Nieuwsflits #11 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Vergeet niet om je in te schrijven voor het Familie Toernooi op 5 juni!

Vergeet niet om je in te schrijven voor het Familie Toernooi op 5 juni!

Ook dit jaar organiseert de Recreatiecommissie weer het Familie Toernooi. Het Keltenwoud hek gaat dan op en voor alle leden en niet-leden. Een mooie gelegenheid om aan je naasten duidelijk te maken waarom je toch zoveel uur doorbrengt op ons mooie park.

Neem je oom, tante, opa, oma, kleinzoon, kleindochter, broer, zus of die buurman of –vrouw waar je al heel lang eens mee wilde tennissen of padellen mee en het toernooi kan beginnen. En uiteraard kun je ook met vriend of vriendin of als echtpaar inschrijven.

Het toernooi begint om 11.00 uur en eindigt, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, om 16.00, 17.00 of 18.00 uur. Er wordt gespeeld in poules. Elk team speelt 3 partijen van 45 minuten, verdeeld over de hele dag. De Recreatiecommissie zorgt voor een evenwichtige indeling. Je kunt je inschrijven via de website van Keltenwoud. Dit jaar is er keuze uit tennis of padel. De inschrijving sluit 28 mei!

Vanaf 2 juni hangt de indeling en het speelschema in het clubhuis en wordt deze gepubliceerd op de website. Men dient 15 minuten voor aanvang van de eerste partij aanwezig te zijn. De bijdrage is € 7,50 pp (exclusief lunch). Graag gepast aan het begin van het toernooi betalen. Je kunt je ook inschrijven voor de BBQ die bij voldoende interesse aansluitend wordt georganiseerd. Wij rekenen op mooi weer. Zorg jij voor een goede match?!

Mooie strijd bij het Teamtennis

Teamtennis bij Keltenwoud

In mei is het teamtennisspektakel weer los gebarsten. Een competitie voor recreanten die elkaar in vaste teams op sportieve wijze vijf speelavonden bestrijden in het dubbelspel.

Voor Teamtennis hebben zich dit jaar 12 heren en 22 dames ingeschreven en ook nog 9 reservespelers. Dit is een mix geworden van ouwe getrouwe maar ook van een aantal nieuwe Keltenwoud leden. Er zijn tot nu toe 2 donderdagavonden gespeeld waarbij het gelukkig droog is gebleven en de sfeer er goed in zat. De teamleden zaten naast de baan om elkaar aan te moedigen. Twee teams doen het erg goed maar er kan natuurlijk nog van alles gebeuren de volgende drie avonden. Het wordt spannend!

Eerste gezelligheidstoernooi op 16 juli – Het sangriatoernooi

Eerste gezelligheidstoernooi op 16 juli – Het sangriatoernooi

Ook in de zomer organiseert de recreatiecommissie gezelligheidstoernooitjes. Het eerste toernooi is het Sangriatoernooi op zaterdag 16 juli. Start is om 13.30 uur. Geef je op want hoe meer aanmeldingen, hoe leuker en afwisselender.

Aan de hand van de inschrijvingen wordt er een wedstrijdschema gemaakt met dubbel-partijen. Daarbij wordt geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Je speelt drie wedstrijden van 45 minuten, met een pauze na de tweede wedstrijd.

Inschrijven kan steeds tot en met de voorafgaande woensdag, zodat er voldoende tijd is om een goede indeling te maken. Inschrijven kan alleen via dit formulier. Je schrijft je per toernooi apart in, en inschrijven kan vanaf ca. twee weken van tevoren.

Er volgens nog meer toernooitje. Data volgen via de Nieuwsflits.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

Inloopavond padel: 3 juni

Familietoernooi: 5 juni

Keltenwoud open jeugdtoernooi tennis en padel: 20-26 juni

Teamtennis: 2, 9 en 16 juni

Sangriatoernooi: 16 juli

50 Plus toernooi: 1-5 augustus

Padel clubkampioenschappen.

5-11 september
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet