wim. In enkele kranten komt een advertentie, een vacature beschrijving staat op onze website.

Via onderstaande link is de vacature te lezen.

https://keltenwoud.nl/vacature-groundsman-technisch-beheerder/

Flitsberichten diverse onderwerpen

Flitsberichten diverse onderwerpen

Bouw padelbanen

De bouw van de padelbanen vordert gestaag, de grondwerkzaamheden zijn zo goed als afgerond. De padelbouwers hebben de eerste funderingen al aangelegd.

Extra fitness sportruimte in de hal

Degenen die al een tijdje niet achterin de hal zijn geweest kijken hun ogen uit. De open ruimte in de hal wordt getransformeerd tot een grote fitnessruimte, de werkzaamheden gaan volgens planning.

Activiteitenkalender

In juni worden de zomertoernooitjes georganiseerd, de data zijn op dit moment nog niet definitief. Deze worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Het 50plus toernooi is van 1 tot en met 5 augustus, zet de datum alvast in uw agenda.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

Inloopavond padel:
3 juni

Familietoernooi:
5 juni

Keltenwoud open jeugdtoernooi tennis en padel.

20-26 juni

Teamtennis:
12 mei, 19 mei, 2, 9 en 16 juni

50 Plus toernooi.

1-5 augustus


Padel clubkampioenschappen.

5-11 september
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet