De maatregelen rondom het coronavirus  worden stringenter. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten. Het bestuur van Keltenwoud laat zich leiden door de richtlijnen van het RIVM (het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Namens de KNLTB:

Het kabinet heeft 16 maart j.l. verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus afgekondigd. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen zijn per direct ingegaan en gelden t/m 28 april.

De KNLTB roept daarom alle verenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen en padellen. We adviseren tennisscholen en commerciële tennis- en padelcentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door en is het NTC gesloten.

Competitie en toernooien
De maatregelen houden concreet in dat de volgende activiteiten niet doorgaan:

De speeldagen van de Kia Tenniskids competitie (Rode, Oranje en Groene competitie) op 22 en/of 29 maart en 5 april
De eerste 2 speeldagen van de KNLTB Voorjaarscompetitie in de regio Zeeland op 28 maart en 4 april
Padel Triple Double Competitie op 29 maart en 5 april
De eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie Landelijk op 4, 5 en 6 april
Open Toernooien en Junioren Tour Toernooien
De maatregelen hebben dus ook gevolgen voor de start van voorjaarscompetitie, de Tenniskids- en padelcompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan. We informeren je hierover zodra er meer duidelijkheid is.

Verenigingsbijeenkomsten en trainingen
De maatregelen betekenen ook dat alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten dienen te worden afgelast.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!