Ondernemers die met relaties of medewerkers een gezellig avondje willen combineren met actief tennissen of padellen zijn bij ons aan het goede adres. Voor personeelsverenigingen is dit ook een geslaagde formule.

Voor het tennis- of padelgedeelte van uw bezoek helpen wij u desgewenst bij het organiseren van een toernooi, maar ook een tennisclinic of padelclinic verzorgd door de trainers van BTO is een aantrekkelijke optie. Of een workout (bokszaktraining) verzorgd door Joshua van Driel.

Bedrijfsarrangementen bij Keltenwoud met padelclinic, tennis en catering

Het gezellige clubhuis biedt volop gelegenheid om in een ongedwongen sfeer samen te lunchen, borrelen of dineren, aansluitend op een partijtje tennis of padellen. Wilt u met uw gezelschap in een aparte ruimte samen zijn? Geen probleem: in de royale nevenruimte van het clubhuis heeft u hetzelfde uitzicht op het tennispark. Als u tijdig afspraken maakt reserveren wij het gewenste aantal banen voor u. In de zomerperiode (april t/m september) kunt u daarvoor ook in de tennishal terecht.

De catering voor alle gelegenheden wordt verzorgd door onze horecabeheerders Teun en Rosalie. Met hen kunt u al uw wensen bespreken omtrent het arrangement: zaalhuur, consumpties, bittergarnituren, buffetten of barbecues. Ze zijn u graag van dienst.

Kantinebeheerder:

Rosalie Spaans
Telefoon: 06 – 1559 7940