Nieuwsflits #26 - 2020

nieuwsflits-banner
rabo

Update uitwerking coronamaatregelen

Update uitwerking coronamaatregelen
Woensdagavond (14 oktober) heeft het verenigingsbestuur de consequenties van de nieuwe coronamaatregelen nog eens doorgenomen. Daarbij is voor Keltenwoud het volgende besloten:
  1. Georganiseerde wedstrijden voor groepen vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan. Een onderling partijtje spelen kan wel. Vooraf moet er wel digitaal een baan worden gereserveerd; na het spelen moet men direct het park verlaten. Zie verder de tekst op de site van de KNLTB;
  2. In algemene zin worden er dus geen interne toernooien door de vereniging georganiseerd. Dit betekent dat met onmiddellijke ingang de tossmiddagen en -avonden, de padel-inloopuren op de 1e vrijdag van de maand en alle interne padel- en tenniscompetities komen te vervallen. Ook de clinics kunnen helaas niet doorgaan. Deze maatregelen gelden in ieder geval voor de komende vier weken.
  3. De kleedkamers blijven tot nader order gesloten. Voor noodgevallen is één toilet beschikbaar.
  4. Er is een rooster voor de vrijwilligers die het tennispark openen en sluiten. De verlichting gaat om 22.45 uur automatisch uit. Houdt u daar a.u.b. rekening mee.

Sponsorcommissie enthousiast van start

Sponsorcommissie enthousiast van start
De nieuwe sponsorcommissie is al weer een half jaar actief én succesvol.
Ondanks de corona-epidemie heeft ze al een aantal nieuwe sponsoren gecontracteerd. Dit zijn Skilton BV, Schoonmaakbedrijf De Veluwe, Savetech en De Roo Management & Advies. Ook is afgelopen maanden gesproken met de toernooicommissies en worden plannen voor 2021 gesmeed. De sponsorcommissie bestaat uit Pieter Neels (voorzitter), Arnout Hasselaar, Laura Biggelaar en Maarten Blok. Zij zijn bereikbaar voor meer informatie, sponsorideeën en suggesties. Meer informatie https://keltenwoud.nl/bestuur-en-commissies-kw/

NB Ook sponsor worden? Kijk op https://keltenwoud.nl/sponsorpakketten/

Hart onder de riem voor onze pachters

Hart onder de riem voor onze pachters
Ze stonden te trappelen om aan de slag te gaan bij Keltenwoud: onze nieuwe gastvrouw en gastheer Rosalie Spaans en Teun Boogaarts voor de horeca. Op 1 mei werden ze officieel de nieuwe pachters. Door de coronacrisis kon de horeca niet meteen open. Vanaf dinsdag 2 juni was dat wel het geval, maar na 29 september moest de horeca al weer dicht.
Wat een ramp voor Rosalie en Teun! Ze waren zo enthousiast, hadden allerlei ideeën om de tennissers en padelers het naar hun zin te maken. Er werd zelfs het ‘Keltenwoudje’ geboren, een heerlijk gebakje van Mekking, speciaal voor de vereniging. Nu zitten ze noodgedwongen thuis. Zij missen nu een deel van hun inkomen.

Hou vol Rosalie en Teun, we leven met jullie mee. Hopelijk zal er snel een betere tijd aanbreken.

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
KANTINE voorlopig gesloten.
logo-Keltenwoud-Matura-MT-script
facebook instagram