In navolging van de actie ‘balletje slaan’ zijn er laagdrempelige introductielessen voor tennis en padel op Tennis-en Padelpark Keltenwoud gestart. De trainingen worden verzorgd door BTO( Bennekomse Tennis Opleiding) en POE( Padel Opleiding Engelaar). Voor beide sporten worden er drie proeflessen aangeboden voor 25 euro.

De lessen vinden plaats op maandag en dinsdag. Rackets en ballen zijn aanwezig. Voor deze periode is er geen lidmaatschap nodig. Daarna wordt er een aanbieding gedaan om lid te worden en om door te gaan met de trainingen.

Voor de jeugd is lidmaatschap gratis na de introductie cursus tot 1 oktober. De senioren betalen slechts 40 euro tot 1 oktober als er gekozen wordt om door te gaan bij Tennis-en Padelvereniging Keltenwoud.

Tot nu toe hebben zich ongeveer 30 mensen (kinderen én volwassenen) ingeschreven met een mooie verdeling over padel en tennis. Vorig jaar zijn op basis van deze proeflessen 15 nieuwe mensen lid geworden bij Keltenwoud.

Er kan nog steeds worden ingeschreven via www.btotennis.nl voor de tennislessen. Voor de padellessen kan er worden ingeschreven via www.poengelaar.nl.

Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar: of naar . Bellen kan ook via het volgende nummer 0620953491 (Jack Engelaar).

.
.
.

Proeflessen padel in AH sportactie bij Keltenwoud

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!