De sponsorcommissie van Keltenwoud Tennis & Padel heeft in de afgelopen twee jaar de nodige nieuwe sponsoren kunnen werven. Zo is per 1 januari 2022 Albert Heijn Bennekom, samen met Etos en Gall&Gall, gecontracteerd als nieuwe hoofdsponsor. Het hoofdsponsorschap is zichtbaar op de tennis- en padelbanen en diverse borden op het park. Voor alle leden ligt in het clubhuis een polsbandje klaar (foto).

AH Bennekom draagt sinds vorig jaar al bij aan toernooi-sponsoring van het Open Tennistoernooi en zal dit uiteraard de aankomende jaren blijven doen. Keltenwoud kan namelijk voor zeker drie jaar op de ondersteuning van AH Bennekom rekenen. De sponsorcommissie is erg verheugd met deze samenwerking. “Het is mooi om te zien dat de AH Bennekom in deze bijzondere tijden onze club wil ondersteunen. Het is een hele mooie manier om wat terug te geven aan ons dorp en met name aan onze vereniging”, aldus Dorine Koopmans, voorzitter van de sponsorcommissie.

De ondersteuning van AH heeft mede te maken met onze faciliteiten, de populariteit en uitbreiding tot 5 banen van het padelspel, het ledental van over de duizend leden en de metamorfose van ons park met een make-over van de reclame-uitingen. Door middel van uniforme kleuren is een sportieve, maar rustige en professionele uitstraling gegeven aan de sponsorpresentatie.

De huidige sponsorcommissie is in 2020 geïnstalleerd, vlak voordat Covid ook het verenigingsleven van Keltenwoud liet stagneren. De commissie bestaat uit Pieter Neels, Maarten Blok, Arnout Hasselaar en Laura van den Biggelaar als commissieleden. Dorine Koopmans is onlangs als nieuwe voorzitter toegetreden. Zij neemt deze voorzittersrol over van Pieter Neels. Ook Martijn Vlastuin van AH Bennekom is blij met de samenwerking zodat de drie winkels zich kunnen presenteren bij Keltenwoud. Kijk voor informatie over sponsormogelijkheden op www.keltenwoud.nl/sponsorpakketten.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!