Van 30 juli t/m 4 augustus is er weer een week lang tennisplezier: het 50 plus toernooi, een lange en sterke traditie van Keltenwoud! We rekenen net als vorig jaar op een grote opkomst. Inschrijven kan nog tot 9 juli 2018 via www.toernooi.nl.

Ook dit jaar is er weer  de mogelijkheid om voor padelwedstrijden in te schrijven. Hiervoor geldt een ‘vrije’ inschrijving, d.w.z. DD, HD en GD worden bij elkaar ingedeeld. Voorts organiseren we de gehele week een activiteit voor een goed doel. Dat is dit jaar de Aad Zwaan Foundation(AZF).

Gedurende de week ziet u in de hal rolstoeltennissers “aan het werk”. Elke dinsdag spelen daar G-tennissers( tennissers met een verstandelijke beperking). De AZF heeft als doelstelling deze talentvolle  tennissers financieel te ondersteunen, zodat ze niet hoeven af te haken vanwege gebrek aan geldmiddelen. De TVKW en de SBNK ondersteunen deze doelstelling door de AZF in hun netwerk te introduceren( sponsors, bedrijven, overheden).

De 50pluscommissie wil op een bescheiden manier deze Foundation ook ondersteunen. Dat willen we doen door tijdens de toernooiweek boeken, cd’s, dvd’s, lp’s en sieraden ter verkoop aan te bieden (vergelijkbaar met de boekenmarkt van vorig jaar/ voor de sieraden wordt op vrijdag en zaterdag een aparte verkoop georganiseerd).We hopen dat veel deelnemers zich hierin kunnen vinden en de commissie bedelven onder grote hoeveelheden boeken, cd’s enz. Over de manier waarop u een en ander kunt inleveren hopen we u in de volgende nieuwsflits te informeren.

We hopen op een gezellig en zonnig toernooi. De opening is maandagmiddag 30 juli om 16 uur, met gebak, het hijsen van de vlag en een ludieke opwarming. Om 16.30 uur starten we met de wedstrijden Elke avond zijn er de traditionele hapjes. Dinsdag genieten we van een bieravond met Vlaamse frieten. Woensdag een avond met verrassingen voor uw welzijn. Donderdag een wijnproeverij en een kaasbuffet. Vrijdag kan onze hoofdsponsor Van Putten Van Apeldoorn u via een speeddate informeren over het notarieel vastleggen van belangrijke zaken. We sluiten de week af met de prijsuitreiking, een culinair buffet en aansluitend livemuziek van de combo van Triple B, Big Band Bennekom.

We spelen van 16.30 uur tot 22.30 uur en op zaterdag van 10.30 tot 15.00 uur. Er zijn poules DD, HD, GD en hopelijk een paar padelpoules. Alles in de sterkte 8/9 of 5/6/7. Heeft u geen tennis- of padelpartner? U kunt zich individueel aanmelden. Wij doen ons best om een geschikte match te vinden.

Voor vragen, suggesties of aanbod om tijdens de week te helpen, mail naar: