Bedrijfsarrangementen

standard_DSC05662Ondernemers die met relaties of medewerkers een gezellig avondje willen combineren met actief tennissen of padellen zijn bij ons aan het goede adres.
Voor personeelsverenigingen is dit een ook geslaagde formule. Voor het tennis- of padelgedeelte van uw bezoek helpen wij u desgewenst bij het organiseren van een toernooi, maar ook een clinic verzorgd door de trainers van BTO is een aantrekkelijke optie.

Het gezellige clubhuis biedt volop gelegenheid om in een ongedwongen sfeer samen te lunchen, borrelen of dineren, aansluitend op een partijtje tennis of padellen.
Wilt u met uw gezelschap in een aparte ruimte samen zijn? Geen probleem: in de royale nevenruimte van het clubhuis heeft u hetzelfde uitzicht op het tennispark.

Als u tijdig afspraken maakt reserveren wij het gewenste aantal banen voor u. In de zomerperiode (april t/m september) kunt u daarvoor ook in de tennishal terecht.
Het baanhuurtarief is zonder meer redelijk.

De catering voor alle gelegenheden wordt verzorgd door onze horecabeheerder Turgay Urgançi.
Met hem kunt u al uw wensen bespreken omtrent het arrangement: zaalhuur, consumpties, bittergarnituren, buffetten of barbecues. Hij is u graag van dienst.

Turgay Urgançi, tel. 0318-430610 / 06-45102300,