Nieuwsflits #12 - 2022

nieuwsflits-banner-(002)
Rabobank logo

Snel aanmelden voor de najaarscompetities

Snel aanmelden voor de najaarscompetities

De zomercompetitie is nog maar net begonnen of het is zorg om snel aan te melden voor de KNLTB-najaarscompetities. Dit kan bij de senioren tot 15 juni voor zowel de tennis- als de padelcompetitie, bij de jeugd moet de aanmelding uiterlijk op 10 juni binnen zijn. Doorgaans doet Keltenwoud hier met veel teams aan mee.

Dus als je zin hebt om na de zomer weer lekker in wedstrijdverband te padellen, dan moet je er snel bij zijn. De najaarscompetitie wordt vanaf medio september tot medio oktober in vijf ronden gespeeld. Er is competitie op vrijdagavond, zaterdag en zondag. De klasse waarin je speelt wordt bepaald door de KNLTB; dit is op basis van gemiddelde speelsterkte van het team. Voor de jeugd t/m 17 jaar is er de open klasse op zondag. Zie ook de website van de KNLTB.

Inschrijving is geopend en sluit op 15 juni. Je kunt je via onze website inschrijven als team maar ook als individu. Klik hier voor een directe link naar het inschrijfformulier. Bij vragen, stuur een e-mail naar: padelcommissie@gmail.com.

Als jeugdlid kun je tot uiterlijk 10 juni inschrijven. De Junioren-najaarscompetitie bestaat uit de categorie 11 t/m 14 jaar en de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar. De Tenniskids competitie begint op 11 september en bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt.

Ook komt er op zondag een padelcompetitie voor jeugdspelers tot en met 17 jaar. Hier zal de indeling op basis van teamgemiddelde zijn. Heb je vragen of kom je ergens niet uit, kijk dan op de website bij jeugd of mail de jeugdcommissie via: jeugdcommissie@keltenwoud.nl.

Groendag op 18 juni: kom helpen!

Groendag op 18 juni: kom helpen!

Henk Kuipers doet als bestuurslid van de SBNK-stichting een oproep: “Beste leden, Op zaterdag 18 juni willen we op Keltenwoud weer aan het Groen werken. Om Keltenwoud er weer een beetje netjes uit te laten zien gaan we het onkruid in de borders verwijderen en de planten terugsnoeien. Ook op de wal is er veel overtollig groen dat we moeten aanpakken. Graag zien we jouw hulp op zaterdag 18 juni tegemoet.”

Henk voegt er aan toe dat ook de inwendige mens van de helpers niet vergeten zal worden. “Dan kunnen we goed gevoed doorwerken”, benadrukt hij. De praktische dingen: “We beginnen om 10.00 uur. Pauze tussen de middag en daarna doen we nog wat laatste loodjes maar stoppen aan het begin van de middag. Graag doorgeven dat je komt, mail naar: verheijkuipers@solcon.nl. Spontaan komen mag natuurlijk ook altijd en het hoeft niet voor de hele dag te zijn.”

Kampioenen in de voorjaarscompetities

Kampioenen in de voorjaarscompetities

De KNLTB-voorjaarscompetities zitten erop. Keltenwoud deed met een record aantal teams mee. Naast de ontspanning en het sportieve plezier behaalden verschillende teams ook nog eens groot succes door in hun poule kampioen te worden.

In de tenniscompetitie is bij twee teams het kampioenschap een feit. Kampioen zijn:

Heren dubbel 17+ zaterdag 2e klasse: Michiel van der Kleij, Harmen Schaap, Chris Kluijtmans, Aryan van Straten, Dennis Vlasblom, Timo Slootweg en Emiel Hartman;

en in de categorie Zondag Groen 10 t/m 12 jaar: Keyon Boskma, Jesse Scherrenburg, Annelin van Tuinen, Dylan Rijken en Quinn Luchtenburg.

Vanuit de vrijdagcompetitie kunnen er nog twee kampioensteams bijkomen.

In de padelcompetitie kon Keltenwoud in mei drie kampioenen fêteren:

Padel jeugd Zondag Open Klasse: Raoul Jacobs, Arnoud van der Schans, Eline Nikkelen, Kan Gijsbertsen, Glenn Oberink, Nicholas Hoksbergen, Finn Hoksbergen, Finn Dirks en Pieter de Jong.

Zondag 2e klasse: Mark Bogers, Roy Verdegem, Erwin Jansen, Jacques Engelaar, Bart Wildenburg, Arjan van der Mast en Fred van Ruissen.

Zondag 3e klasse: Patrick Bernardus, Freek Manni, Jermo van Oort, Jeroen Oude Egbrink, Damion de Vreede, Julian Vink, Isa Miralles, Niels Kooreman en Tim van Breukelen.

Werk aan de padelbanen

Werk aan de padelbanen

In de werkzaamheden voor de aanleg van de twee nieuwe padelbanen is de basis gelegd. Volgens schema zijn voor de waterdoorlatende speelvloer en de fundering ruim 20 kubieke meter beton gestort en de kabelbuizen gelegd. In de tweede helft van juni kan Padelbouw Lelystad de padelkooien plaatsen en de speelvelden aanleggen. Mogelijk kan dan al in juli op deze banen 4 en 5 gepadeld worden.

Op de huidige drie padelbanen worden op donderdag 9 juni tussen 9.00 en 13.30 uur de lampen vervangen. Baan 3 kan dan niet bespeeld worden. De banen 1 en 2 zijn wisselend bespeelbaar.

‘De winnaar blijft staan’ in Proost-toernooi

‘De winnaar blijft staan’ in Proost-toernooi

Het tennis- en padeltoernooi dat Sportcafé Proost eind mei organiseerde, heeft leuke wedstrijden opgeleverd en is een gezellige dag geworden. Er waren voor het Beach BBQ-toernooi minder inschrijvingen dan bij eerdere toernooien, maar er kwamen wel bijna 70 mensen op de afsluitende barbecue af.

In het tennistoernooi is alles samengevoegd tot één poule, zodat iedereen drie wedstrijden kon spelen. Alison en Vincent eindigden als eerste.

Bij het padeltoernooi is ervoor gekozen om uiteindelijk ‘de winnaar blijft staan’ te spelen. Hierdoor kwam iedereen tegen elkaar op de baan. Het was leuk om er op deze manier achter te komen wie de beste spelers zouden zijn. De winnaars van het padeltoernooi waren Guy en Ghalia.

Bij de BBQ ontstond een gezellige sfeer mede door de zang van Miranda de Weijer en de gitaarmuziek van haar man. Allen maakten er een feestelijke avond van, compleet met muziekbingo en dansvloer.

TOSSEN:

ma: 13:30 - do: 10:00

Inloopavond padel:

Keltenwoud open jeugdtoernooi tennis en padel: 20-26 juni

Teamtennis: 9 en 16 juni

Sangriatoernooi: 16 juli

50 Plus toernooi: 1-5 augustus

Padel clubkampioenschappen.

5-11 september
Schild
facebook instagram 

Slepen is nog steeds verplicht, ook Padel.

Email Marketing Powered by MailPoet