Belangrijke mededeling voor deelnemers aan de interne Wintercompetities

Veel KW-leden doen met veel plezier mee aan de intern georganiseerde wintercompetities op dinsdagavond (mix), donderdagavond (dames/heren) of vrijdagmiddag (dames). Bij de dinsdag- en donderdagavond (dames) komt het echter regelmatig voor dat de wedstrijden door de deelnemers worden verzet ZONDER dat de baan op de oorspronkelijke speeldag wordt geannuleerd. Dit leidt tot grote ergernis bij de mensen die vrij komen spelen. Die denken dat de banen gereserveerd zijn, en wachten daardoor soms overbodig lang op een baan. Bij de organisatoren van deze competities komen hier geregeld klachten over binnen, klachten die we met een kleine moeite kunnen voorkomen. Ga er bij het verplaatsen van een wedstrijd niet vanuit dat een ander het wel regelt, maar neem als deelnemer ZELF actie. Hieronder willen we de juiste procedure nogmaals onder de aandacht brengen.

  • Check altijd bij elkaar of het gebeurd is (ga er niet blindelings van uit dat de ander het wel doet). Een baan annuleren kan door een mail te sturen naar Wim Wennekes U dient een inhaalpartij zelf af te hangen.
  • Indien de nieuwe datum op een andere dag valt dan de competitie dag (dus niet op dinsdag of donderdag) dan is het NIET mogelijk om een baan te (laten) reserveren, maar dien je op de reguliere wijze af te hangen. Indien de partij in een andere week op een dinsdag of donderdag wordt overgespeeld, kan bij Wim Wennekes nagegaan worden of er dan nog een baan vrij is.
  • Vergeet ook niet om de baan te annuleren bij (langdurige) blessure/ziekte van jezelf en/of partner. Geef in die gevallen ook aan de organisatoren door of de geplande wedstrijden wel of niet door zullen gaan!Indien je een wedstrijd wil verzetten, en je vindt in overleg met de tegenstanders een nieuwe datum, zorg er dan altijd voor dat de baan op de oorspronkelijke datum geannuleerd wordt.

Hou je svp aan bovenstaande afspraak om onderlinge ergernis te voorkomen. Mocht na enige tijd blijken dat dit niet tot verbetering leidt, dan kan dit leiden tot tegenmaatregelen, waarbij je zou kunnen denken aan b.v. wedstrijdpunten in mindering brengen.

Help ons daarom om deze toernooien leuk te houden, zowel voor de deelnemers als voor de organisatoren!