Marjo Gruisen, al meer dan vijftig jaar actief binnen de tenniswereld, heeft afgelopen maanden hard gewerkt aan een Tennisscheurkalender 2021.

Samen met haar zus Birgit heeft Marjo onderzoek gedaan en verhalen opgedoken uit de (prof)tenniswereld. En die wereld is behoorlijk in beweging. De schijnwerpers van de Tennisscheurkalender 2021 zijn gericht op actuele thema’s die in de tennissport spelen, maar vaak de sportkaternen niet halen. Denk aan gezondheid en welzijn van proftennissers, innovatie binnen tennis en de ecologische afdruk van de tennissport. Op de achterkant van elke dag kun je dit lezen in anekdotes, bio’s van tennisiconen en tennisgeschiedenislesjes. Op de voorkant van de dag word je geïnspireerd door de verjaardagen van belangrijke tennisspelers, toernooidata, en soms een toepasselijk tenniscitaat. Deze Tennisscheurkalender is leuk en leerzaam voor jong en oud.

Bovendien, drie grote namen uit de Nederlandse tennisprofwereld geven een steuntje in de rug in de vorm van een aanbeveling. De citaten van Tjerk Bogtstra, Jan Siemerink en Sjeng Schalken staan op achterflap van de Tennisscheurkalender.

Als je één of meer Tennisscheurkalenders wilt aanschaffen voor jezelf en/of als cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag: stuur dan vóór 1 september een e-mail naar nadere info over je bestelling ontvang je én een voor-inschrijvingskorting van €5 op de verkoopprijs van €19,50 én je waarborgt dat de drukpersen écht gaan rollen.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!