Als de coronamaatregelen het toelaten, organiseert de KNLTB in het najaar weer competities voor  tennissers en padellers. Zowel voor de senioren als de jeugd. In de planning staan speeldata van halverwege september tot eind oktober met eventuele inhaaldata in november. Als je mee wil spelen, moet je snel inschrijven.

De padelcompetitie heeft zeven speelrondes, met uitzondering van de topklasse en de hoofdklasse op zondag (5 speeldagen). Er wordt ook gespeeld op vrijdagavond en zaterdag (in 4 klassen). Meld je individueel aan of per team. Geef aan op welke dag je wilt spelen en in welke klasse. Als team inschrijven kan ook. Als je nog niet ingeschreven hebt, kan dat alsnog via het inschrijfformulier op de website van Keltenwoud (https://keltenwoud.nl/padelcompetitie-najaar-2021/). Hier vind je ook informatie over speeldagen, niveaus en competitiedata. Inschrijven kan tot en met 11 juni 2021.

Ook voor jeugdspelers wordt zowel een tennis- als padelcompetitie aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open padelklasse op zondag. Meer informatie over de Tenniskids competitie, de Junioren competitie, de Junioren Padel competitie en de link om je in te schrijven, vind je op de website. Aanmelden kan tot en met 6 juni. Bij vragen over de jeugdcompetities kun je terecht bij Neske Pels () Thera Vos (), de trainers, de jeugdcommissie van Keltenwoud of stuur een e-mail naar .

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!