Marjo Gruisen tennist haar hele leven, en dat is al meer dan vijftig jaar. De laatste vijf jaar is daar padel bijgekomen, waaraan ze inmiddels ook verslingerd is. Padellessen, competities en toernooien maken voor haar padel tot een leuke en gezonde activiteit. Het kijken naar padelwedstrijden en praten met mensen hierover verrijken dat. Dit enthousiasme en deze kennis heeft zij nu gebundeld in de Padelwijzer, wegwijzer in padelland.

Ook Marjo, al heel lang lid van Keltenwoud, merkt dat padel steeds meer aan aantrekkingskracht wint, ook bij Keltenwoud. De sport is snel, sociaal en spectaculair om te zien. Bovendien is padel voor iedereen gemakkelijk te leren, ongeacht leeftijd, fitheid of kracht. Volgens haar wordt het nóg leuker als je meer over deze sport weet. Dit boekje wijst je de weg. Leer met de Padelwijzer de topspelers kennen én hun bijnamen, ontdek de belangrijkste toernooien gedurende het jaar, imponeer je teamgenoten met leuke weetjes en oefen de mooiste padelslagen zoals de chiquita of de bandega. Omdat padel veel raakvlakken met tennis heeft, wordt daarmee soms een vergelijking gemaakt. Onze tennis- en padelleraar Jacques Engelaar heeft ook een inhoudelijke bijdrage geleverd. De Padelwijzer is opgedeeld aan de hand van de maanden van het jaar. Zo blijf je het hele jaar op de hoogte wat/wie er speelt in padelland.

De Padelwijzer is vanaf 1 december te koop in boekwinkels, maar zeker ook aan de bar van sportcafé Proost voor €15,00. Je kunt ook naar www.padelwijzer.com gaan en het bestelformulier invullen. Bij voorinschrijving tot 1 december (via mail aan ) krijg je €2,50 korting.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!