Met grote verslagenheid heeft het bestuur kennis genomen van het overlijden van Aad Fokker uit Bennekom.

Aad werd in maart 2015 jaarlid van Keltenwoud. Na de aanleg van de padelbanen speelde hij ook regelmatig padel. Bij de interne padelcompetitie afgelopen winter deed hij alle avonden mee.

Aad Fokker overleed op maandag 30 april aan de gevolgen van een ongeluk in Engeland. Hij maakte met twee vrienden een korte zeiltrip van Nederland naar Engeland. Zij lagen op zondagavond met de boot in de haven van Ramsgate. Er werd maandags storm verwacht en ze stelden de overtocht naar Nederland een dag uit. Die dag gingen ze ’s ochtends de pier op om even wat te gaan drinken. De drie mannen werden totaal onverwachts gegrepen door een vloedgolf vanuit zee. Aad raakte daarbij zwaar gewond aan zijn hoofd en is waarschijnlijk ten gevolge daarvan overleden. De twee vrienden hebben dit verschrikkelijke ongeval gelukkig overleefd.

Aad is 63 jaar oud geworden. Waarschijnlijk komt zijn lichaam omstreeks 16 mei thuis. De herdenkingsdienst en de crematie zullen waarschijnlijk in de week na Pinksteren plaatsvinden. Keltenwoud wenst partner Thea Douma en haar dochter Dorine Koopmans, beiden lid van onze vereniging, heel veel sterkte.