Nieuwsflits #27 - 2020

nieuwsflits-banner
rabo

Nieuwe coronamaatregel: alleen maar enkelspel bij senioren

Nieuwe coronamaatregel: alleen maar enkelspel bij senioren

De aankondiging door het kabinet dinsdagavond van nieuwe coronamaatregelen heeft ook gevolgen voor onze tennis- en padelsport. Het is een tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown en geldt van woensdagavond 4 november 22.00 uur t/m woensdag 18 november.

De volgende aanvullende maatregelen gelden dan op ons tennispark:
 1. De openingstijden van het park voor zowel de buiten- als de binnenbanen blijven ongewijzigd. Voor de avonden van maandag t/m vrijdag geldt dat de verlichting om 22.45 uur uitgaat en dat om 23.00 uur het park wordt afgesloten.
 2. De horeca houdt toezicht op de veiligheid van het park.
 3. Leden vanaf 18 jaar mogen alleen singelen. Dit geldt zowel voor tennis als voor padel. Ook voor leden uit één huishouden geldt altijd maximaal 2 personen per baan.
 4. Jeugdleden t/m 17 jaar mogen singelen en dubbelen.
 5. Groepslessen, dit wil zeggen lessen met meer dan 2 personen, zijn voor leden vanaf 18 jaar verboden. Voor jeugdleden t/m 17 jaar zijn groepslessen wel toegestaan.
 6. Jeugdleden van 13 t/m 17 jaar mogen vooraf en na het spelen geen groep vormen van meer dan 2 personen. Dit geldt uiteraard ook voor volwassenen.
 7. De tennishal is open. Horeca, toiletten en douches zijn gesloten. Voor noodgevallen is het mindervalidentoilet in de gang beschikbaar.
 8. Reserveren op naam is verplicht. De namen van de groepen spelers die op vaste uren in de hal spelen zijn bekend bij de vereniging.
 9. Registratie via de QR code is alleen nodig voor bezoekers van de sportschool van Joshua van Driel, ouders van kinderen, begeleiders en overige bezoekers.
 10. Het bord met de QR code staat bij de entree van het terras. Daar kunnen ook de handen gedesinfecteerd worden. Desinfecteren van de handen bij het betreden van het park is verplicht.
 11. Keltenwoud sluit aan bij het mondkapjes beleid van de overheid in de openbare binnenruimtes d.w.z. een dringend advies om bij het betreden van het verenigingsgebouw / tennishal tot de aankomst op de binnenbaan een mondkapje te dragen.

Komende evenementen:

TOT NADER BERICHT:
De toss en alle interne competities afgelast.
KANTINE voorlopig gesloten.
logo-Keltenwoud-Matura-MT-script
facebook instagram