clubhuisKeltenwoud beschikt over een ruim en gezellig clubhuis waar leden en bezoekers elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten. Turgay Urgançi is sinds september 2009 de pachter van de horecavoorziening. Samen met zijn medewerkers staat hij garant voor een gastvrije ontvangst in het clubhuis en op de terrassen bij de tennishal.

Zonneterras

terrasVoor en naast het clubhuis ligt een groot terras met uitzicht op de banen 1 t/m 10. ’s Zomers ziet het er allemaal heel gezellig uit met de ronde tafels en rieten stoelen, grote parasols en bloeiende planten. Inmiddels is het terras verder aangekleed met acht grote plantenbakken, vier met bamboe en vier met zogenaamde dakplatanen die als parasols zullen gaan fungeren.

Menukaart

Zoals u kunt zien is er een uitgebreide menukaart voor dagelijkse consumpties. U kunt in het clubhuis niet alleen van het uitgebreide drankassortiment genieten, maar tevens is er een keuze uit vier verschillende hoofdmaaltijden. Buiten de standaardmaaltijden hebben de leden nog keuze uit buffetten en een barbecue.

Voor meer informatie: Turgay Urgançi, tel. 0318-430610.