De interne wintercompetitie is weer voorbij; de veertig deelnemers hebben een paar maanden mooie tennispotjes tegen elkaar mogen spelen. De teams waren verdeeld over twee poules: poule A en poule B.

Op dinsdag 26 maart was de afsluiting van de B poule met 20 deelnemers. Er zijn veel leuke wedstrijden gespeeld met maar liefst 15 drie-setters. Na afloop was het ook heel gezellig. De winnaars van de B poule zijn geworden: Herman en Birgitte Sprik. Zij kregen namens de organisatie een pakketje uit gereikt. Herman Sprik bedankte de organisatie.

Op dinsdag 2 april was de afsluiting van de A poule, ook met 20 deelnemers. Alle deelnemers speelden hun laatste wedstrijd. Het was een sterke poule,  met verrassende wedstrijden en met een aantal nieuwe mensen. Voor het 2e jaar op rij werden Anne van der Fange en Thanael Smith de winnaars.

De avonden werden afgesloten met een drankje en wat hapjes, het was altijd heel gezellig. Ook werd een groepsfoto van de (aanwezige) poule-spelers gemaakt.

Rianne Bogers en Ria van Dijk waren de enthousiaste organisatoren. Zij hebben er ook voor gezorgd dat de avonden afgesloten konden worden met een drankje en een hapje, en voor de prijsjes. In september laten zij weer wat van zich horen. Zij hopen op weer zo’n enthousiaste deelname.

Poule A.