Robin Haase zet zich in om heel Nederland aan het tennissen te krijgen. Het is onderdeel van de landelijke campagne ‘Balletje slaan?’. Keltenwoud doet hieraan mee.

Bij deze actie openen tennisverenigingen in het hele land hun deuren voor alle niet-tennissers in Nederland. Iedereen is van harte welkom. De bedoeling is om nieuwe deelnemers een warm onthaal te geven en met hen een balletje slaan. Vrijblijvend en belangeloos. Nodig je buurman, collega, kinderen en vrienden uit om op deze laagdrempelige manier met tennis in contact te komen. Iedereen kan ambassadeur zijn van deze campagne! Deel de berichten van deze campagne: op Instagram (https://www.instagram.com/wijzijntennis/) en op Facebook (https://www.facebook.com/wijzijntennis/)

Stel je beschikbaar als de vereniging een beroep op je doet. Of meld je aan om met de nieuwe deelnemers een balletje te slaan. Zo werken wij samen aan een gezonder Nederland en aan een gastvrij, laagdrempelig en sociaal betrokken imago van de Nederlandse tennisgemeenschap.

Voor meer informatie, zie de website van www.Wijzijntennis.nl

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!